Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Funside School: délutáni iskola

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Funside School: délutáni iskola

Készségfejlesztő tanfolyamok 6-17 éveseknek

A 21. századi iskola

A Funside School Magyarország első délutáni iskolája, ahol az angol nyelvet és az informatikát ugyanolyan magas színvonalon tanulhatják a gyerekek, modern környezetben és kiváló tanárokkal. A Funside-nál hiszünk abban, hogy a mai gyermekek jövőbeni boldogulásához elengedhetetlen az informatikai és idegen nyelvi tudás, valamint hogy az oktatás is lehet szórakoztató. Tudjuk, hogy mindenki könnyebben tanulja azt, amit szívesen tanul, ezért saját fejlesztésű, játékosított tananyagunkkal, illetve felkészült, fiatal és minduntalan vidám oktatókkal, barátságos környezetben és a legmodernebb oktatási eszközökkel várjuk a fejlődni vágyó fiatalokat!

Tapasztald meg velünk, hogy tanulni másképp is lehet! Angol, programozás, robotika (LEGO eszközökkel) és más tanfolyamok gyerekeknek és középiskolásoknak (6-17 éves korig) az egész tanév során, iskola utáni időpontokban: hétköznap délutáni foglalkozásaink 15:00 órától és 16:45-től, szombat délelőtti alkalmaink 9:00 órától és 10:45-től kezdődnek, életkor és szint szerint bontott csoportokban, heti rendszerességgel. 2018 szeptemberétől már két helyszínen is elérhetőek a Funside School tanfolyamai: Újbudán a Szent Gellért téren, Óbudán pedig a Római-parton vár téged csapatunk! A 2018/19-es őszi félév szeptember 17-én indul.

A Funside-módszer

Kattints a kis képekre, ha szeretnél még többet tudni tanítási módszereinkről!

21. századi készségek

Tantárgyakon túlmutató készségfejlesztés

Saját fejlesztésű tananyagok

Élményalapú, aktív tanulás

Gamifikáció és pozitív megerősítésen alapuló oktatás

Folyamatos nyomon követés és visszajelzés

Törődés és odafigyelés

Közösségépítés

Egyedülálló tanári csapat

Tanfolyamok

Nyelvtanfolyamok

Angol

  • 1-2., 3-5.,6-8. és 9-12. évf.

Anyanyelvi angol

  • 6-8. és 9-12. évf.

Magyar mint idegen nyelv

  • 1-2., 3-5., 6-8. évf.

Informatika tanfolyamok

Programozás

  • 2-4., 5-8., 9-12. évf.

Robotika

  • 1-2., 3-5., 6-8. évf.

Digitális alapozó

  • 1-2. évf.
Új

Internetbiztonság szülőknek

  • Szülők

Nézd meg videónkat: ezt mondták a gyerekek!

Tanulóink és szüleik mondták

Rólunk írták

Ahol élmény az angoltanulás (interjú szakmai vezetőinkkel)

Az angoltanulás leghatékonyabb módja az, ha már gyerekkorban foglalkozunk a nyelvvel. A gyerekekre szinte ragad a nyelv, ha az angolóra érdekes és izgalmas. Hogyan lehet ezt elérni? Mivel lehet a gyerekeket motiválni? A Funside School nyelvi szakmai vezetőjével, Rozsos Rékával és Fancsali Katóval erről beszélgettünk.

Tovább

Megnéztük az első tanévére készülő Funside Schoolt (helyszíni riport)

A többi asztalon pedig legórobotok vannak, amelyeket nem csak össze kell rakni, hanem először egyszerűbb, később egész komoly programokkal vezérelni is megtanulják őket a gyerekek, akik így tulajdonképpen játszanak egy kicsit, közben észrevétlenül elkezdenek algoritmusokban gondolkodni, ciklusokat felépíteni, később programozni.

Tovább

Élményiskola Budapesten (interjú a Funside School alapítóival)

A termekben laptop, tablet, társasjáték és LEGO várja a diákokat, a konyhában keksz és ropi van nekik kikészítve, a szünetben pedig kutyát simogathatnak babzsákfotelban ülve. Az alapítókkal, Kittka Eszterrel és Kittka Andrással beszélgettünk a Funside School küldetéséről.  

Tovább

Visszaugrás a navigációhoz