Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Funside School jelentkezési lap

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Funside School jelentkezési lap

Válaszd ki, mire szeretnél jelentkezni!


Jelentkezés tanfolyamra

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

A 2019/20-as őszi félévre az oldalon lejjebb található jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. Az őszi félév kezdete: szeptember 16. Jelentkezni legkésőbb az adott csoport indulásáig lehet, a szabad helyek függvényében (a csoport indulását követően – az adott csoporttól függően – egyes esetekben lehetőség van becsatlakozásra, szintén a szabad helyek függvényében).

2. Visszaigazolás és foglalás

Az elküldött jelentkezést követően legkésőbb 2 munkanapon belül küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott email-címekre (a jelentkezéseket kollégáink minden esetben személyesen is átnézik). Új tanév kezdetekor, illetve új tanulóink esetében az első tanfolyam kezdetekor a regisztrációs díj 2000 Ft, amely beszámításra kerül az első havi tandíj részletbe.

Részvételi feltételek

A Tanév rendje itt található. A Funside School Általános szerződési feltételei (ÁSZF) itt olvashatóak, mindenkori Házirendje pedig itt. Adatkezelési tájékoztatónk itt tekinthető meg.

 

Funside School jelentkezési lap – 2019/20 őszi félév

Első tanítási nap: szeptember 16 és október 5 között, a csoporttól függően.

Jelentkezés ingyenes bemutató órára (nyílt órára)

A 2019/20-as őszi félévet megelőző nyílt óráinkra ezen az oldalon jelentkezhetsz!

Az új tanév előtt is betekinthetnek az érdeklődők 21. századi délutáni iskolánk saját fejlesztésű, élményalapú tanóráiba ingyenes nyílt napjainkon. Ehhez nem kell mást tenni, mint az alábbi elektronikus formanyomtatványt kitölteni és elküldeni. Ezt követően csapatunk keresni fog minden jelentkezőt a további részletekkel kapcsolatban. 

 

 

 

Nyílt óra részvételi feltételek

A Funside School ingyenes nyílt óráin az alábbi feltételekkel lehet részt venni.

A Funside School Kft. által meghirdetett „nyílt órán”, ill. bemutató órákon való részvétel minden 6-17 éves jelentkező számára – ill. szülőknek szóló programok esetén szüleik számára – a szabad helyek függvényében ingyenes, de előzetes írásbeli jelentkezéshez és visszaigazoláshoz kötött. A Funside School Kft. fenntartja a jogot, hogy szükség esetén változtasson a meghirdetett időpontokon, programon vagy maximális létszámon. Egy személy egy hónapban maximálisan témánként egy, azaz összesen három ingyenes bemutató órán vehet részt, amelyre szülei is elkísérhetik. A foglalkozások során elhangzó szakmai és tananyagok a Funside School Kft. tulajdonát képezik, azokat harmadik félnek kiadni a Funside School Kft. írásos engedélye nélkül tiltott. A foglalkozások során fénykép vagy videofelvétel készítése csak a Funside School Kft. előzetes engedélyével történhet. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a nyílt nap során tartott foglalkozásokról fényképeket vagy videofelvételt készítsenek, amelyet felhasználhatnak a Funside School saját felületein, illetve külső felületeken is. Az ingyenes bemutatók résztvevői hozzájárulnak, hogy a foglalkozásról készülő fénykép vagy videofelvételen résztvevőként ők is szerepeljenek. A Funside School Kft. vállalja, hogy a nyílt napra történő jelentkezés során megadott adatokat a jogszabályoknak megfelelően kezeli és harmadik félnek nem adja ki (adatkezelési tájékoztatónk elolvasható itt). Kérdés esetén a Funside School Kft. munkatársai rendelkezésre állnak a mindenkori elérhetőségeken és nyitva tartási időben.

Jelentkezés workshopra

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

A Funside workshopokra az oldalon lejjebb található jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. 

2. Visszaigazolás

Az elküldött jelentkezést követően legkésőbb 2 munkanapon küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott email-címre (a jelentkezéseket kollégáink minden esetben személyesen is átnézik). 

Részvételi feltétek

A Funside School Általános szerződési feltételei (ÁSZF) itt olvashatóak, mindenkori Házirendje pedig itt. Adatkezelési tájékoztatónk itt tekinthető meg.

 

Funside workshop jelentkezési lap 

Jelentkezés szülői internetbiztonság tanfolyamra

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Az őszi tanfolyamra az alábbi űrlapon lehet regisztrálni. Töltse ki a jelentkezési lapot, küldje el nekünk, csapatunk pedig hamarosan belül felveszi önnel a kapcsolatot!

2. Visszaigazolás és foglalás

A tanfolyam díját a jelentkezést követően kell befizetni, erről a kapcsolatfelvétel részeként külön értesítést küldünk.

Részvételi feltétek

Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) itt olvasható, a Funside School Házirendje itt olvasható. Adatkezelési tájékoztatónk itt tekinthető meg.

 

Internetbiztonsági tréning szülőknek jelentkezés

Visszaugrás a navigációhoz