term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:0
$parentcategory_ID:

current_CAT_ID:16
current_CAT_ID_HU:16

child cat ID:
post ID:1458
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Funside Balaton jelentkezés

Az online jelentkezés menete

Balatoni ottalvós táborainkra az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre (balatoni táborunkra minden évben jelentős túljelentkezés van!); a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott foglalkozásra és turnusra. Amikor egy foglalkozás vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg.

A jelentkezés magyar idő szerint február 28-án, szerdán délben indul: ettől az időponttól lesz elérhető a jelentkezési lap az alábbi oldalon! A korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy roham várható, ezért javasoljuk, hogy az alábbiakat előre készítsétek elő:

  • a táborozó adatai (köztük TAJ-szám)
  • a szülők elérhetőségei
  • számlázási cím
  • választott turnus és foglalkozások* (fontos: érdemes előre kiválasztani pót foglalkozást is arra az esetre, ha valamelyik választás időközben betelne)
  • választott menü (2024-ben a következők közül lehet majd választani: normál, vegetáriánus, sertéshúsmentes, laktózmentes, tejfehérje-mentes, gluténmentes, mogyoró vagy diófélékre való NEM súlyos allergia)
  • utazás módja
  • a táborozó pólómérete
  • preferált szobatársak teljes neve (amennyiben van ilyen)**

*Foglalkozások: a jelentkezési lapon a foglalkozások kiválasztásánál (egy adott héten belül) a foglalkozások sorrendje nem kötött – ha pl. angol és tenisz kombinációt szeretnének, mindegy, hogy melyiket írják elsőnek és melyiket másodiknak (az a végső sorrendet nem befolyásolja).

**Szobabeosztás feltételei: nem és kor szerint osztjuk szobákra táborozóinkat, így egy szobában csak azonos nemű és azonos korú (maximum 2 év különbséggel, azaz egy szobán belül pl. 10-től 12-ig) táborozókat helyezünk el. Amennyiben táborozónk testvérével, barátaival, osztálytársaival együtt érkezik, és szeretnének egy szobába kerülni, úgy kérjük, hogy a jelentkezési lapon kölcsönösen írják be azoknak nevét, akikkel egy szobában szeretnének lakni. Amennyiben ez a fenti feltételekkel sem ellentétes – és az ágyak számának is megfelel (szobától függően 3-tól 6-ig) – úgy igyekszünk ennek mindig eleget tenni. Amennyiben többen szeretnének egy szobában lenni, mint amennyi ágy van az adott szobában, úgy rendszerünk a kölcsönös egyezéseket sorolja előre (tehát azok élveznek elsőbbséget, akik egymást kölcsönösen beírták). Amit nem tudunk teljesíteni: a fenti feltételeknek nem megfelelő egyezések (pl. túl nagy korkülönbség egy szobán belül) és a dupla csoport megadása (másik csoportok szobabeosztásánál az adott csoport résztvevőinek igényei élveznek prioritást).

Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően először egy automata emailes visszaigazolás érkezik, majd a jelentkezés feldolgozását követően, néhány napon belül küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi). A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd.

A jelentkezés dátumának függvényében az egyösszegű fizetés választása esetén, június 10-ig a jelentkezés visszaigazolásától számított 21 napon belül; június 10-et követően leadott jelentkezés esetén a jelentkezés visszaigazolásától számított 14 napon belül kell teljesíteni a befizetést. Kivéve: amennyiben a jelentkezés kevesebb, mint 2 héttel az adott turnus előtt történik, úgy a befizetési határidő 3 napra módosul.

Díjmentes részletfizetésre is van lehetőség: a jelentkezési lapon 2 vagy 3 havi részletfizetés választása esetén a választott részletnek megfelelően, havonta megküldött díjbekérők (2 vagy 3 db) kiállításától számított 8 napon belül kell teljesíteni a befizetést.

3 havi részletfizetést 2024. április 1-ig, 2 havi részletfizetést 2024. május 1-ig leadott jelentkezéshez tudnak választani a jelentkezési lapon. 2024. május 1-et követően csak egyösszegű befizetés lehetséges a 2024-es nyári szezonra. Bővebb információkat a jelentkezést követően, a visszaigazoló emailben küldjük el, illetve a díjbekérő(kön) is fel lesz(nek) tüntetve.

A tábor díját fizethetik banki átutalással Forintban vagy Euróban, bankszámlánkra történő közvetlen készpénzes befizetéssel és/vagy SZÉP kártyával (OTP SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya vagy MBH SZÉP kártya).

Általános szerződési feltételek (ÁSZF), Házirend és Adatkezelés

A jelentkezéshez kötelező az ÁSZF és a Házirend elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A teljes ÁSZF elolvasható itt, a Házirend pedig elolvasható itt. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Visszamondási feltételek

Amennyiben a visszamondás az adott turnus kezdete előtt két héttel megtörténik, akkor a turnus díjának 95%-os visszatérítésére van lehetőség (ez esetben egy 5%-os kezelési költség kerül levonásra a teljes tábordíjból). Bővebb tájékoztató a későbbi visszamondáskor alkalmazandó feltételekről az ÁSZF-ben, valamint a Házirendben olvasható.

Kapcsolat

A jelentkezés napján csapatunkat legegyszerűbben telefonszámainkon vagy a Messenger alkalmazás használatával lehet majd elérni! Addig is bármilyen kérdés esetén keressék bizalommal csapatunkat a tabor@funside.hu címen is!
 
A jelentkezés napján hívható telefonszámaink:
+36 70 512 12 04
+36 70 512 12 45
+36 70 624 12 44
+36 70 624 12 46

 

Jelentkezési lap 2024

A legkényelmesebb kitöltéshez javasoljuk laptop vagy asztali számítógép használatát.

 

Visszaugrás a navigációhoz