BUDLUPA

Strand kreatív napközis nyári tábor

Alkoss velünk a Lupa Beach gyönyörű partján!

Kétféle foglalkozás egy hétre! Budapest "tengerpartján" nyelv, sport és kreatív órákkal várjuk táborozóinkat, amelyekből kettőben is kipróbálhatják magukat a turnus alatt! Délutánonként a strandolásé és a szórakoztató, szabadtéri programoké a főszerep. Ingyenes különbuszos utazást biztosítunk a belvárosból.

Az oktatásról

Csatlakozz legújabb kreatív táborunkhoz a mesés Lupa-tó partján! A Funside Strand kreatív táborban napi 90 perces játékos kézműves foglalkozás várja a 6-12 éves gyermekeket. Kézzel készült hasznos tárgyak az újrahasznosítás jegyében, és még sok más vízi tematikához köthető alkotás és alapanyag várja a lelkes résztvevőket. A kreativitást és kézügyességet fejlesztő foglalkozásokat kis csoportokban, magyarul és angolul egyaránt beszélő oktatóval tartjuk. Minden eszközt biztosítunk az órákhoz, az elkészített műveket pedig táborozóink haza is vihetik magukkal emlékül! Több féle tematikával készülünk, így több hétre is választható ez a program.

A legkisebbek (6-7 éves) a Funside Mini foglalkozás keretein belül vesznek részt a kreatív foglalkozáson.

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Egy Funside napközis tábori turnus két foglalkozásból épül fel, az alábbiak közül hetente kettő foglalkozás választható (Pl. Strand kreatív + Anyanyelvi Angol foglalkozás).

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

8 - 12

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-12 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3, 4, 5, 6, 8

Helyszín

Lupa Beach

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Lupa Beach tábor díja

119 900 Ft / fő / turnus

EUR 315

Részletfizetés lehetséges. Mindhárom fajta SZÉP kártya felhasználható! Testvérkedvezményről, további részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 45