Árak és határidők

A Funside Balaton turnusok díjai

Funside Balaton: alapdíjas táborok 2021

A Funside Egyesület közleménye a 2021-es tábori díjak alakulásáról

Kedves Szülők és Táborozóink!

Az elmúlt év mint sokak számára, sajnos a mi életünkben is rengeteg bizonytalansággal járt. A tavalyi évben attól kellett félnünk, hogy nem tudunk tábort tartani – mint ahogyan több mint egy évtizede minden nyáron – és nem tudunk mosolyt csalni azoknak az arcára, akik a legfontosabbak nekünk.

Balatoni táboraink első 10 nyara során minden évben fejlesztettünk – foglalkozásainkon, szabadidős programjainkon, tanári csapatunk felkészítésén és szakmai hátterünkön, adminisztratív rendszereinken és tábori helyszínünkön egyaránt – amelyekkel költségeink is jelentős mértékben nőttek, de közösségünk egybentartásának érdekében mindig csak az okvetlenül szükséges mértéket hárítottuk át emelések formájában. 

Bár ez idő alatt balatoni táborunk Magyarország egyedülálló, évente 30 országból látogatott nemzetközi táborává érett, a szomszédos országok hasonló nemzetközi táborainak ára ezalatt is folyamatosan emelkedett és ma már a mi heti díjaink dupláját is meghaladják. Mi elsődlegesen mindig azt tartottuk szem előtt, hogy 4-5-6-7 vagy még több éve velünk tartó táborozóink továbbra is velünk maradhassanak, miközben mindenkinek a lehető legjobb minőséget és választékot nyújtsuk – ahogyan azt elvárjátok tőlünk, és mi is elvárjuk magunktól.

A 2020-as év és a járványhelyzet okozta bizonytalanságok azonban megmutatták számunkra, hogy egy stabil, fenntartható működés előfeltétele az, hogy áraink közelebbről kövessék az általunk nyújtott minőséget, és így cserébe meg tudjuk teremteni azt a stabilitást, amellyel a jelenlegi nehéz időszak esetleges elhúzódása esetén is biztosítani tudjuk, hogy legalább még további 10 évig – és még talán sokkal tovább – is együtt táborozhassunk! 

Köszönetül azoknak a táborozóinknak és családjuknak, akik 2020-ban a rendkívüli kockázatvállalással* segítették át közösségünket a legnehezebb időszakon, ígéretünkhöz híven 2021-ben biztosítjuk a tavalyi áron való táborozás lehetőségét.

Köszönjük a töretlen támogatásotokat és megértéseteket!

Alig várjuk, hogy újra együtt töltsük a nyarat!

Kittka Eszter és Kittka András

Funside Alapítói

 

*A kedvezmény azok számára érvényes, akik a tavalyi évben elfogadták a rendkívüli részvételi feltételeket és ennek megfelelően a felhíváskor be is fizették a tábordíj 40%-át. (Titeket külön emailben is értesítünk majd.)

Visszamondási feltételek 2021

A turnus díjának 95%-os visszatérítésére a turnus kezdete előtt két héttel hétfőig jogosult (ez esetben egy 5%-os kezelési költség kerül levonásra a teljes tábordíjból). Ez után a turnus kezdete előtti szerdáig 80%-os, a turnus kezdete előtti csütörtöktől szombatig való lemondás esetén 50%-os visszatérítésre jogosult a táborozó. A turnus kezdetén való meg nem jelenés esetében pedig nem jár visszatérítés. Amennyiben a táborozó a táborozást a turnus megkezdését követően hagyja el, úgy semmilyen visszatérítésre nincs mód.

A visszatérítés mértékét a helyzettől és időponttól függően a táborvezetők határozzák meg. Abban az esetben, ha a tábor kezdete előtt a táborozó helyét egy másik táborozó betölti a teljes tábordíj visszatérítésére van lehetőség. Ehhez fontos az, hogy minél előbb felvegyék a kapcsolatot csapatunkkal, hogy intézkedni tudjunk. Betegen elindulni a táborba nem érdemes – ez esetben mindenképpen forduljanak a táborszervezőkhöz, hogy segíthessünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást!

