Funside Balaton jelentkezés

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre (balatoni táborunkra minden évben jelentős túljelentkezés van); a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott foglalkozásra és turnusra. Amikor egy foglalkozás vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg.

Fontos: a jelentkezési lapon a foglalkozások kiválasztásánál (egy adott héten belül) a foglalkozások sorrendje nem kötött – ha pl. angol és tenisz kombinációt szeretnének, mindegy, hogy melyiket írják elsőnek és melyiket másodiknak (az a végső sorrendet nem befolyásolja).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően emailes visszaigazolást küldünk a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi), amely általában 2 munkanapon belül megtörténik, azonban a jelentkezési időszak első napjaiban a jellemző roham miatt ez több napot is igénybe vehet! Köszönjük türelmüket! A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk négy hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet az online jelentkezési lap visszaigazolását követően, ez idő alatt kell a tábor díját vagy annak első részletét befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy (korlátozott ideig) továbbra is fenntartsuk a helyet.

Általános szerződési feltételek (ÁSZF), Házirend és Adatkezelés

A jelentkezéshez kötelező az ÁSZF és a Házirend elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. Az ÁSZF elolvasható itt, a Házirend pedig elolvasható itt. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

 

Funside Balaton jelentkezés 2020

Hamarosan indul az elő-jelentkezés a maradék szabad helyekre!

A táborra fennmaradó helyeket május végén fogjuk megnyitni, miután regisztrált táborozóink foglalásait véglegesítettük. Lesznek szabad helyek, de csak korlátozott számban, ezért azokra egy előre megadott időpontban lehet majd jelentkezni. Ha nem szeretnél lemaradni a helyek megnyitásáról, iratkozz fel email-értesítésre itt:
Milyen témák érdeklik? (Több is jelölhető)

* szükséges

Visszaugrás a navigációhoz