BAL

Vízisportok tábor

Vízilabda, vízi röplabda, vízi kosár és még sok más vízisport – a Funside Balaton táborban!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

Nem tudsz választani a sportos és vizes foglalkozásaink közül? Mi kombináltuk neked a kettőt, így egyszerre lehetsz a vízben és játszhatod a kedvenc csapatjátékaidat a Funside Balaton vízisport táborában. Célunk, hogy a foglalkozás ideje alatt táborozóink belekóstolhassanak napjaink legnépszerűbb vízben űzhető sportágaiba. Így nemcsak a vízilabda kerül előtérbe, hanem a röplabda, kosárlabda, frizbi és egyéb ütős sportok vízi változatai is, mely sportágak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte. Táborozóink minden délelőtt a Balaton hullámai között sportolhatnak, élvezve a napsütést és a szabadlevegőt.

A vízisportok foglalkozásra csak mélyvíz-biztos úszástudással rendelkező táborozók jelentkezését tudjuk fogadni.

Az órák hétfőtől péntekig délelőttönként 2 órás aktív foglalkozásból állnak. A Funside egyedi kombinációs rendszerével a másik 2 órás idősávra választhatsz valami mást, mint például angol nyelvet vagy DJ-t, így heti 10-10 órában kétféle foglalkozást is kipróbálhatsz.

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

12 - 17

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-15 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3, 4, 5

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. További részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04