BUDLUPA

Mini napközis nyári tábor (angol, sport, kézműves stb.)

Idén már Lupa Beach és Villányi úti helyszínünkön is elérhető!

Az oktatásról

Villányi úti tábor

Funside Mini – angol és kézműves foglalkozás a legkisebbeknek. A Funside Mini várja 5-6 éves táborozóinkat, akikkel egésznap óvodapedagógus vagy kisgyermekek nevelésében/táboroztatásában jártas oktató foglalkozik. Vele vesznek részt az angol és kézműves foglalkozásokon, amik tapasztalataink szerint a legnépszerűbbek ebben a korosztályban, emellett a Padel tenisszel is megismerkednek. A tábori programokon és játékokon a nagyobbakkal együtt vesznek részt, viszont extra figyelmet szentelünk egyéni igényeiknek (délutáni alvás, könnyített feladatok, többszöri étkezés stb.). Mivel a Funside Mini két foglalkozást foglal magában (angol és kézműves), így ez a tábor nem kombinálható a többi kurzusunkkal, cserébe teljesen a kicsik igényeire van szabva. Nemzetközi táborunkban igazán egyedi élményt nyújtunk a piciknek, sok-sok játékkal és könnyített foglalkozásokkal.

Lupa Beach tábor

Idén már Lupa Beachen is elérhető a Funside Mini foglalkozásunk, ahol a 6-7 évesek garantáltan élvezni fogják a nyarat! Egésznap képzett óvodapedagógusunk vagy kisgyermekek nevelésében/táboroztatásában jártas tanárunk foglalkozik a gyerekekkel. Vele vesznek részt a játékos angol, sport és kreatív kézműves foglalkozásokon. Kihasználjuk a Lupa-tó adta lehetőségeket is: a kicsiknek kialakított Vidám-parton várnak minket a  trambulinok, vízi dodgemek, homokozó, játszóház és a tóban elkerített sekély vízű részen a biztonságos strandolás is biztosított, illetve a Wibit vízi élményparkot is a könnyített gyerekpályán vesszük majd igénybe! Mivel a Funside Mini két foglalkozást foglal magában (angol és kézműves), így ez a tábor nem kombinálható a többi kurzusunkkal, cserébe teljesen a kicsik igényeire van szabva. Nemzetközi táborunkban igazán egyedi élményt nyújtunk a piciknek, sok-sok játékkal és könnyített foglalkozásokkal.

 
 
 
 
 
A táborban való részvételhez elengedhetetlen, hogy teljesüljenek az alábbiak:
 
– a gyermek önállóan használja a mosdót, személyes higiéniájáról gondoskodik,
– önállóan étkezik,
– önállóan öltözik,
– a legfontosabb, hogy magyarul vagy angolul társalgási szinten beszélni hajlandó legyen viszonylag ismeretlenekkel (azaz tanárainkkal és a többi gyerekkel a táborban). 

Melyik helyszíneinken érhető el?

5 - 11 éves korig

Funside - Villányi út

5-6 éves korig

Funside Mini (angol és kézműves)

7-11 éves korig

Angol nyelv
Magyar mint idegen nyelv
Padel tenisz
Robotika: LEGO WeDo
LEGO Movie Maker
Kézműves
Dráma
6 - 16 éves korig

Funside - Lupa Beach

6-7 éves korig

Funside Mini (angol és kézműves)

Nagyobb táborozóinknak

Anyanyelvi angol
Magyar mint idegen nyelv
Strandsportok
Vízisportok
Wakeboard
SUP
Strand kreatív

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Árak

84 900 Ft / fő / turnus-tól

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

4-8 fős csoportokban

Turnusok

Helyszínfüggő

Korhatár

Villányi út: 5 - 6,

Lupa Beach: 6 - 7

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 45