term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:0
$parentcategory_ID:

current_CAT_ID:77
current_CAT_ID_HU:77

child cat ID:
post ID:6630
prefixedcategory_
ÁLLÁSOK
OptionID: 42875

Csatlakozz hozzánk!

Munkalehetőségek a Funside-nál

Dolgozz velünk nyáron vagy egész évben!

A Funside-nál 15 éve foglalkozunk gyermekek élményalapú oktatásával: ez idő alatt önerőből felépítettük az ország legnagyobb nemzetközi gyermektáborát, ahol gyerekek és fiatalok több mint 25 országból, 22-féle tantárgyat tanulnak. Táborainkban közel 1800 gyermek fordul meg nyaranta, 2017-ben pedig hosszas előkészítés után elindítottuk délutáni iskolánkat, ahol modern körülmények között, naprakész, saját fejlesztésű tanmenetek alapján, egy fantasztikus tanári csapattal tanulhatnak a gyermekek egész évben. Bővebben itt olvashatsz csapatunkról, valamint a Funside történetéről és céges missziónkról.

Keresd fel a Funside Team instagram oldalát is, ahol sok-sok információt találsz a csapatról és nyitott pozícióinkról is!

Egész éves állások és karrierlehetőségek a Funside budapesti központjában. Jó hangulatú iroda, vidám közösség, finom kávé – csatlakozz csapatunkhoz!

Tanári álláslehetőségek a Funside School 21. századi délutáni iskoláiban, már több budapesti helyszínen is.

Munkalehetőségek tanároknak, edzőknek, animátoroknak, fotósoknak, videósoknak, backoffice-munkatársaknak és további 20-féle szakembernek.

Visszaugrás a navigációhoz

Rólunk mondták

Kapcsolat

hr@funside.hu +36 70 330 09 38