Csekkek és utalványok

 

Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya)

Fontos: jogszabályváltozás miatt, 2022. december 31-ig mindhárom alszámláról – szálláshely, vendéglátás, szabadidő – is tudunk befizetéseket fogadni.

A turnus díja részben vagy teljes egészében is fizethető SZÉP Kártyával.

 

OTP SZÉP kártya

OTP SZÉP kártyás fizetés az OTP SZÉP kártya oldalára belépve lehetséges.

Ezesetben az oldalra való Belépés után, a bal oldalon található az ELŐLEGFIZETÉS menüpont.
Itt ki kell választani az elfogadóhely nevét, kérjük, hogy erre fokozottan figyeljenek, és az adott tábornak megfelelő elfogadóhelyet válasszák!

  • Választott tábor: Funside Balaton, Funside napközis tábor  – Villányi út és Funside Lupa Beach tábor – Elfogadóhely neve: Funside táborok
  • Választott tábor: Funside napközis tábor – Gellért tér – Elfogadóhely neve: Funside Events tábor

Válasszák ki a zsebet, ahonnan a fizetést teljesítik (szálláshely, vendéglátás vagy szabadidő). A megjegyzés rovatba a gyermek neve kerüljön. Az adatok beírása után a honlap átirányítja az OTPdirekt oldalára és a kártyaadatok megadása utána az ELKÜLD gombbal végrehajtható a tranzakció.

 

K&H SZÉP kártya

K&H SZÉP kártyás fizetés az előlegfizetés funkcióval az K&H SZÉP kártya oldalára belépve lehetséges.

Fizetésnél az elfogadóhely azonosítószámát kell megadni, kérjük, hogy erre fokozottan figyeljenek, és az adott tábornak megfelelő azonosítószámot válasszák!

  • Választott tábor: Funside Balaton, Funside napközis tábor  – Villányi út és Funside Lupa Beach tábor – egyedi azonosító: 84021504
  • Választott tábor: Funside napközis tábor – Gellért tér – egyedi azonosító: 84047777

Az elfogadóhely azonosítójának megadása után az előleg kifizetéséhez csupán az alszámla kiválasztása (szálláshely, vendéglátás vagy szabadidő) és a tranzakció összegének megadása szükséges.

Majd a fizetés gombra kattintás után megjelenik egy felugró ablak, ami a tranzakció megerősítését kéri. Amennyiben az OK gombra nyom a tranzakció jóváhagyásra kerül.

 

MKB SZÉP kártya

MKB SZÉP kártyás fizetéshez egy előrefizetési azonosítóra van szükség. Ehhez kérjük, e-mailen küldjék el nekünk a kártyabirtokos nevét és azonosítószámát (a kártyaszám alatt található ügyfél azonosító szám).

Az előrefizetési azonosítót e-mailen fogják megkapni, ezzel tudnak fizetést kezdeményezni az MKB SZÉP kártya oldalán. Itt az adatok (Funside Táborok), a fizetni kívánt összeg és az alszámla (szálláshely, vendéglátás vagy szabadidő) kiválasztása után, az Előrefizetés jóváhagyása gombra kattintva  tudják véglegesíteni a tranzakciót. A sikeres jóváhagyásról értesítés érkezik a megadott e-mail-címre.

Figyelem: MKB SZÉP kártya csak a Funside Balaton, Funside napközis tábor – Villányi út és Funside Lupa Beach táborban elérhető!

Visszaugrás a navigációhoz