Funside Balaton jelentkezés

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre (balatoni táborunkra minden évben jelentős túljelentkezés van); a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott foglalkozásra és turnusra. Amikor egy foglalkozás vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg.

Fontos: a jelentkezési lapon a foglalkozások kiválasztásánál (egy adott héten belül) a foglalkozások sorrendje nem kötött – ha pl. angol és tenisz kombinációt szeretnének, mindegy, hogy melyiket írják elsőnek és melyiket másodiknak (az a végső sorrendet nem befolyásolja).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően emailes visszaigazolást küldünk a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi), amely néhány napon belül megtörténik. Köszönjük türelmüket! A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk a visszaigazolástól számított 1 hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet, ez idő alatt kell a tábor díját befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy (korlátozott ideig) továbbra is fenntartsuk a helyet.

Általános szerződési feltételek (ÁSZF), Házirend és Adatkezelés

A jelentkezéshez kötelező az ÁSZF és a Házirend elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A teljes ÁSZF elolvasható itt, a Házirend pedig elolvasható itt. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

2022-es visszamondási feltételek

Amennyiben a visszamondás az adott turnus kezdete előtt két héttel megtörténik, akkor a turnus díjának 95%-os visszatérítésére van lehetőség (ez esetben egy 5%-os kezelési költség kerül levonásra a teljes tábordíjból). Bővebb tájékoztató a későbbi visszamondáskor alkalmazandó feltételekről az ÁSZF-ben, valamint a Házirendben olvasható.

Mi történik a tábor elmaradása esetén?

Amennyiben június 1. előtt olyan jogszabályi korlátozások lépnek életbe, amelyek minden kétséget kizáróan kimondják, hogy nem tartható ottalvós tábor Magyarországon, akkor a befizetett összeget a Tábor hiánytalanul visszatéríti vagy a befizettet összeggel megegyező értékű vócsert (utalványt) állít ki, amely 2023-ban felhasználható. A vócser kiállítást követően készpénzre nem váltható.

Amennyiben június 1. és a Tábor kezdete közötti időszakban olyan jogszabályi korlátozások lépnek életbe, amelyek minden kétséget kizáróan kimondják, hogy nem tartható ottalvós tábor Magyarországon, akkor minden esetben az addig fenntartott jelentkezések után a befizettet összeggel megegyező értékű vócsert (utalványt) állít ki a táborszervező, amely 2023-ban felhasználható. A vócser kiállítást követően készpénzre nem váltható.

Amennyiben a Táborozónál a hatóságok karantént rendelnek el és emiatt a megkezdett táborozást nem tudja folytatni úgy az nem adhat jogalapot a tábordíj rendkívüli visszatérítésére.

Táborozáshoz jelen pillanatban nem szükséges az oltás

A Táborszervezők minden résztvevőt saját, ill. a többi táborozó gyermek és felnőtt egészsége érdekében a koronavírus elleni oltások felvételére biztatják, de egyúttal kijelentik azt, hogy saját hatáskörben – ilyen irányú jogszabályi rendelkezés hiányában – a 2022-es tábori szezonban nem fogják a 18 év alatti táborozók esetében a Táborban való részvételt kötelező jelleggel a koronavírus elleni oltás vagy oltási igazolvány meglétéhez kötni.

Járványügyi megelőző intézkedések 2022

Az előző két nyári Funside táborokban sikeresen bevezetett megelőző intézkedések az idei nyáron is mind alkalmazásra és betartásra kerülnek. Tapasztalatunk és a visszajelzések alapján az élen járunk a felelős intézkedések meghozatalában és betartásában és ezután is táborozóink biztonságát fogjuk elsőként szem előtt tartani.

Azonban azt is tudjuk, hogy a járványhelyzet folyamatosan változik, így a Tábor szervezői fenntartják a jogot, hogy a járványhelyzetnek és a jogszabályoknak megfelelően a biztonságos táborozáshoz szükséges szabályokat és a részvételhez szükséges előírásokat szigorítsák vagy gyengítsék. A járványügyi intézkedéseket, szabályokat és a részvételhez szükséges előírásokat a Tábor szervezői az adott turnus kezdete előtti két hétig módosíthatják.

A mindenkori járványhelyzet és/vagy a jogszabályi változások nyomán a megelőző intézkedések még módosulhatnak, ezek nem adnak jogalapot a rendkívüli visszamondásra vagy elállásra.

A végleges járványügyi intézkedésekről és azok pontos részleteiről legkésőbb a turnus előtt két héttel érkező, szokásos Szülői tájékoztató email részeként fogjuk tájékoztatni a szülőket!

 

Friss információk a jelentkezéssel kapcsolatban:

A jelentkezés 2023 márciusában indul! 

 

Visszaugrás a navigációhoz