BAL

Anyanyelvi angol tábor

Vár a Funside Balaton nemzetközi nyári tábora anyanyelvi tanárainkkal, a Balaton partján!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

Az anyanyelvi angol táborban angol anyanyelvű tanáraink a világ különböző pontjairól származnak (Nagy Britannia, Egyesült Államok, Ausztrália stb.) és óráikon az angolszász oktatási hagyományok fő irányelvei érvényesülnek, így azok interaktívak, gyakorlatiasak és beszéd-centrikusak. Táborunkban idegen anyanyelvű gyermekek és fiatalok is megfordulnak, így egyből gyakorolhatod is, amit tanultál!

Csapatmunka és bemutatók

Az angol tábor és az anyanyelvi angol tábor óráin is saját fejlesztésű, projekt-alapú tananyaggal dolgozunk. Az első három napon az adott hét témájának megfelelő új anyagot vesszük végig játékos és beszédes feladatok révén, majd a hét második felében egy csoportmunkát is készítünk, amelyet pénteken minden csoport angolul ad elő a többi angolos csoport előtt. Ez lehet akár egy rövid színdarab, egy közösen elkészített videó vagy egy kreatív alkotás. A csapatmunkákat videóra is vesszük és minden táborozónk megkapja! Órai munkádról visszajelzést is kapsz tanári értékelőlapunk révén, hogy láthasd, mennyit fejlődtél a tábor során!

Az órák hossza

Hétfőtől péntekig délelőttönként 2 db (2×55 perc) kiscsoportos angolóra vár, amelyek 4-8 fős, tudás szerint bontott csoportokban telnek. Ha a változatosságot szereted, a Funside egyedi kombinációs rendszerével az egyik idősávot elcserélheted másra, mint például tánc, szörf vagy tenisz, így heti 10-10 órában kétféle foglalkozást is kipróbálhatsz.

Intenzív angol nyelvi tábor

Ha még többet szeretnél fejlődni a nyáron, választhatod az angolt duplán is (egy másik foglalkozással való kombinálás helyett választhatsz angol nyelvet mind a két délelőtti idősávban is), amely napi 4×55 perc órát nyújt (ez kb. egy 20 órás tanfolyamnak felel meg). Hosszú turnus választása esetén pedig 2 héten át, folyamatosan haladhatsz előre (ez kb. egy 40 órás tanfolyammal ér fel). 

Szintek és további angol nyelvi opciók

Ez a tábor ideális választás A2-B2-es szintű tanulók számára. Ha csak mostanában kezdtél angolul tanulni vagy még nem éred el az anyanyelvi angol táborhoz szükséges szintet, választhatod a Funside Balaton angol tábort, ahol az angol oktatás mellett ugyanúgy részt vehetsz a tábor legjobb programjain és rengeteg táborkombináció közül is választhatsz (szintek: Startertől A2-ig)! Ha már minimum B1-es szinten beszélsz angol nyelven és érdekel a mesterséges intelligencia világa, valamint szeretnél írásban is fejlődni, akkor az AI technikák angolul tábort neked találtuk ki (szintek: B1-C1)! Ha szeretnéd izgalmas kreatív gyakorlatokon és improvizációs játékokon keresztül gyakorolni szóbeli nyelvtudásodat, próbáld ki az Angol dráma tábort (szintek: B1-C1)!

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Angol

Korhatár

8 - 17

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

4-8 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3, 4, 5

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. További részletekről az árak oldalon olvashat.

A(z) Anyanyelvi angol foglalkozás extra díja

+ 12 000 Ft / fő / turnus

+ EUR 33

Emeltdíjas foglalkozásainkat külső partnerünk szolgáltatja. A foglalkozáshoz minden szükséges eszközt, felszerelést biztosítunk.
Két emeltdíjas foglalkozás (pl. SUP/DJ) választása esetén mindkét foglalkozás felára fizetendő! Emeltdíjas foglalkozásainkról és további részletekről itt olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04