Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Funside Balaton jelentkezés 2019

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Funside Balaton jelentkezés 2019

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre (balatoni táborunkra minden évben jelentős túljelentkezés van); a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott foglalkozásra és turnusra. Amikor egy foglalkozás vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg. A jelentkezéshez a következő adatokat érdemes előkészíteni: szülők vagy kapcsolattartók elérhetőségei, táborozó adatai (pl. TAJ-szám), számlázási cím, választott turnusok és foglalkozások.

Fontos: a jelentkezési lapon a foglalkozások kiválasztásánál (egy adott héten belül) a foglalkozások sorrendje nem kötött – ha pl. angol és tenisz kombinációt szeretnének, mindegy, hogy melyiket írják elsőnek és melyiket másodiknak (az a végső sorrendet nem befolyásolja).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően 2 munkanapon belül küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi). A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk két hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet az online jelentkezési lap visszaigazolását követően, ez idő alatt kell a tábor díját vagy annak első részletét befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy továbbra is fenntartsuk a helyet.

Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat

A jelentkezéshez kötelező a Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A Házirend elolvasható itt, a Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat pedig elolvasható itt. Adatkezelési tájékoztatónk elolvasható itt.

 

Funside Balaton jelentkezés 2019

A jelentkezés 2019. február 21-én indult. A még elérhető foglalkozások és turnusok listája itt látható!


 


Visszaugrás a navigációhoz