BAL

Mindfulness

Légy tudatosabb és boldogabb! Önismeret és önbizalomfejlesztés velünk.

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

A Funside Táborok legfőbb céljai közé tartozott a kezdetektől, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol a gyermekeink önfeledten felfedezhetik a bennük rejlő erőt, tehetséget és szépséget. Az évek alatt bebizonyítottuk, hogy táboraink elfogadó közösségének biztonságában táborozóink kinyílnak, magabiztosabbá, önállóbbá válnak és megtanulják elfogadni önmagukat.

Mindfulness, önismereti és önbizalomfejlesztő táborunkban pedig ezért a célért dolgozunk majd még keményebben. Mindenki magabiztosnak és ezáltal boldognak születik, de sokszor az elvárások, társadalom és rohamosan fejlődő világ nyomása alatt ezek a képességeink gyengülnek. Az önbizalom nem egy állandó dolog, folyamatos tudatosítást, karbantartást és fejlesztést igényel, így mindenkinek javasolt megismerni és kiaknázni a saját lehetőségeit, hogy boldog és sikeres életet élhessen.

Kiscsoportos és egyéni gyakorlatokon keresztül táborozóink mélyebben megismerik erősségeiket, gyengeségeiket, azokat megtanulják tudatosítani és elfogadni. Önmaguk megismerésére, elfogadására építkezve csoportos és egyéni gyakorlatok segítségével tanulják meg hogyan fejleszthető önbizalmuk és aknázható ki a bennünk rejlő erő.

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar

Korhatár

13 - 17

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-12 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3, 4, 5

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. További részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04