Funside Balaton jelentkezés

Jelentkezés kezdete: 2022. március (Pontos dátum és részletek hamarosan)

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre (balatoni táborunkra minden évben jelentős túljelentkezés van); a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott foglalkozásra és turnusra. Amikor egy foglalkozás vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg.

Fontos: a jelentkezési lapon a foglalkozások kiválasztásánál (egy adott héten belül) a foglalkozások sorrendje nem kötött – ha pl. angol és tenisz kombinációt szeretnének, mindegy, hogy melyiket írják elsőnek és melyiket másodiknak (az a végső sorrendet nem befolyásolja).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően emailes visszaigazolást küldünk a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi), amely néhány napon belül megtörténik. Köszönjük türelmüket! A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk a visszaigazolástól számított 1 hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet, ez idő alatt kell a tábor díját befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy (korlátozott ideig) továbbra is fenntartsuk a helyet.

Általános szerződési feltételek (ÁSZF), Házirend és Adatkezelés

A jelentkezéshez kötelező az ÁSZF és a Házirend elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A teljes ÁSZF elolvasható itt, a Házirend pedig elolvasható itt. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

 

Visszaugrás a navigációhoz