Funside School, a délutáni iskola

Idegen nyelv és informatika tanfolyamok 6-17 éveseknek

Délutáni iskola: nyelv- és informatikaoktatás a Funside Schoolban

A Funside School Magyarország első délutáni iskolája, ahol az angol nyelvet és az informatikát ugyanolyan magas színvonalon tanulhatják a gyerekek, modern környezetben és kiváló tanárokkal. Saját fejlesztésű, játékosított tananyagunkkal, fiatal, de felkészült oktatókkal, gyerekközpontú környezetben és a legmodernebb oktatási eszközökkel várunk! De ne csak nekünk hidd el mindezt: olvasd el mit írt rólunk a Forbes magazin, vagy nézd meg más szülők által hagyott értékeléseket Facebook oldalunkon!

Mit nyújt a Funside School? Angol nyelvoktatást 7-17 éves korig, a kezdő szinttől a nyelvvizsgáig, 21. századi módszerekkel, valamint programozás, robotika (LEGO eszközökkel) és informatika tanfolyamokat gyerekeknek és középiskolásoknak az egész tanév során, iskola utáni időpontokban. Hétköznap délutáni foglalkozásaink 15:00 órától és 16:45-től, szombat délelőtti alkalmaink 9:00 órától és 10:45-től kezdődnek, életkor és szint szerint bontott csoportokban, heti rendszerességgel; órarendjeink megtekinthetőek helyszíneink oldalain (Újbuda órarend, Buda órarend). Ha még nem jártál nálunk, de ki szeretnéd próbálni, milyen egy igazi Funside óra, jelentkezz ingyenes bemutató óráinkra még ma!

Tanfolyamok

Nyelvtanfolyamok

Angol / intenzív angol

  • 1-2., 3-5.,6-8. és 9-12. évf.

Anyanyelvi angol

  • 6-8. és 9-12. évf.

Magyar mint idegen nyelv

  • 1-2., 3-5., 6-8. évf.

Informatika tanfolyamok

Programozás

  • 2-4., 5-8., 9-12. évf.

Robotika

  • 2-4. és 5-8. évf.
Új

Informatika (Digitális világ)

  • 5-8. évf.

Programozás alapozó

  • 1. évf.

Nézd meg videónkat: ezt mondták a gyerekek!

A Funside-módszer

Kattints a kis képekre, ha szeretnél még többet tudni tanítási módszereinkről!

21. századi készségek

Tantárgyakon túlmutató készségfejlesztés

Saját fejlesztésű tananyagok

Élményalapú, aktív tanulás

Gamifikáció és pozitív megerősítésen alapuló oktatás

Folyamatos nyomon követés és visszajelzés

Törődés és odafigyelés

Közösségépítés

Egyedülálló tanári csapat

Tanulóink és szüleik mondták

Rólunk írták

Ahol nem kell dolgozatot írni a számítógép részeiből: robotika és programozás suliidő után

Mire a szülők egy óra múlva visszajönnek, hogy megnézzék, mire jutottak ennyi idő alatt a csemetéik, kész a játék: a macska szaladgál, ha a falnak ütközne, meg tud fordulni, mert megkapta „gazdájától” erre a megfelelő utasítást. Ha elkapja az előle menekülő egeret, megeszi, és ettől nagyobbra nő. Van színes háttér, hangok, minden, ami egy egyszerű Sctratch-játékhoz kell.  Ez pedig mindenképpen nagy dolog ahhoz képest, hogy 7-8 évesek is ülnek a padban.

Tovább

Ahol élmény az angoltanulás: interjú a Funside School szakmai vezetőivel

Az angoltanulás leghatékonyabb módja az, ha már gyerekkorban foglalkozunk a nyelvvel. A gyerekekre szinte ragad a nyelv, ha az angolóra érdekes és izgalmas. Hogyan lehet ezt elérni? Mivel lehet a gyerekeket motiválni? A Funside School nyelvi szakmai vezetőjével, Rozsos Rékával és Fancsali Katóval erről beszélgettünk.

Tovább

Az iskola, ahonnan a gyerekek nem akarnak hazamenni: helyszíni riport

Nem úgy a Szent Gellért tér egyik lakásában, ahol gyerekek tucatjai mindent elsöprő lelkesedéssel vetették bele magukat a tanulásba a legnagyobb hőségben is. Laikusként is gondolhatjuk, ez a hely tudhat valamit, ha ennyi kisiskolást képes becsábítani termeibe a vakáció kitörése után pár nappal, hogy aztán robotikát, programozást és angol nyelvet tanuljanak.

Tovább

Szent Gellért téri helyszínünkön forgatott a Petőfi TV

Mit kell megtanítani a gyerekeknek, hogy később sikeresek lehessenek az életben? Nagyon fontos például a problémamegoldás, az önálló gondolkodás, a csapatban való munkát, azaz a kooperációt, a digitális készségek ismeretét, és végül a tudásépítést. 

Tovább

Az élményalapú oktatás nem csak az élményről szól: interjú a Funside School alapítóval

Már a kinézetükben sem emlékeztetnek az iskolákra a Funside színes tantermei… A szobákban legós dobozokat, robotokat, védőtokkal ellátott tableteket és laptopokat találunk. „Fontos, hogy a gyerekek ne a korlátokat lássák, és jól érezzék magukat ebben a közegben” – mondta Kittka András, és gyorsan kiegészítette: “Az élményalapú oktatás nemcsak az élményről szól, a célt is szem ellőtt kell tartani, hogy a gyerekek eljussanak az igazi programozásig.” 

Tovább

Visszaugrás a navigációhoz