term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:0
$parentcategory_ID:

current_CAT_ID:16
current_CAT_ID_HU:16

child cat ID:
post ID:1458
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Funside Balaton jelentkezés

A jelentkezés menete

1. Online jelentkezés

Balatoni ottalvós táborainkra az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre (balatoni táborunkra minden évben jelentős túljelentkezés van!); a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott foglalkozásra és turnusra. Amikor egy foglalkozás vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg.

A jelentkezés magyar idő szerint március 21-én, kedden délben indul: ettől az időponttól lesz elérhető a jelentkezési lap az alábbi oldalon! A korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy roham várható. Frissítés: a jelentkezés elindult, a még elérhető helyek itt láthatóak!

Fontos: a jelentkezési lapon a foglalkozások kiválasztásánál (egy adott héten belül) a foglalkozások sorrendje nem kötött – ha pl. angol és tenisz kombinációt szeretnének, mindegy, hogy melyiket írják elsőnek és melyiket másodiknak (az a végső sorrendet nem befolyásolja).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően néhány napon belül küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi). A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk a visszaigazolástól számított három hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet, ez idő alatt kell a tábor díját (vagy az első részletet) befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy (korlátozott ideig) továbbra is fenntartsuk a helyet.

Általános szerződési feltételek (ÁSZF), Házirend és Adatkezelés

A jelentkezéshez kötelező az ÁSZF és a Házirend elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A teljes ÁSZF elolvasható itt, a Házirend pedig elolvasható itt. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Visszatérő kedvezmény

Ahhoz, hogy a visszatérőknek szóló early bird kedvezményt igénybe tudják venni, kérjük, hogy a jelentkezési lapon jelöljék be a Visszatérő táborozó mezőt! (Ennek az elmulasztása nem kizáró ok, mivel rendszerűnk is ellenőrzi a jogosultság meglétét, de munkánkat nagyban segíti. Köszönjük!) Az early bird kedvezmény feltétele, hogy a tábor díja (vagy annak első részlete) legkésőbb április 10-ig befizetésre kerüljön!  Visszatérőnek az számít, aki korábban – 2022-ig bezáróloag – legalább egy balatoni turnusban részt vett táborozóként.

SZÉP kártya, részletfizetés

Amennyiben a tábor díját részben vagy egészében SZÉP kártyával szeretnék fizetni, kérjük, a jelentkezési lap alján a Fizetés módja mezőben jelöljék be a SZÉP Kártyát. Amennyiben a tábor díját maximum 3 havi díjmentes részletfizetéssel szeretnék fizetni (3 egyenlő részlet), úgy kérjük, hogy a jelentkezési lap legalján, a Megjegyzés rovatba írják be, hogy részletfizetés. Köszönjük.

Visszamondási feltételek

Amennyiben a visszamondás az adott turnus kezdete előtt két héttel megtörténik, akkor a turnus díjának 95%-os visszatérítésére van lehetőség (ez esetben egy 5%-os kezelési költség kerül levonásra a teljes tábordíjból). Bővebb tájékoztató a későbbi visszamondáskor alkalmazandó feltételekről az ÁSZF-ben, valamint a Házirendben olvasható.

Járványügyi megelőző intézkedések

Táborozáshoz jelen pillanatban nem szükséges a COVID-19 elleni oltás.

Az előző három nyári Funside táborokban sikeresen bevezetett megelőző intézkedések az idei nyáron is alkalmazásra és betartásra kerülnek, ezután is táborozóink biztonságát fogjuk elsőként szem előtt tartani.

Higiénia, takarítás és általános megelőző intézkedések (a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott szabályokon és ajánlásokon túl) melyeket a Táboraink területén továbbra is betartunk:

 • Intenzívebb takarítás, fertőtlenítés a turnusok alatt és között.
 • Több kézfertőtlenítő állomás elhelyezése a tábor területén.
 • A személyes higiénia, kézmosás, szellőztetés fontosságára felhívó mindennapos kommunikáció erősítése.
 • Minden táborozónkat kérjük, hogy saját – névvel ellátott – zárható kulacsot hozzanak magukkal a táborba idén is.
 • Betegen a táborozást megkezdeni tilos.