Amennyiben a Táborozó a Tábor során betegszik meg és ezért el kell hagynia a Tábort vagy a Tábor helyszínen elkülönítve kell töltse a tábori napok egy részét, azért a Tábor Szervezői nem tartoznak felelősséggel és a betegség nem adhat alapot a tábordíj rendkívüli visszatérítésére.

Amennyiben a Táborozónál a hatóságok karantént rendelnek el és emiatt a megkezdett táborozást nem tudja folytatni úgy az nem adhat jogalapot a tábordíj rendkívüli visszatérítésére.

Részletes visszamondási feltételek az ÁSZF-ben olvashatóak!

Mi történik, ha nem lehet megtartani a tábort?

Amennyiben 2021. június 1. előtt olyan jogszabályi korlátozások lépnek életbe, amelyek minden kétséget kizáróan kimondják, hogy nem tartható ottalvós tábor Magyarországon, akkor a befizetett összeget a Tábor hiánytalanul visszatéríti, vagy kérésre a befizettet összeggel megegyező értékű vócsert (utalványt) állít ki, amely 2022-ben felhasználható. A vócser a kiállítást követően készpénzre nem váltható.

Amennyiben 2021. június 1. és a Tábor kezdete közötti időszakban olyan jogszabályi korlátozások lépnek életbe, amelyek minden kétséget kizáróan kimondják, hogy nem tartható ottalvós tábor Magyarországon, akkor a fenntartott jelentkezések után a befizettet összeggel megegyező értékű vócsert állít ki a táborszervező, amely 2022-ben felhasználható. A vócser készpénzre nem váltható.

 

Angol, német, magyar mint idegen nyelv, sport-, amerikai sportok, tenisz-, jóga-, tánc-, mindfulness, kézműves, képzőművészeti, fotózás, mobilfotózás, lego movie maker, programozás és robotika (Boost) táborok, ill. ezek kombinációi egymással:

Rövid turnus (6 éj, 7 nap) 125 000 Ft EUR 370 
Hosszú turnus (13 éj, 14 nap) 250 000 Ft EUR 740
 

SZÉP kártya felhasználható. Bővebben…

 

Funside Balaton: emelt díjas táborok 2021

Anyanyelvi angol tábor * (bármilyen alapdíjas táborral kombinálva)

Rövid turnus (6 éj, 7 nap) 125 000 Ft (alapdíj) + 5 000 Ft EUR 370 (alapdíj) + EUR 15
Hosszú turnus (13 éj, 14 nap) 250 000 Ft (alapdíj) + 10 000 Ft EUR 740 (alapdíj) + EUR 30

Anyanyelvi angol tábor * (napi 4 órában, duplán választva)

Rövid turnus (6 éj, 7 nap) 125 000 Ft (alapdíj) + 10 000 Ft EUR 370 (alapdíj) + EUR 30
Hosszú turnus (13 éj, 14 nap) 250 000 Ft (alapdíj) + 20 000 Ft EUR 740 (alapdíj) + EUR 60

* az órákat az Anyanyelvi angol táborban angol anyanyelvű tanárok tartják.

Angol dráma tábor (bármilyen alapdíjas táborral kombinálva)

Rövid turnus (6 éj, 7 nap) 125 000 Ft (alapdíj) + 5 000 Ft EUR 370 (alapdíj) + EUR 15
Hosszú turnus (13 éj, 14 nap) 250 000 Ft (alapdíj) + 10 000 Ft EUR 740 (alapdíj) + EUR 30

Angol dráma tábor (napi 4 órában, duplán választva)

Rövid turnus (6 éj, 7 nap) 125 000 Ft (alapdíj) + 10 000 Ft EUR 370 (alapdíj) + EUR 30
Hosszú turnus (13 éj, 14 nap) 250 000 Ft (alapdíj) + 20 000 Ft EUR 740 (alapdíj) + EUR 60

DJ-tábor (bármilyen alapdíjas táborral kombinálva)

Rövid turnus (6 éj, 7 nap) 125 000 Ft (alapdíj) + 10 000 Ft EUR 370 (alapdíj) + EUR 30
Hosszú turnus (13 éj, 14 nap) 250 000 Ft (alapdíj) + 20 000 Ft EUR 740 (alapdíj) + EUR 60

Drónprogramozás tábor (bármilyen alapdíjas táborral kombinálva)

