Funside School, a délutáni iskola

Idegen nyelv és informatika tanfolyamok 6-17 éveseknek

Délutáni iskola: nyelv- és informatikaoktatás a Funside Schoolban

A Funside School Magyarország első délutáni iskolája, ahol az angol nyelvet és az informatikát ugyanolyan magas színvonalon tanulhatják a gyerekek, modern környezetben és kiváló tanárokkal. Saját fejlesztésű, játékosított tananyagunkkal, fiatal, de felkészült oktatókkal, gyerekközpontú környezetben és a legmodernebb oktatási eszközökkel várunk! De ne csak nekünk hidd el mindezt: olvasd el mit írt rólunk a Forbes magazin, vagy nézd meg más szülők által hagyott értékeléseket Facebook oldalunkon!

Mit nyújt a Funside School? Angol nyelvoktatást 7-17 éves korig, a kezdő szinttől a nyelvvizsgáig, 21. századi módszerekkel, valamint programozás, robotika (LEGO eszközökkel) és informatika tanfolyamokat gyerekeknek és középiskolásoknak az egész tanév során, iskola utáni időpontokban. Hétköznap délutáni foglalkozásaink 15:00 órától és 16:45-től, szombat délelőtti alkalmaink 9:00 órától és 10:45-től kezdődnek, életkor és szint szerint bontott csoportokban, heti rendszerességgel; órarendjeink megtekinthetőek helyszíneink oldalain (Újbuda órarend, Buda órarend). Ha még nem jártál nálunk, de ki szeretnéd próbálni, milyen egy igazi Funside óra, jelentkezz ingyenes bemutató óráinkra még ma!

Tanfolyamok

Nyelvtanfolyamok

Angol / intenzív angol

 • 1-2., 3-5.,6-8. és 9-12. évf.

Anyanyelvi angol

 • Hamarosan
 • Magyar mint idegen nyelv

 • Hamarosan
 • Informatika tanfolyamok

  Programozás

  • 2-4., 5-8., 9-12. évf.

  Robotika

  • 2-4. és 5-8. évf.

  Programozás alapozó

  • 1. évf.

  Nézd meg videónkat: ezt mondták a gyerekek!

  A Funside-módszer

  Kattints a kis képekre, ha szeretnél még többet tudni tanítási módszereinkről!

  21. századi készségek

  Tantárgyakon túlmutató készségfejlesztés

  Saját fejlesztésű tananyagok

  Élményalapú, aktív tanulás

  Gamifikáció és pozitív megerősítésen alapuló oktatás

  Folyamatos nyomon követés és visszajelzés

  Törődés és odafigyelés

  Közösségépítés

  Egyedülálló tanári csapat

  Helyszíneink

  Az adott helyszínen elérhető órarendért kattints a helyszín nevére!

  Funside School Online

  Tanulj az otthonodból, bárhonnan az országban!

  Tanulóink és szüleik mondták

  Rólunk írták

  Ahol nem kell dolgozatot írni a számítógép részeiből: robotika és programozás suliidő után

  Mire a szülők egy óra múlva visszajönnek, hogy megnézzék, mire jutottak ennyi idő alatt a csemetéik, kész a játék: a macska szaladgál, ha a falnak ütközne, meg tud fordulni, mert megkapta „gazdájától” erre a megfelelő utasítást. Ha elkapja az előle menekülő egeret, megeszi, és ettől nagyobbra nő. Van színes háttér, hangok, minden, ami egy egyszerű Sctratch-játékhoz kell.  Ez pedig mindenképpen nagy dolog ahhoz képest, hogy 7-8 évesek is ülnek a padban.

  Tovább

  Ahol élmény az angoltanulás: interjú a Funside School szakmai vezetőivel

  Az angoltanulás leghatékonyabb módja az, ha már gyerekkorban foglalkozunk a nyelvvel. A gyerekekre szinte ragad a nyelv, ha az angolóra érdekes és izgalmas. Hogyan lehet ezt elérni? Mivel lehet a gyerekeket motiválni? A Funside School nyelvi szakmai vezetőjével, Rozsos Rékával és Fancsali Katóval erről beszélgettünk.

  Tovább

  Az iskola, ahonnan a gyerekek nem akarnak hazamenni: helyszíni riport

  Nem úgy a Szent Gellért tér egyik lakásában, ahol gyerekek tucatjai mindent elsöprő lelkesedéssel vetették bele magukat a tanulásba a legnagyobb hőségben is. Laikusként is gondolhatjuk, ez a hely tudhat valamit, ha ennyi kisiskolást képes becsábítani termeibe a vakáció kitörése után pár nappal, hogy aztán robotikát, programozást és angol nyelvet tanuljanak.

  Tovább

  Szent Gellért téri helyszínünkön forgatott a Petőfi TV

  Mit kell megtanítani a gyerekeknek, hogy később sikeresek lehessenek az életben? Nagyon fontos például a problémamegoldás, az önálló gondolkodás, a csapatban való munkát, azaz a kooperációt, a digitális készségek ismeretét, és végül a tudásépítést. 

  Tovább

  Az élményalapú oktatás nem csak az élményről szól: interjú a Funside School alapítóval

  Már a kinézetükben sem emlékeztetnek az iskolákra a Funside színes tantermei… A szobákban legós dobozokat, robotokat, védőtokkal ellátott tableteket és laptopokat találunk. „Fontos, hogy a gyerekek ne a korlátokat lássák, és jól érezzék magukat ebben a közegben” – mondta Kittka András, és gyorsan kiegészítette: “Az élményalapú oktatás nemcsak az élményről szól, a célt is szem ellőtt kell tartani, hogy a gyerekek eljussanak az igazi programozásig.” 

  Tovább

  Visszaugrás a navigációhoz