BAL

Outdoor workout tábor

Tematizált funkcionális edzés szabadtéren, legidősebb táborozóink számára!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

Az idei évben egy igazi különlegességgel egészül ki a balatoni sporttáborok tárháza, legidősebb táborozóink számára. Szabadtéri funkcionális edzés foglalkozásunkon résztvevők változó környezetben, több izomcsoportra kiterjedő gyakorlatokkal és tematikus edzéssel növelhetik mentális és fizikai felkészültségüket. A kültéri környezet és az ebben rejlő változatosság nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is felfrissít, a közösen végzett edzések és tanulás pedig erősítik a résztvevők közötti köteléket.

Mi vár rád? Oktatónk által tudatosan, előre felépített, tematizált (kör)edzés, erőfejlesztő, mobilizáló, ügyességfejlesztő és állóképességi gyakorlatokkal, szárazföldön és vízben egyaránt. A hét során az egészséges életmód kialakításának és megőrzésének elméleti hátterével is foglalkozunk, továbbá játékos versenyekre is számíthattok.

Az órák hétfőtől péntekig délelőttönként 2 órás aktív foglalkozásból állnak. A Funside egyedi kombinációs rendszerével a másik 2 órás idősávra választhatsz valami mást, mint például angol nyelvet vagy táncot, így heti 10-10 órában kétféle foglalkozást is kipróbálhatsz.

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

15 - 17

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-10 fős csoportokban

Turnusok

2, 3, 4, 5

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. További részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04