Rövid turnus (6 éj, 7 nap) 125 000 Ft (alapdíj) + 10 000 Ft EUR 370 (alapdíj) + EUR 30
Hosszú turnus (13 éj, 14 nap) 250 000 Ft (alapdíj) + 20 000 Ft EUR 740 (alapdíj) + EUR 60

Lovastábor, Szörftábor, SUP-tábor vagy Golftábor (bármilyen alapdíjas táborral kombinálva)

Rövid turnus (6 éj, 7 nap) 125 000 Ft (alapdíj) + 30 000 Ft EUR 370 (alapdíj) + EUR 90
Hosszú turnus (13 éj, 14 nap) 250 000 Ft (alapdíj) + 60 000 Ft EUR 740 (alapdíj) + EUR 180

Minden ár Ft / fő / turnus formátumban értendő. Euro-ban megadott áraink itt találhatóak.

 

Emelt díjas táborok egymással való kombinációja

alapdíj + 1. választott tábor plusz díja + 2. választott tábor plusz díja

A lehetséges kombinációk teljes listája (a turnusok díjával együtt) itt olvasható.

 

További tudnivalók

Részletfizetési lehetőség:

Lehetőség van a tábori díj több – maximum 2 – részletben történő befizetésére is. Ez esetben az első részletet kell befizetni a jelentkezéstől számított 4 héten belül. A tábor teljes díjának befizetésének határideje: Május 31.

A turnus díja magában foglalja:

 • Szállás
 • Napi háromszori főétkezés + választható tízórai/uzsonna
 • Minden foglalkozás díját
 • Minden délutáni és esti program díját
 • Minden külső program jegyét és az azokra való utazás költségeit
 • Tábori biztosítást az Uniqa biztosítótól
 • Minden táborozónk számára egy Funside Balaton pólót

A turnus díja nem tartalmazza a táborba való utazás és a hazautazás költségeit. Bővebben a csoportos utazási lehetőségekről…

A hosszú turnus a szállás tekintetében 2 rövid turnusnak +1 napnak felel meg. Aki hosszú turnusra jön, azt két héten át különböző programok várják, a délelőtti órák pedig egy két hetes, 40 órás tanfolyam formájában folytatódnak. Hosszú turnus esetén több különböző témát is ki lehet próbálni (pl. angol-sport az első héten és tenisz-szörf a második héten)! Minden turnus vasárnap délben indul és szombat délután ér véget.

A befizetés lehetséges módjai:

 • Készpénzzel budapesti irodánkban – A járványhelyzetre való tekintettel személyes ügyfélfogadásunk jelenleg szünetel, így határozatlan ideig nincs mód a készpénzes befizetésre. 
 • Banki utalással Forintban vagy Euro-ban (a befizetéshez szükséges információkat a jelentkezést követően a visszaigazoló emailben küldjük el)
 • Bármelyik K&H bankfiókban az egyesület számlájára történő befizetéssel (a befizetéshez szükséges információkat a jelentkezést követően a visszaigazoló emailben küldjük el)
 • SZÉP Kártyával budapesti központunkban vagy a SZÉP Kártyát kibocsátó bank online felületén keresztül
  Figyelem: a hatályos jogszabályok értelmében kizárólag a SZÉP Kártya “Szabadidő” alszámlájáról lehet fizetni a turnus díját. Más alszámlák használatára sajnos nincs lehetőség. Bővebben a SZÉP Kártyáról…
 • Céges csoportok: a részletekről érdeklődjön munkaadójánál vagy csapatunknál!

 

Tábori fotók

Minden turnusban két hivatásos fotós által 1000-1500 professzionális fénykép készül, amelyek megrendelhetőek a jelentkezéskor, előhívásra is alkalmas formátumban kapják meg. A fotók ára az első választott hét esetén 3500 Ft, minden további hét 2500 Ft / hét.

 

Fontos dátumok

Jelentkezési határidő: minden táborunkra csak korlátozott számban érhetőek el helyek, amelyeket jelentkezési sorrendben töltünk fel. Jelentkezz minél korábban, hogy biztosítsd a helyedet a választott táborban! Jelentkezés kezdete: 2021. március 17., szerda dél. Ha nem szeretne lemaradni, iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy kövesse a Funside Facebook oldalát!

Bővebb tájékoztatás a jelentkezés menetéről a Jelentkezés oldalunkon olvasható.

Visszaugrás a navigációhoz