Funside School jelentkezési lap

Válaszd ki, mire szeretnél jelentkezni!


Jelentkezés tanfolyamra

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

A 2019/20-as tavaszi félévre az oldalon lejjebb található jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. A tavaszi félév kezdete: február 3. Jelentkezni legkésőbb az adott csoport indulásáig lehet, a szabad helyek függvényében (a csoport indulását követően – az adott csoporttól függően – egyes esetekben lehetőség van becsatlakozásra, szintén a szabad helyek függvényében).

2. Visszaigazolás és foglalás

Az elküldött jelentkezést követően legkésőbb 2 munkanapon belül küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott email-címekre (a jelentkezéseket kollégáink minden esetben személyesen is átnézik). Új tanév kezdetekor, illetve új tanulóink esetében az első tanfolyam kezdetekor a regisztrációs díj 2000 Ft, amely beszámításra kerül az első havi tandíj részletbe.

Részvételi feltételek

A Tanév rendje itt található. A Funside School Általános szerződési feltételei (ÁSZF) itt olvashatóak, mindenkori Házirendje pedig itt. Adatkezelési tájékoztatónk itt tekinthető meg.

 

Funside School jelentkezési lap

2019/20 tavaszi félév – jelentkezési időszak folyamatban

Jelentkezés ingyenes nyílt órára

Ingyenes bemutató óráinkra ezen az oldalon jelentkezhetsz!

A jelentkezést követően csapatunk keresni fog a további részletekkel kapcsolatban. 

 

 

 

Nyílt óra részvételi feltételek

A Funside School ingyenes nyílt óráin az alábbi feltételekkel lehet részt venni.

A Funside School Kft. által meghirdetett „nyílt órán”, ill. bemutató órákon való részvétel minden 6-17 éves jelentkező számára – ill. szülőknek szóló programok esetén szüleik számára – a szabad helyek függvényében ingyenes, de előzetes írásbeli jelentkezéshez és visszaigazoláshoz kötött. A Funside School Kft. fenntartja a jogot, hogy szükség esetén változtasson a meghirdetett időpontokon, programon vagy maximális létszámon. Egy személy egy hónapban maximálisan témánként egy, azaz összesen három ingyenes bemutató órán vehet részt, amelyre szülei is elkísérhetik. A foglalkozások során elhangzó szakmai és tananyagok a Funside School Kft. tulajdonát képezik, azokat harmadik félnek kiadni a Funside School Kft. írásos engedélye nélkül tiltott. A foglalkozások során fénykép vagy videofelvétel készítése csak a Funside School Kft. előzetes engedélyével történhet. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a nyílt nap során tartott foglalkozásokról fényképeket vagy videofelvételt készítsenek, amelyet felhasználhatnak a Funside School saját felületein, illetve külső felületeken is. Az ingyenes bemutatók résztvevői hozzájárulnak, hogy a foglalkozásról készülő fénykép vagy videofelvételen résztvevőként ők is szerepeljenek. A Funside School Kft. vállalja, hogy a nyílt napra történő jelentkezés során megadott adatokat a jogszabályoknak megfelelően kezeli és harmadik félnek nem adja ki (adatkezelési tájékoztatónk elolvasható itt). Kérdés esetén a Funside School Kft. munkatársai rendelkezésre állnak a mindenkori elérhetőségeken és nyitva tartási időben.

Jelentkezés workshopra

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

A Funside workshopokra az oldalon lejjebb található jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. 

2. Visszaigazolás

Az elküldött jelentkezést követően legkésőbb 2 munkanapon küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott email-címre (a jelentkezéseket kollégáink minden esetben személyesen is átnézik). 

Részvételi feltétek

A Funside School Általános szerződési feltételei (ÁSZF) itt olvashatóak, mindenkori Házirendje pedig itt. Adatkezelési tájékoztatónk itt tekinthető meg.

 

Funside workshop jelentkezési lap 

Visszaugrás a navigációhoz