SCH28210

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Állások tanároknak a Funside Schoolban

Visszaugrás a navigációra
a Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Állások tanároknak a Funside Schoolban

Taníts angolt vagy informatikát délutánonként Óbudán vagy a Szent Gellért téren!

Dolgozz az ország első számú délutáni iskolájában!

Tantárgyakon túlmutató, 21. századi készségfejlesztés, saját fejlesztésű, élményalapú tananyagok, gamifikáció, pozitív megerősítés, folyamatos nyomon követés, törődés, odafigyelés, egyedülálló tanári csapat – mi így dolgozunk. Mindezt ráadásul barátságos tantermekben és a legmodernebb eszközparkkal, a Duna mellett: Újbudán a Szent Gellért téren, Óbudán a Római-parton. Görgess lejjebb, böngészd végig nyitott pozícióinkat és ha van köztük olyan, ami illik hozzád, jelentkezz!

A Funside School 2017. szeptemberében Kittka Eszter és Kittka András évtizedes – az élményalapú oktatásban és táboroztatásban szerzett – tapasztalatát felhasználva indult útjára és azóta is töretlenül halad előre. Harmadik szemeszterünkre fordulva ismét újdonságokkal várjuk tanulóinkat: robotika és programozó tanfolyamaink az új tanévtől már angolul is elérhetőek, illetve az angol idegen nyelvi kurzusok mellett immár tanulható a magyar mint idegen nyelv is. Mindemellett nem csak a gyermekeknek, hanem a felnőtteknek is segítünk utat találni az egyre digitalizálódó világban: 2018 áprilisában saját fejlesztésű internetbiztonsági tanfolyamot indítottunk szülőknek, melyről több sajtóorgánum is beszámolt.

Délutáni iskolánk elsődleges célja, hogy a jövő munkavállalói számára hasznos és releváns tudást biztosítson, miközben egy pillanatra sem téveszti szem elől az alapvetést: mindenki könnyebben tanulja azt, amit szívesen tanul!

Nyitott tanári pozíciók immár két helyszínen: Újbuda után Óbudán is!

Funside School Újbuda: tanári pozíciók

Funside School partneriskola (Angyalföld): tanári pozíciók

A Funside-módszer

Szakmai támasz és alapvetés táboraink és délutáni iskolánk pedagógusai számára - kattints a kis képekre és tudj meg többet!

21. századi készségek

Tantárgyakon túlmutató készségfejlesztés

Saját fejlesztésű tananyagok

Élményalapú, aktív tanulás

Gamifikáció és pozitív megerősítésen alapuló oktatás

Folyamatos nyomon követés és visszajelzés

Törődés és odafigyelés

Közösségépítés

Egyedülálló tanári csapat

Jelentkezés

Itt indul a jelentkezésed! Egy-egy pozícióra addig jelentkezhetsz, amíg a címe alatt meg nem jelenik, hogy "Betelt". Fontos, hogy a jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el az adott pozícióhoz tartozó információkat (részletekért kattints a pozíció képére)! Ezt követően már csak ki kell töltened a jelentkezési lapot és leadnod a jelentkezésed! További információkat a jelentkezési lap oldalán olvashatsz.

Fontos: jelentkezni csak az adott pozícióhoz tartozó online jelentkezési lap kitöltésével lehet (e-mailen és személyesen nem tudunk jelentkezéseket fogadni). Ha kérdésed van, keresd bátran csapatunkat a hr@funside.hu címen!

Nézd meg videónkat, ezt mondják rólunk a gyerekek!

Visszaugrás a navigációhoz