BUDLUPA

Wakeboard napközis nyári tábor

Szeld a hullámokat velünk!

Kétféle foglalkozás egy hétre! Budapest "tengerpartján" nyelv, sport és kreatív órákkal várjuk táborozóinkat, amelyekből kettőben is kipróbálhatják magukat a turnus alatt! Délutánonként a strandolásé és a szórakoztató, szabadtéri programoké a főszerep. Ingyenes különbuszos utazást biztosítunk a belvárosból.

Az oktatásról

Hasítsd velünk a hullámokat Budapest tengerpartján kezdőtől haladó szintig! Táborozóink a nagyon népszerű wakeboard foglalkozásunk mellett számos más sport vagy nyelv kurzusunk közül még egyben kipróbálhatják magukat a héten, hogy teljes legyen a Funside élmény. Szakképzett oktatók napi 1,5 órában mindent megtesznek, hogy magabiztos legyél a deszkán és élvezd a siklást a Lupa-tavon! Ha nem először csinálod, akkor se aggódj: óráinkon mindenki a szintjének megfelelő odafigyelést és feladatokat kapja.

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Egy Funside napközis tábori turnus két foglalkozásból épül fel, az alábbiak közül hetente kettő foglalkozás választható (Pl. Wakeboard + Anyanyelvi Angol foglalkozás).

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

8 - 16

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

7-10 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3, 4, 5, 6, 8

Helyszín

Lupa Beach

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Lupa Beach tábor díja

119 900 Ft / fő / turnus

EUR 315

Részletfizetés lehetséges. Mindhárom fajta SZÉP kártya felhasználható! Testvérkedvezményről, további részletekről az árak oldalon olvashat.

A(z) Wakeboard foglalkozás extra díja

+ 44 000 Ft / fő / turnus

+ EUR 120

Feláras foglalkozásainkat külső szolgáltatónk biztosítja számunkra. A foglalkozáshoz minden szükséges eszközt, felszerelést biztosítunk. Két emeltdíjas foglalkozás (SUP/ Wakeboard) választása esetén mindkét foglalkozás felára fizetendő!

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 45