term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:0
$parentcategory_ID:

current_CAT_ID:540
current_CAT_ID_HU:540

child cat ID:
post ID:42866
prefixedcategory_
SCH
OptionID: 28210

Funside School szakkörök az Orchideában

Robotika & programozás, Minecraft Education

Funside School szakkörök az Orchideában

A Funside Schoolban saját fejlesztésű, játékosított tananyagunkkal, fiatal, de felkészült oktatókkal, gyerekközpontú környezetben és a legmodernebb oktatási eszközökkel várunk! A 2022/23-as tanévre kétnyelvű (angol és magyar) informatika szakköreink: az 1-5. osztályos tanulóinknak a Robotika & programozás kurzusunkat (bővebben), 4-7. osztályok számára pedig a Minecraft Education természettudományos programozó képzést (bővebben) ajánljuk – ezek pedig szeptember 26-tól már az Orchidea Iskola tanulói számára is elérhetőek campuson!

Órarendek

2022/23-as tanévben induló csoportok:

Melyik csoportot válasszam, ha több életkorba is beleesek? Kezdő tanulók minden életkorból az alsóbb modult válasszák, visszatérő tanulóink (akik tavaly is részt vettek a szakkörön) a felsőt, pl: ha 2. osztályos vagy és velünk tanulsz egy éve, akkor a Robotika & programozás 2-es modult válaszd; ha 2. osztályos vagy és most fogsz először velünk tanulni, akkor pedig a Robotika & programozás 1-es modult!

Informatika tanfolyamok
  • 15:10 - 16:40
  • 15:10 - 16:40
  • 15:10 - 16:40
  • 16:00 - 17:30
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport

Nyílt órák

Ha szeretnék kipróbálni bármelyik tanfolyamot, akkor az adott szakkör órájára jelentkezzenek be az ingyenes próbalehetőségért! A második félév kezdete: február 6-i hét.

Árak és határidők

Az szakkörök hetente egyszer, 90 perces alkalmakból állnak (a tantermekből tanáraink viszik át a gyermekeket a szakkör helyszínéül szolgáló informatika terembe, így a szülőknek aznap csak a szakkör végére kell érkeznie a gyermekért). A szakkört a tanév során minden héten megtartjuk, amikor van tanítás (és az iskola nem tiltja meg a szakkörök tartását iskolai rendezvény, tanítási szünet vagy más program miatt), a részletes tanév rendje naptárunk itt érhető el.

Az őszi félév tandíja 5 db havi részletre bomlik szeptembertől januárig, a tavaszi félév szintén 5 db havi részletre februártól júniusig. Lehetőség van féléves hűségidővel, egyösszegű befizetésre, amelynek díja kedvezményes. A szakkörök a második félévben, a február 6-i héten indulnak, a helyeket jelentkezési sorrendben töltjük fel!

Havi részletekben történő fizetés esetén (tavaszi félév, 5 részlet)

21 990 Ft / hó

Féléves díj: 109 950 Ft (tavasz)

Az informatika tanfolyamok díja heti 1 x 90 perces foglalkozásokkal 21 990 Ft / fő / hó havi részletben fizetendő, függetlenül az adott hónapra eső alkalmak számától (ünnepnapok, iskolai szünetek).

A 2022/23-as tavasz félév 5 hónap alatt körülbelül 16 db 90 perces alkalomból áll. A tanévünk rendje hamarosan elérhető lesz.


Féléves hűségidővel, egyösszegű befizetéssel (tavaszi félév)

18 990 Ft / hó

Féléves díj: 94 950 Ft (tavasz)

Lehetséges a féléves tandíjat egy összegben is fizetni féléves hűségvállalással: ennek a díja 18 990 Ft-os, kedvezményes havi részletnek felel meg.

A 2022/23-as tavaszi félév 5 hónap alatt körülbelül 16 db 90 perces alkalomból áll. A tanévünk rendje hamarosan elérhető lesz.


Mi a különbség a havi részletek és a hűségidős egyösszegű fizetés között?

Kétféle fizetési mód lehetséges: havi részletekben történő befizetés, illetve kedvezményes egy összegű befizetés féléves hűségidővel. Hiszünk benne, hogy a hatékony tanuláshoz kitartás szükséges: a féléves hűségidő egy elköteleződés a fejlődés, az előrehaladás, a csoport és tanulótársaink irányába, amely legtöbbször fantasztikus eredményekhez vezet!

Hogyan működnek ezek a gyakorlatban?

Havi részletekben történő fizetés esetén: tanulóink a féléves díjat 5 egyenlő részletben fizetik be, minden hónap elején (az őszi félév során szeptembertől januárig, a tavaszi félév során februártól júniusig). A részletek mindig egyenlő összegűek, így nem kell azt számolgatni, hogy egy adott hónapra – iskolai szünetek, ünnepnapok révén – hány alkalom esik: az órák napjától függetlenül minden csoportnak pontosan ugyanannyi (16 vagy 32) alkalom jut egy félévben. Visszamondási feltételek: amennyiben bármilyen okból nem szeretnék folytatni a tanfolyamot, úgy azt az adott hónap végéig kell írásban visszamondani ahhoz, hogy a következő havi részletet már ne kelljen kifizetni (a már befizetett részletek nem járnak vissza, függetlenül attól, hogy hány órán vett részt a tanuló a megelőző hónapban). További részletek itt olvashatóak.

Féléves hűségidővel, egyösszegű befizetéssel: lehetőség van a féléves tandíjat egy összegben befizetni féléves hűségvállalással. Ez esetben a tanfolyami díj kedvezményes, a befizetés pedig a tanfolyam kezdete előtt történik (az egy hónapra eső díjat a könnyebb összehasonlíthatóság érdekében tüntettük fel). Visszamondási feltételek: a tanfolyam első 3 alkalma egy „próbaidőszaknak” tekinthető, amely alatt még korlátozás nélkül vissza lehet mondani a tanfolyamot, és ilyenkor a még hátralévő alkalmakra szóló díj arányosan visszajár (határidő: a 3. alkalmat követő munkanapon 17 óráig). Ezt követően visszavonhatatlanul életbe lép a féléves hűségidő, amely során visszatérítésre nincsen mód. További részletek itt olvashatóak.

Mi történik, ha egy újabb iskolazár miatt ideiglenesen nem folytatódhat majd a helyszíni oktatás? (informatika)

Amennyiben a helyszíni oktatást választják, de az őszi félév során egy újabb iskolazár miatt ideiglenesen nem lehet majd látogatni a helyszínt, úgy tanfolyamaink addig is digitális formában folytatódnak, hogy ne maradjon el egyetlen óra sem és ne vesszen el az addigi fejlődés. Szakmai csapatunk fel van rá készülve, hogy szükség esetén azonnal, akár egyik napról a másikra át tudjon állítani minden csoportot teljes értékű online távoktatásra, tanulóinknak pedig külön digitális felkészítő alkalmat biztosítunk a technikai tudnivalókból. Amennyiben a csoport bármilyen oknál fogva nem tud folytatódni (online formában sem), úgy a már befizetett tandíj hátralevő része arányosan visszajár. Az online oktatásra való átállás egy előre vállalt feltétel, így az rendkívüli felmondásra nem ad lehetőséget.

 

Visszaugrás a navigációhoz