BAL

Fashion upcycling tábor

Fenntartható divat és kreatív alkotás!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

Ha kíváncsi vagy hogyan találkozik a divat világa a fenntarthatóság témakörével, próbáld ki magad újonnan induló Fashion Upcycling foglalkozásunkon! A hét során megismerkedünk a rég elhordott ruhák és textíliák újrahasznosításának kreatív módjaival, a szabás- és varrástechnikák alapjaival, valamint a különböző ruhaanyagok sajátosságaival.

Hiszünk abban, hogy a környezetbarát szemlélet és a pozitív gondolkodásmód kulcsfontosságú a fenntartható jövő felé vezető úton. Számunkra fontos, hogy az alkotás élménye mellett új nézőponttal is gazdagodj és a foglalkozáson tanultakat a mindennapokban is alkalmazhasd. A részvételhez előképzettség nem szükséges, lépésről lépésre végigvezetünk a folyamaton, ahol egyéni segítséget és folyamatos visszajelzést adunk. A hét végén lehetőséged lesz arra, hogy az elkészült alkotásod az egész tábor előtt bemutasd.

Ha van olyan ruhád, amitől nehezen tudsz megválni, hozd el magaddal és alakítsd át!

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

12 - 17

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-12 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 4

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. További részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04