Programozó napközis nyári tábor: Scratch

Programozás gyerekeknek a Funside Budapest táborban

Budapesti programozó táborunkban saját játékokat és applikációt fejleszthetsz, valamint játékosan tanulhatod meg velünk az informatika alapjait, akkor is ha még soha nem programoztál korábban!

36616 Helyszinszám:0

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, Bővebben
8-17 óráig
Funside School ÚjbudaBővebben
8-13
5-12 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Szint: kezdőtől haladóig (nem szükséges programozó előképzettség)

Az informatika dinamikus fejlődése nyomán a digitális írástudás és a programozás a legkeresettebb készségek közé emelkedtek az elmúlt években, de elsajátításuk a gyermekek és fiatalok számára készült játékos oktatási platformoknak köszönhetően már egész kis korban elkezdődhet. Táborunk célja, hogy szórakoztató módon vezessen be a programozás világába és rövid idő alatt olyan tudást nyújtson, amellyel a tábort követően otthon, önállóan is tovább tudnak gyakorolni tanulóink, egyre több lehetőséget biztosítva a számítógép előtt töltött idő hasznosítására. 

Táborozóink már az első napokban kipróbálhatják saját számítógépes játékok vagy animációk fejlesztését. Az órák során játékos feladatokon keresztül tanítjuk meg a programozás legalapvetőbb elveit és vezetjük be tanulóinkat az algoritmikus gondolkodásba, miközben észre sem veszik, hogy milyen komplex feladatokat hajtanak végre. Mindehhez a vizuálisan programozni tanító, magyar és angol nyelven is elérhető nagyon népszerű Scratch platformot használjuk.

 

Játékok és szabadidős programok

Milyen táborokkal kombinálható?

Jelentkezés

Ez a foglalkozás az idei évben nem választható. Az idén választható foglalkozások listáját itt találja!

Visszaugrás a navigációhoz