Funside tanfolyamok az Orchidea Nemzetközi Iskolákban

Robotika, programozás és digitális alapozó tanfolyamok

Funside School informatika tanfolyamok

az Orchidea Nemzetközi Iskolában

A 2020/21-es tanévben is folytatódnak az elmúlt években is sikeresen működő Funside School robotika és programozás csoportok az Orchidea Iskolák falain belül!

 

Funside School informatika tanfolyamok

Az egyes Orchidea helyszíneken elérhető csoportok az egyes helyszínek alatt láthatóak, lejjebb.

Programozás

 • 2-9. évf.

Robotika

 • 2-4. és 5-8. évf.

Programozás alapozó

 • 1. évf.

 

1. lépés: válasszon helyszínt!

Orchidea Nemzetközi Iskola, Hajdú utca 18-24.

Tanfolyamok: őszi félév 2020/21

Funside School informatika a Hajdú utcai iskolában

Az elmúlt években sikeresen működő Funside School Robotika és Programozás szakkörök idén is folytatódnak az Orchidea Iskola falain belül!

Szakköreinken angol és magyar nyelven oktatunk.

Próbaórák

Október 19-én, 20-án és 21-én naponta 3:15-4:15 között nyílt órákat tartunk minden tantárgyból (ezekért még nem kell fizetni, csak be kell jelentkezni email-ben a tanuló nevével és osztályával, valamint a választott nap és tantárgy megjelölésével), majd az őszi szünetet követően, novembertől már tandíj mellett folytatódnak a tanfolyamok.

Csoportok

Órarendek

A tanfolyamok és az egyes modulok bővebb leírásához kattintson a tanfolyamok nevére!

Informatika tanfolyamok
 • 15:10 - 16:40
 • 15:10 - 16:40
 • 15:10 - 16:40
 • 15:10 - 16:40
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport


 

Minden csoport heti egy alkalommal találkozik 90 percre, de több időpont közül lehet választani a szabad helyek függvényében (lásd fenti órarend).

Kezdés a november 2-i héten. A foglalkozások minden iskolai héten meg lesznek tartva.

 • PROGRAMOZÁS ALAPOZÓ (korábbi nevén Digitális alapozó) tanfolyamunkat első osztályosoknak ajánljuk. Bővebben a tanfolyamról…
 • ROBOTIKA (LEGO WeDo / Boost) tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik még nem tanultak robotikát, illetve azoknak a 2. osztályos tanulóknak, akik a 2019/20-as tanévben a Programozás alapozó tanfolyamok végezték. Bővebben a tanfolyamról…
 • PROGRAMOZÁS kezdő tanfolyamunkhoz (P1) előképzettség nem szükséges. Bővebben a tanfolyamról…
 • PROGRAMOZÁS középhaladó tanfolyamunkat (P2) azoknak ajánljuk, akik a 2019/20-as tanévben teljesítették a „P1 és P1+” modulokat, vagy már tanultak programozni más helyszínen (ez esetben egyénileg felmérjük a tanuló szintjét, ha szükséges – keressenek minket nyugodtan). Bővebben a tanfolyamról…

Időpont és helyszín

Minden óra 90 perces (2x45p), 15:10-kor kezdődik és 16:40-kor ér véget (ekkorra kell jönni a gyermekekért az iskolába). Robotika helyszín: Biology Lab vagy Tárgyaló. Programozás helyszín: IT Room.

 

Tanfolyami díjak

16 990 Ft havi részlet / hó

A teljes tanév díja havi részletekben történő fizetés esetén nyolc db 16 990 Ft-os részletben fizetendő, novembertől júniusig havonta, függetlenül az adott hónapban megtartott órák számától.

 

Orchidea Nemzetközi Iskola, Cserkesz utca 10-14.

Tanfolyamok: őszi félév 2020/21

Funside School informatika a Cserkesz utcai iskolában

Az elmúlt években sikeresen működő Funside School Robotika és Programozás szakkörök idén is folytatódnak az Orchidea Iskola falain belül!

Szakköreinken angol és magyar nyelven oktatunk.

 

Csoportok

ROBOTIKA kezdő tanfolyam (LEGO WeDo / Boost): HÉTFŐ vagy SZERDA vagy PÉNTEK – 2-4. osztályosoknak (Minden csoport heti 1x találkozik, robotika esetén 3 időpont közül is lehet választani a szabad helyek függvényében).

Azoknak is ajánljuk, akik az előző tavaszi félév során kezdték meg a robotika szakkört és az első pár alkalom után a járványügyi helyzet végett kellett megszakítanunk az oktatást, és azoknak is, akik még nem tanultak korábban. Bővebben a tanfolyamról…

PROGRAMOZÁS kezdő tanfolyam (Scratch „P1”): CSÜTÖRTÖK 4-6. osztályosoknak

Előképzettség nem szükséges. Bővebben a tanfolyamról…

PROGRAMOZÁS középhaladó tanfolyam (Scratch „P1+”): KEDD – 4-6. osztályosoknak

Azoknak ajánljuk, akik a tavaszi félévben teljesítették a féléves „P1” modult, vagy már tanultak programozni más helyszínen (ez esetben egyénileg felmérjük a tanuló szintjét, ha szükséges – keressenek minket nyugodtan). Bővebben a tanfolyamról…

Időpont és helyszín

Minden óra 90 perces (2x45p), 15:10-kor kezdődik és 16:40-kor ér véget (ekkorra kell jönni a gyermekekért az iskolába). Robotika helyszín: Science Lab. Programozás helyszín: IT Room.

Kezdés

A szeptember 28-ai héten. A foglalkozások minden iskolai héten meg lesznek tartva.

Tanfolyami díjak

16 990 Ft havi részlet / hó

A teljes tanév díja havi részletekben történő fizetés esetén kilenc db 16 990 Ft-os részletben fizetendő, októbertől júniusig havonta, függetlenül az adott hónapban megtartott órák számától.

 


 

 

2. lépés: jelentkezés

A 2020/21-es tanévre az oldalon lejjebb található jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. Jelentkezni legkésőbb az adott csoport indulásáig lehet, a szabad helyek függvényében (a csoport indulását követően – az adott csoporttól függően – egyes esetekben lehetőség van becsatlakozásra, szintén a szabad helyek függvényében). Az elküldött jelentkezést követően legkésőbb 2 munkanapon belül küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott email-címekre (a jelentkezéseket kollégáink minden esetben személyesen is átnézik). Részvételi feltételek: a Funside School Általános szerződési feltételei (ÁSZF) itt olvashatóak, mindenkori Házirendje pedig itt. Adatkezelési tájékoztatónk itt tekinthető meg.

Tanfolyam jelentkezés

Érdeklődés

Amennyiben bármilyen kérdésük lenne, keressenek minket bizalommal a 06 70 512 12 04 számon, vagy a hello@funside.hu címen!

 

Visszaugrás a navigációhoz