Fontos megemlítenünk, hogy a  jelenlegi  járványügyi helyzet nem indokolja szigorúbb eljárásrend betartását, azonban a Tábor szervezői fenntartják a jogot, hogy a járványhelyzetnek és a jogszabályoknak megfelelően a biztonságos táborozáshoz szükséges szabályokat és a részvételhez szükséges előírásokat szigorítsák vagy gyengítsék.

Az alábbi intézkedéseket üzemorvosok bevonásával és a hatósági előírásokkal, ajánlásokkal összhangban alkottuk meg. Amennyiben szükséges az alábbi intézkedések kerülnek bevezetésre:

Megérkezés, hazaindulás:

 • Kiemelt cél, hogy a táborozást csak olyan táborozók, ill. dolgozók kezdhessék meg, akik nem fertőző betegek, így megérkezéskor kibővített egészségügyi nyilatkozatot, ill. szükség esetén tünetellenőrzést alkalmazunk, tanári csapatunk tagjai pedig üzemorvosi vizsgálaton vesznek részt a táborozást megelőzően.  
 • Amennyiben szükséges a beltéri kontaktusszámok csökkentése érdekében a tábori épületekbe táborozóink és a tábor dolgozói léphetnek be, így a megérkezés és hazaindulás során sem lehet az épületeket látogatni; a be- és kijelentkezés – amennyiben az időjárás is engedi – kizárólag szabadtéren zajlik majd. 
 • Amennyiben szükséges kontaktusszámok csökkentése és a sorban állás elkerülése érdekében a megérkezés és bejelentkezés, ill. a kijelentkezés és hazaindulás kontrollált beengedés mellett fog történni és ebben az esetben kérjük, hogy lehetőség szerint táborozóinkat egy fő szülő (lehetőleg ne nagyszülő) kísérje a táborba.

Egészségügy:

 • Amennyiben egy táborozó betegség miatt nem kezdheti meg az adott turnust – vagy a megkezdett turnust betegség miatt hagyja el – úgy csak akkor térhet vissza, ha a betegség elmúltát és a fertőző állapot megszűnését orvos igazolja a tábor által megadott nyomtatványon, a tábor által kért adatok feltüntetése mellett.
 • Speciális esetek kezelése: kiemelten kezeljük a veszélyeztetett csoportba tartozó gyermekek és felnőttek védelmét. Olyan táborozó vagy tanár, aki a lehetséges szövődmények tekintetében nagyobb kockázati csoportba tartozik (pl. immunszupresszív vagy szteroidos kezelésben vesz részt, súlyosan allergiás vagy asztmás stb.), csak a kezelőorvosával történt konzultációt követően, a kezelőorvos beleegyezésével vehet részt a táborozásban, amelyet igazolnia is kell.

Utazás:

 • A külföldről érkező vagy a tábor előtti két hét folyamán külföldről visszaérkező gyermekek esetében az adott országból való beutazásra aktuálisan érvényes előírásokat (pl. karantén) nem szabad megszegni a táborozás kedvéért sem. (Ennek a betartását érkezéskor a szülőnek kell igazolni a tábor által biztosított nyilatkozat kitöltésével.)
 • A táborba közösségi közlekedési eszközzel érkező táborozóinknak kötelező az utazáskor hatályos egészségügyi szabályok betartása, azaz amennyiben az utazásakor az érvényes szabályok azt megkövetelik, úgy a szájmaszk viselése és a védőtávolság betartása az utazás során.

A mindenkori járványhelyzet és/vagy a jogszabályi változások nyomán a megelőző intézkedések még módosulhatnak, ezek nem adnak jogalapot a rendkívüli visszamondásra vagy elállásra.

Kapcsolat

A jelentkezés napján csapatunkat legegyszerűbben telefonszámainkon vagy a Messenger alkalmazás használatával lehet majd elérni! Addig is bármilyen kérdés esetén keressék bizalommal csapatunkat a tabor@funside.hu címen is!
 
A Messenger alkalmazásban a jelentkezés előtti hétvégén (márc. 18-19.) különleges ügyeletet tartunk, így kérdéseikkel ezúttal még hétvégén is elérnek minket.
 
A jelentkezés napján hívható telefonszámaink:
+36 70 512 12 04
+36 70 512 12 45
+36 70 624 12 44
+36 70 624 12 46

 

Jelentkezési lap 2024

A 2024-es jelentkezés előreláthatólag február végén indul, a jelentkezéssel kapcsolatos információk januártól válnak elérhetővé. 

Visszaugrás a navigációhoz