term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:14
$parentcategory_ID:14

current_CAT_ID:572
current_CAT_ID_HU:572

child cat ID:14
post ID:74850
prefixedcategory_
BUD
OptionID: 42881

Dráma napközis nyári tábor

Dráma foglalkozás a kreativitás és önkifejezés fejlesztésére!

Kétféle foglalkozás egy hétre! Nemzetközi napközis táborunk a Feneketlen-tónál várja legkisebb táborozóinkat! A kicsiket (5-6 éves) a Funside Mini - angol és kézműves foglalkozással, a nagyobbakat (7-11 éves) sport, nyelv és informatika foglalkozásokkal várjuk kétnyelvű táborunkban az egész szünidő alatt!

Az oktatásról

Idén készségfejlesztő dráma foglalkozással bővül Villányi úti napközis táborunk. Ez a foglalkozás lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy interaktív játékok és szerepjátékok révén sajátítsák el a hatékony kommunikáció alapjait, miközben szórakoztató módon fejleszthetik önkifejező képességüket. A szituációs gyakorlatok segítenek az empátia és a szociális készségek fejlesztésében, illetve, hogy a gyerekek szabadon kibontakoztassák kreativitásukat és élénkítsék képzelőerejüket. A szerepjátékok révén új szerepekbe bújhatnak, és különböző helyzeteket élhetnek át, ami serkenti a kreatív gondolkodást. A kurzuson különféle játékos és szituációs gyakorlatok várják a résztvevőket, képzett pedagógus vezetésével. (Az órák kreatív és művészeti fókuszúak, nem drámaterápiás foglalkozások.)

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

+

Egy Funside napközis tábori turnus két foglalkozásból épül fel, az alábbiak közül hetente kettő foglalkozás választható (Pl. Dráma + Angol foglalkozás).

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar

Korhatár

7 - 11

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

7-10 fős csoportokban

Turnusok

1, 10

Helyszín

Villányi út

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

Early Bird

A Villányi úti tábor díja

79 900 Ft / fő / turnus -tól

EUR 215

Táborunk Early Bird ára: 79 900 Ft. Részletfizetés lehetséges. Mindhárom fajta SZÉP kártya felhasználható! Testvérkedvezményről, további részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 45