BAL42883

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Magyar mint idegen nyelv tábor

Visszaugrás a navigációra
a Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Magyar mint idegen nyelv tábor

A Funside Balaton nemzetközi nyári táborban sok külföldi, valamint magyar származású, de külföldön élő gyermek is megfordul, ezért a magyar táborban a nyelv színvonalas oktatása mellett a kultúra megismertetésére is nagy figyelmet fordítunk.

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
1, 2, 3, 4, 5, Bővebben
Balatongyörök, IfitáborBővebben
8-17 Bővebben
4-8 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

A Funside Balaton nyári táborokban mindig nemzetközi a csapat: az elmúlt években több mint két tucat országot képviseltek táborozóink! Gyakran keresnek minket külföldön élő magyar családok vagy magyar gyökerekkel rendelkező, de magyarul nem beszélő fiatalok. Magyar mint idegen nyelv óráink nekik szólnak és a megszokott Funside minőséget képviselik. Tanári karunk jól beszél angolul, így akkor se leszel elveszve, ha csak egészen kicsit beszélsz magyarul! Minden héten indul kezdő csoport is. A turnust szintfelméréssel kezdjük, majd a foglalkozásokon gyakorlatias és interaktív feladatokkal dolgozunk, amelyek a nyelven kívül a magyar kultúrába is betekintést engednek.

Saját fejlesztésű, projekt-alapú tananyagunk révén az órai munkához szükséges szakmai anyagokat mi biztosítjuk. Magyar táborunkban délelőttönként 2 db 120 perces kiscsoportos nyelvóra vár, amelyet kifejezetten a magyar mint idegen nyelv oktatására képzett, lelkes tanárokkal, jó hangulatban, alacsony létszámú (4-8 fős) csoportokban végzünk. Magyar táborunk esetében is nagyon népszerű a Funside egyedi kombinációs rendszere, amely lehetővé teszi, hogy az egyik 120 perces blokkot elcserélhesd egy másik tantárgyra, mint például a sport, a tenisz vagy a tánc, így heti 10-10 órában kétféle programot is kipróbálhatsz (bővebben a lehetséges kombinációkról lejjebb)!

BAL42883

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Jelentkezés

Figyelem: ez az oldal még 2018-as információkat tartalmaz! A 2019-es információk februártól lesznek elérhetőek weblapunkon. Jelentkezés kezdete balatoni táboraink esetében: 2019. február 20., szerda dél. Ha nem szeretne lemaradni, iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy kövesse a Funside Facebook oldalát!

A még elérhető helyek aktuális állása itt található!

Ár: 84 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz