Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Funside Balaton jelentkezés

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Funside Balaton jelentkezés

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre (balatoni táborunkra minden évben jelentős túljelentkezés van); a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott foglalkozásra és turnusra. Amikor egy foglalkozás vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg.

Fontos: a jelentkezési lapon a foglalkozások kiválasztásánál (egy adott héten belül) a foglalkozások sorrendje nem kötött – ha pl. angol és tenisz kombinációt szeretnének, mindegy, hogy melyiket írják elsőnek és melyiket másodiknak (az a végső sorrendet nem befolyásolja).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően emailes visszaigazolást küldünk a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi), amely általában 2 munkanapon belül megtörténik, azonban a jelentkezési időszak első napjaiban a jellemző roham miatt ez több napot is igénybe vehet! Köszönjük türelmüket! A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk négy hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet az online jelentkezési lap visszaigazolását követően, ez idő alatt kell a tábor díját vagy annak első részletét befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy (korlátozott ideig) továbbra is fenntartsuk a helyet.

Általános szerződési feltételek (ÁSZF), Házirend és Adatkezelés

A jelentkezéshez kötelező az ÁSZF és a Házirend elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. Az ÁSZF elolvasható itt, a Házirend pedig elolvasható itt. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Rendkívüli részvételi feltételek

Célunk továbbra is a Funside Balaton tábor megrendezése idén nyáron – és a következő években is – és mindezt a még hátralévő 3-4 hónapnyi idő miatt továbbra is több mint lehetségesnek tartjuk. Éppen ezért így is fogunk készülni rá a közeljövőben és a visszajelzésekből is azt látjuk, hogy a táborozó közösség is hasonlóan gondolkodik és együtt készülünk a közös nyári táborozásra! Az előkészületek során mi is folyamatosan tájékozódunk – táborszervezőként közvetlenül is kapcsolatban állunk a hatóságokkal, úgy mint pl. az ÁNTSZ-szel – és jelenleg is zajlanak az egyeztetések a szervezésben érintett szereplőkkel.

Annak érdekében, hogy tábort idén – és a jövőben is – meg tudjuk tartani, 2020. március 13-án rendkívüli részvételi feltételeket vezettünk be, amelyek itt olvashatóak. A táborba való jelentkezéssel jelzik, hogy elolvasták, megértették és elfogadják a rendkívüli részvételi feltételeket és annak lehetséges következményeit kötelező érvényűnek tekintik magukra nézve is.

 

Funside Balaton jelentkezés 2020

A jelentkezési laphoz kattintson ide!

Visszaugrás a navigációhoz