Funside Balaton jelentkezés

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre (balatoni táborunkra minden évben jelentős túljelentkezés van); a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott foglalkozásra és turnusra. Amikor egy foglalkozás vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg.

Fontos: a jelentkezési lapon a foglalkozások kiválasztásánál (egy adott héten belül) a foglalkozások sorrendje nem kötött – ha pl. angol és tenisz kombinációt szeretnének, mindegy, hogy melyiket írják elsőnek és melyiket másodiknak (az a végső sorrendet nem befolyásolja).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően emailes visszaigazolást küldünk a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi), amely néhány napon belül megtörténik. Köszönjük türelmüket! A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk a visszaigazolástól számított 1 hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet, ez idő alatt kell a tábor díját befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy (korlátozott ideig) továbbra is fenntartsuk a helyet.

Általános szerződési feltételek (ÁSZF), Házirend és Adatkezelés

A jelentkezéshez kötelező az ÁSZF és a Házirend elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A teljes ÁSZF elolvasható itt, a Házirend pedig elolvasható itt. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

2021-es visszamondási feltételek

Amennyiben a visszamondás az adott turnus kezdete előtt két héttel megtörténik, akkor a turnus díjának 95%-os visszatérítésére van lehetőség (ez esetben egy 5%-os kezelési költség kerül levonásra a teljes tábordíjból). Bővebb tájékoztató a későbbi visszamondáskor alkalmazandó feltételekről az ÁSZF-ben, valamint a Házirendben olvasható.

Mi történik a Tábor elmaradása esetén?

Amennyiben június 1. előtt olyan jogszabályi korlátozások lépnek életbe, amelyek minden kétséget kizáróan kimondják, hogy nem tartható ottalvós tábor Magyarországon, akkor a befizetett összeget a Tábor hiánytalanul visszatéríti vagy kérésre a befizetett összeggel megegyező értékű vócsert (utalványt) állít ki, amely 2022-ben felhasználható. A vócser kiállítást követően készpénzre nem váltható.

Amennyiben június 1. és a Tábor kezdete közötti időszakban olyan jogszabályi korlátozások lépnek életbe, amelyek minden kétséget kizáróan kimondják, hogy nem tartható ottalvós tábor Magyarországon, akkor minden esetben az addig fenntartott jelentkezések után a befizetett összeggel megegyező értékű vócsert (utalványt) állít ki a táborszervező, amely 2022-ben felhasználható. A vócser készpénzre nem váltható.

Amennyiben a Táborozónál a hatóságok karantént rendelnek el és emiatt a megkezdett táborozást nem tudja folytatni úgy az nem adhat jogalapot a tábordíj rendkívüli visszatérítésére.

Járványügyi megelőző intézkedések

A 2020-as Funside táborokban sikeresen bevezetett megelőző intézkedések az idei nyáron is mind alkalmazásra és betartásra kerülnek. Tapasztalatunk és a visszajelzések alapján élen járunk a felelős intézkedések meghozatalában és betartásában, és ezután is táborozóink biztonságát fogjuk elsőként szem előtt tartani.

Azonban azt is tudjuk, hogy a járványhelyzet folyamatosan változik, így a Tábor szervezői fenntartják a jogot, hogy a járványhelyzetnek és a jogszabályoknak megfelelően a biztonságos táborozáshoz szükséges szabályokat és a részvételhez szükséges előírásokat szigorítsák vagy gyengítsék. A járványügyi intézkedéseket, szabályokat és a részvételhez szükséges előírásokat a Tábor szervezői az adott turnus kezdete előtti két hétig módosíthatják.

A mindenkori járványhelyzet és/vagy a jogszabályi változások nyomán a megelőző intézkedések még módosulhatnak, ezek nem adnak jogalapot a rendkívüli visszamondásra vagy elállásra.

A végleges járványügyi intézkedésekről és azok pontos részleteiről legkésőbb a turnus előtt két héttel érkező, szokásos Szülői tájékoztató email részeként fogjuk tájékoztatni a szülőket!

Részletes tervezett járványügyi intézkedések itt olvashatóak!

Az elérhető turnusok és foglalkozások IDE kattintva tekinthetőek meg!

 

Visszaugrás a navigációhoz