BAL

Dizájn és grafika tábor

Éld át az alkotás örömét a Funside Balaton legújabb táborában!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

Tarts velünk egy kreatív utazáson legújabb Dizájn és grafika táborunkban, az egyre népszerűbb Procreate grafikai alkalmazás segítségével!

A hét során megismerkedünk a Procreate alapjaival, közösen fedezzük fel az applikáció adta lehetőségeket, beleértve a különböző rajztechnikákat és speciális funkciókat. Tanulunk majd olyan dolgokról, mint az árnyékolás, a színkezelés és a színtan, a komplementer színhasználat vagy a kontrasztok. Az órák során a résztvevőknek lehetőségük lesz saját téma kiválasztására és feldolgozására, miközben egyéni segítséget és folyamatos visszajelzést kapnak tanárunktól.

A hét végén táborozóinknak alkalmuk lesz bemutatni alkotásaikat az egész tábor előtt. A foglalkozáshoz előképzettség nem szükséges, lépésről lépésre végigvezetünk mindenkit a folyamaton, és segítünk abban, hogy résztvevőink olyan digitális alkotást hozzanak létre, amely tükrözi kreativitásukat.

Eszközök

Ez a foglalkozás alapdíjas, de a részvételhez ezekre az eszközökre lesz szükséged:

 

Amennyiben nem rendelkezel saját eszközzel, a táborban bérelhetsz. A bérlési igényt a jelentkezési lapon kell jelezni, a bérlet költsége:

  • iPad bérleti díja Procreate app-el: 12 000 Ft / turnus
  • Apple Pencil bérleti díja: 10 000 Ft / turnus

Ebben az esetben mi biztosítjuk a foglalkozáshoz szükséges eszközöket (iPad és Apple pencil), valamint a foglalkozás során használt Procreate alkalmazás hozzáférését.

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

12 - 17

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-12 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. További részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04