term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:14
$parentcategory_ID:14

current_CAT_ID:572
current_CAT_ID_HU:572

child cat ID:14
post ID:9095
prefixedcategory_
BUD
OptionID: 42881

Angol napközis nyári tábor

Budapesti helyszíneinken, már 7-től 14 éves korig.

Az oktatásról

Játékos, beszédközpontú angol foglalkozás. A tanítás változatos feladatokkal történik a Funside School szakmai csapata által összeállított beszédalapú, interaktív tananyagok alapján. Minden héten más témára fűzzük fel az órák anyagát, így aki több hétig marad, minden turnusban új anyaggal ismerkedhet meg! Képzett tanítóink tapasztalata, lelkesedése teszi igazán jó hangulatúvá a foglalkozásokat.

Az angol nyelv mellé még egy foglalkozás választható, amelyet helyszínenként különböző lehetőségek közül lehet kiválasztani!

Helyszínfüggő jellemzők

Villányi úti tábor

A Móricz Zsigmond körtér mellett található helyszínünkre várjuk a legfiatalabb táborozóinkat, 5-11 éves korig. Ennek megfelelően angolóráink itt a legjátékosabbak: a legkisebbeknél a Funside Mini (5-6 év)  keretein belül angoloznak majd a picik, rengeteg célnyelvi játékkal, dallal és kreatív feladattal. A nagyobbak esetében (7-11 év) a többi helyszínnel azonos, beszédközpontú, interaktív módszertanunk kap nagyobb szerepet. Napi két óra angolozás várja a táborozókat 4-8 fős csoportokban. A legtöbb tanuló itt jellemzően Starter vagy A1 szinten van.

Szent Gellért tér/Budapart tábor

Gellért téri helyszínünkön a korhatár 9-14 éves korig terjed, így az átlagéletkor is magasabb és gyakrabban találkozunk A2-es (vagy esetleg még erősebb) szinten álló tanulókkal is. Itt napi 1,5 óra angolozás várja a táborozókat. A csoportokat itt is alacsony létszámmal (4-8 fő), szintek szerint bontva indítjuk. A csoportok hasonló tudásszint szerinti beosztása érdekében a Gellért téri táborunkat a 2-3 éve, de max. 5 éve angolt tanulóknak ajánljuk. A kezdő szintű angolosoknak a Villányi úti helyszínünket, azoknak akik 5 vagy több éve gyakorolják a nyelvet, Lupa táborunkban elérhető anyanyelvi angol táborunkat ajánljuk.

Anyanyelvi angol tábor

Kezdő feletti szinteken angol anyanyelvi tanárainkkal is tanulhatsz a nyáron: anyanyelvi angol táborunk elérhető napközis formában a Funside Lupa Beach táborban (bővebben) és ottalvós formában a Funside Balaton táborban (bővebben).

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Egy Funside napközis tábori turnus két foglalkozásból épül fel. A foglalkozás kombinációk helyszínenként váltakoznak, további információ a helyszínek oldalain található.

Melyik helyszíneinken érhető el?

5 - 11 éves korig

Funside - Villányi út

5-6 éves korig

Funside Mini (angol és kézműves)

7-11 éves korig

Angol nyelv
Magyar mint idegen nyelv
Padel tenisz
Robotika: LEGO WeDo
LEGO Movie Maker
Kézműves
Dráma
8 - 15 éves korig

Funside - Gellért tér/BudaPart

Nyelvtáborok

Angol nyelv

Sportok

Sportok
Tenisz

Informatika- és médiatáborok

AI-programozás
Arduino Mérnök
3D dizájn és nyomtatás
Minecraft-programozás

Képességfejlesztés

Sütimester

További információk

Foglalkozás nyelve

Angol

Árak

79 900 Ft / fő / turnus-tól

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

4-8 fős csoportokban

Turnusok

Helyszínfüggő

Korhatár

Villányi út: 7 - 11,

Gellért tér/BudaPart: 9 - 14

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 45