Funside School szakkörök a Diákszempontban

Angol nyelv, Robotika & programozás

Robotika tanfolyamaink október 3-tól elindultak! Becsatlakozásra még van lehetőség, jelentkezés lejjebb.

Angol nyelvből ingyenes nyílt óra (minden szint és korosztály): október 6., csüt., 15:30-16:30, Nyelvi2 terem. Regisztráció nem szükséges!

Az angol csoportok jelenleg is szervezés alatt vannak és folyamatosan indulnak, amint az adott csoport indulásra kész. Jelentkezés és részletek lejjebb.

Közlemény dátuma: 2022. október 04.

Funside szakkörök a Diákszempontban

A Funside Schoolban saját fejlesztésű, játékosított tananyagainkkal, a legmodernebb oktatási eszközökkel, és egy szuper csapattal várunk! Iskola utáni tanfolyamaink, szakköreink a 2022/23-as tanévben már a Diákszempont Általános Iskola és Gimnáziumban is elérhetőek: az 1-2. osztályos tanulóinknak a Robotika & programozás szakkörünket (bővebben), 1-5. osztályok számára pedig beszédfejlesztő, kor és szint szerint bontott Angol nyelv tanfolyamainkat (bővebben) ajánljuk.

Órarendek

A 2022/23-as tanévben induló csoportok (tanítás várható kezdete: október 10.-i hét).

Nyelvtanfolyamok
Angol - Starter
2 - 3. osztály
  • 15:30 - 17:00Új
Angol A1 szint
4 - 5. osztály
  • 15:30 - 17:00Új
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport


A 2022/23-as tanévben induló csoportok (tanítás kezdete: október 3.-i hét).

Informatika tanfolyamok
  • 15:30 - 17:00Új
  • 15:30 - 17:00Új
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport


 

Nyílt órák

Angol nyelvből ingyenes nyílt óra (minden szint és korosztály): október 6., csüt., 15:30-16:30, Nyelvi2 terem. Regisztráció nem szükséges!

 

Árak és határidők

Az órák hetente egyszer 90 perces alkalmakból állnak, amelyeket a tanév során minden héten megtartjuk, amikor van tanítás (ill nincs. tanítási szünet vagy más program, amely miatt aznap nem lehet délutáni foglalkozásokat tartani). 

Az őszi félév tandíja 4 db havi részletre bomlik októbertől januárig, a tavaszi félév pedig 5 db havi részletre februártól júniusig. Lehetőség van féléves hűségidővel, egyösszegű befizetésre, amelynek díja kedvezményes. Az órák mindkét tanfolyam esetében az október 3-i héten indulnak, a helyeket jelentkezési sorrendben töltjük fel!

Havi részletekben történő fizetés esetén (őszi félév, 4 részlet)

19 990 Ft / hó

Féléves díj: 79 960 Ft (ősz)

A tanfolyamok díja heti 1 x 90 perces foglalkozásokkal 19 990 Ft / fő / hó havi részletben fizetendő, függetlenül az adott hónapra eső alkalmak számától (ünnepnapok, iskolai szünetek).

A 2022/23-as őszi félév 4 hónap alatt 12 (+1 ajándék) db 90 perces alkalomból áll. A tavaszi félév 5 hónap alatt 16 db alkalomból fog állni.


Féléves hűségidővel, egyösszegű befizetéssel (őszi félév)

17 990 Ft / hó

71 960 Ft (ősz)

Lehetőség van a féléves tandíjat egy összegben is fizetni féléves hűségvállalással: ennek a díja 17 990 Ft-os, kedvezményes havi részletnek felel meg.

A 2022/23-as őszi félév 4 hónap alatt 12 (+1 ajándék) db 90 perces alkalomból áll. A tavaszi félév 5 hónap alatt 16 db alkalomból fog állni.


Mi a különbség a havi részletek és a hűségidős egyösszegű fizetés között?

Kétféle fizetési mód lehetséges: havi részletekben történő befizetés, illetve kedvezményes egy összegű befizetés féléves hűségidővel. Hiszünk benne, hogy a hatékony tanuláshoz kitartás szükséges: a féléves hűségidő egy elköteleződés a fejlődés, az előrehaladás, a csoport és tanulótársaink irányába, amely legtöbbször fantasztikus eredményekhez vezet!

Hogyan működnek ezek a gyakorlatban?

Havi részletekben történő fizetés esetén: tanulóink a féléves díjat 5 egyenlő részletben fizetik be, minden hónap elején (az őszi félév során szeptembertől januárig, a tavaszi félév során februártól júniusig). A részletek mindig egyenlő összegűek, így nem kell azt számolgatni, hogy egy adott hónapra – iskolai szünetek, ünnepnapok révén – hány alkalom esik: az órák napjától függetlenül minden csoportnak pontosan ugyanannyi (16 vagy 32) alkalom jut egy félévben. Visszamondási feltételek: amennyiben bármilyen okból nem szeretnék folytatni a tanfolyamot, úgy azt az adott hónap végéig kell írásban visszamondani ahhoz, hogy a következő havi részletet már ne kelljen kifizetni (a már befizetett részletek nem járnak vissza, függetlenül attól, hogy hány órán vett részt a tanuló a megelőző hónapban). További részletek itt olvashatóak.

Féléves hűségidővel, egyösszegű befizetéssel: lehetőség van a féléves tandíjat egy összegben befizetni féléves hűségvállalással. Ez esetben a tanfolyami díj kedvezményes, a befizetés pedig a tanfolyam kezdete előtt történik (az egy hónapra eső díjat a könnyebb összehasonlíthatóság érdekében tüntettük fel). Visszamondási feltételek: a tanfolyam első 3 alkalma egy “próbaidőszaknak” tekinthető, amely alatt még korlátozás nélkül vissza lehet mondani a tanfolyamot, és ilyenkor a még hátralévő alkalmakra szóló díj arányosan visszajár (határidő: a 3. alkalmat követő munkanapon 17 óráig). Ezt követően visszavonhatatlanul életbe lép a féléves hűségidő, amely során visszatérítésre nincsen mód. További részletek itt olvashatóak.

Mi történik, ha egy újabb iskolazár miatt ideiglenesen nem folytatódhat majd a helyszíni oktatás? (angol nyelv)

Amennyiben a helyszíni oktatást választják, de az őszi félév során egy újabb iskolazár miatt ideiglenesen nem lehet majd látogatni a helyszínt, úgy tanfolyamaink addig is digitális formában folytatódnak, hogy ne maradjon el egyetlen óra sem és ne vesszen el az addigi fejlődés. Szakmai csapatunk fel van rá készülve, hogy szükség esetén azonnal, akár egyik napról a másikra át tudjon állítani minden csoportot teljes értékű online távoktatásra, tanulóinknak pedig külön digitális felkészítő alkalmat biztosítunk a technikai tudnivalókból. Amennyiben a csoport bármilyen oknál fogva nem tud folytatódni (online formában sem), úgy a már befizetett tandíj hátralevő része arányosan visszajár. Az online oktatásra való átállás egy előre vállalt feltétel, így az rendkívüli felmondásra nem ad lehetőséget.

Visszaugrás a navigációhoz