Jelentkezés Funside tanfolyamokra: Orchidea Nemzetközi Iskola

Robotika, programozás és digitális alapozó tanfolyamok

Funside School tanfolyamok az Orchidea Nemzetközi Iskolában

Idén is folytatódik sikeres iskola utáni programunk az Orchidea Nemzetközi Iskolában, amely 5 csoporttal indult el 2018-ban. Az együttműködés keretében ugyanazokat a tanfolyamokat hozzuk el az Orchidea tanulói számára, amelyek a Funside School délutáni iskolákban is elérhetőek: mindezt az iskolán belül, közvetlenül a rendes tanórák után! Újdonság: 2020-tól már a Cserkesz utcai iskolában is elérhetőek vagyunk!

Rendkívüli oktatás: járványhelyzet miatt az oktatás távoktatásban (online) zajlik a tanfolyamok eredeti időpontjaiban. Ezzel kapcsolatban minden első óra előtt küldünk tájékoztatót emailben!

Választható tanfolyamok az Orchidea Iskolákban

Válasszon helyszínt!

Orchidea Nemzetközi Iskola, Hajdú utca 18-24.

Tanfolyamok: tavaszi félév 2019/20

Tavaszi félév kezdete: február 10. Ha szeretnének bármelyik meglévő csoportba becsatlakozni, csak töltsék ki az alábbi formot és hamarosan keresni fogjuk!

A tanfolyamok és az egyes modulok bővebb leírásához kattintson a tanfolyamok nevére!

Informatika tanfolyamok
  • 15:10 - 16:40
  • 15:10 - 16:40
  • 15:10 - 16:40
  • 15:10 - 16:40
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport


Tavaszi félév kezdete: február 10.

A tanév során a csoportok 2 modult teljesítenek nyárig (Programozás esetében P1 és P1+, Robotika esetében R1 és R2, Programozás alapozó esetében pedig DA1 és DA2; a modulok részletes leírása az egyes tanfolyamok oldalán található – kattintson a táblázatban a tanfolyam nevére!).

Az órák nyelve

Az órák nyelve elsődlegesen angol (“English first”), de azoknak a tanulóinknak, akik nem beszélnek olyan szinten angolul, hogy megértsék az órák anyagát (főleg az 1. évfolyam esetében), oktatóink magyarul is elmondanak mindent!

Tanfolyami díjak

Az Orchidea Nemzetközi Iskolában tartott, angol nyelvű informatika tanfolyamaink díja 16 000 Ft / fő / hó havi részletben fizetendő, függetlenül az adott hónapra eső alkalmak számától (ünnepnapok, iskolai szünetek). A 2019/20-as tanév 28 db 90 perces foglalkozásból áll minden csoport esetében. A teljes tanévre eső tanfolyami díj a tanév során 9 egyenlő részletre oszlik, amely októbertől júniusig havi részletekben fizetendő; az utolsó – azaz kilencedik részlet – június elsején esedékes. (Amennyiben valaki külön kéri, úgy egy összegben is fizethető az éves tandíj.)

Visszatérő tanulóinknak

A 2019/20 őszi félévét követően minden csoport automatikusan folytatódik a tavaszi félévben is.

Akik Robotika kurzuson vettek részt a 2018/19-es tanévben, azoknak az őszi félév során az új „P1” Programozó kurzust javasoljuk. Új haladó Robotika („R3”) csoportok indulása 2020-ban várható!

Tanév rendje

Egész éves tanév rendje naptárunk 2019/20

Jelentkezés

 

A 2019/20-as tanévre az oldalon lejjebb található jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. Jelentkezni legkésőbb az adott csoport indulásáig lehet, a szabad helyek függvényében (a csoport indulását követően – az adott csoporttól függően – egyes esetekben lehetőség van becsatlakozásra, szintén a szabad helyek függvényében). Az elküldött jelentkezést követően legkésőbb 2 munkanapon belül küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott email-címekre (a jelentkezéseket kollégáink minden esetben személyesen is átnézik). Részvételi feltételek: a Funside School Általános szerződési feltételei (ÁSZF) itt olvashatóak, mindenkori Házirendje pedig itt. Adatkezelési tájékoztatónk itt tekinthető meg.

Jelentkezési lap

Orchidea Nemzetközi Iskola, Cserkesz utca 10-14.

Tanfolyamok: tavaszi félév 2019/20

A Hajdú utcai Orchidea iskolában (és más helyszíneken) már több éve sikerrel futó gyermek informatika tanfolyamaink 2020 februárjától már a Cserkesz utcai iskolában is elérhetőek lesznek! 

A tanfolyamok és az egyes modulok bővebb leírásához kattintson a tanfolyamok nevére!

Informatika tanfolyamok
  • 15:10 - 16:40
  • 15:10 - 16:40
  • 15:10 - 16:40
  • 15:10 - 16:40
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport


A Cserkesz utcai iskolában a tavaszi tanfolyamok tervezett indulása ezen a helyszínen: február 17.

A tavaszi félév során a csoportok 1 modult teljesítenek nyárig (Programozás esetében P1, Robotika esetében R1; a modulok részletes leírása az egyes tanfolyamok oldalán található – kattintson a táblázatban a tanfolyam nevére!).

Tanfolyami díjak

Az Orchidea Nemzetközi Iskolában tartott, angol nyelvű informatika tanfolyamaink díja 15 000 Ft / fő / hó havi részletben* fizetendő, függetlenül az adott hónapra eső alkalmak számától (ünnepnapok, iskolai szünetek). A 2019/20-as tavaszi félév 15 db 90 perces foglalkozásból áll minden csoport esetében. A teljes félévre eső tanfolyami díj a tanév során 5 egyenlő részletre oszlik, amely februártól júniusig havi részletekben fizetendő; az utolsó – azaz ötödik részlet – június elsején esedékes.

* A február 17-i kezdés miatt a megszokotthoz képest – 16 helyett 15 – alkalom fér bele ebbe a félévbe, ezért ennek megfelelően arányosan csökkentettük a féléves tanfolyami díjat. A havi részletek így 5 x 16 000 Ft helyett 5 x 15 000 lesznek ebben a félévben.

Az órák nyelve

Az órák nyelve elsődlegesen angol (“English first”), de azoknak a tanulóinknak, akik nem beszélnek olyan szinten angolul, hogy megértsék az órák anyagát (főleg az 1. évfolyam esetében), oktatóink magyarul is elmondanak mindent!

Tanév rendje

Féléves tanév rendje naptárunk 2019/2020

Tanfolyam jelentkezés


 

Online tanfolyamok

Április közepétől új, csak online programozó tanfolyamokat indítunk! 

Jelentkezni azoknak lehet, akik legalább 2. osztályosak és kezdők programozásból vagy éppen szünetelő robotika csoportba járnak.

Igényfelmérés

 

Érdeklődés

Amennyiben bármilyen kérdésük lenne, keressenek minket bizalommal a 06 70 512 12 04 számon, vagy a hello@funside.hu címen!

 

Visszaugrás a navigációhoz