term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:591
current_CAT_ID_HU:591

child cat ID:16
post ID:4254
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Kézműves tábor

Éld át az alkotás örömét a Funside Balaton kézműves táborban!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

A Funside Balaton kézműves táborban az alkotás örömét tapasztalhatják meg táborozóink. Kis csoportokban olyan különböző technikákat próbálunk ki, amelyekkel később otthon is tudnak majd alkotni a táborozók. Központban az önálló alkotás: a kreativitást és kézügyességet fejlesztő foglalkozásokat kis csoportokban végezzük és minden nap izgalmasabbnál izgalmasabb tárgyakat készítünk majd el. Minden eszközt biztosítunk az órákhoz, neked csak a jókedvet kell elhozni, az elkészített műveket pedig természetesen haza is viheted magaddal, így örök emlék marad a tábor! Minden héten új dolgokat alkotunk, így több hétre is választhatod ezt a programot.

Ezt a programot kifejezetten kisebb táborozóinknak ajánljuk. Napi 4 x 60 percnyi nyelvóra vagy sportfoglalkozás megterhelő lehet kisebb gyermekek számára a nyári szünetben, amelyre kiváló megoldás a Funside egyedi kombinációs rendszere: válassz például napi kétórányi angolt, táncot vagy sportot, mellé pedig a másik két órában a szórakoztató kézműves foglalkozásainkat!

Elmúltál már 12? Próbáld ki képzőművészeti táborunkat, amely 13-17 éves táborozóinknak szól! 12 éves kortól pedig újonnan induló Dizájn és grafika táborunkat ajánljuk. 

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

8 - 12

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-10 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3, 4, 5

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus -tól

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. Visszatérő kedvezményről és további részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04