BAL

Utazás

Utazási lehetőségek a Funside Balaton táborban

Megérkezés

Egyéni érkezés autóval a Funside Balaton tábor helyszínére:

Megérkezés a helyszínre: vasárnap 11.00 órától 14.00 óráig
Kérnénk szépen, hogyha van olyan, aki előre tudja, hogy más időpontban érkezik, akkor előre jelezze nekünk telefonon vagy email-en. Köszönjük.

Cím: Györöki Ifitábor, Balatongyörök
8313 Balatongyörök Szépkilátó hrsz. 707/1.
Google térkép és útvonaltervezés

Autóval egyénileg érkezőknek:

Budapest irányából: az út az M7-es autópályán keresztül kb. 200 km és nagyjából 2 órát vesz igénybe. Haladjon az M7-es autópályán a Balaton irányába a 170-es kijáratig (169. km táblát követően), ott pedig hagyja el az autópályát Marcali/Zalaegerszeg/Keszthely irányába, majd jobbra induljon tovább a 76-os úton, Zalaegerszeg/Keszthely irányába. Kövesse ezt az irányt, majd forduljon jobbra a 71-es útra, Keszthely irányába a tábláknak megfelelően. A 71-es út következő elágazásánál Balatonfüred (nem Keszthely) irányába haladjon tovább ezen az úton 6 körforgalmon át (mindig Balatonfüred irányába). Miután elhagyta a 95-ös km táblát, haladjon tovább és a Balatongyöröki Szépkilátó (táblák jelzik) után az első lehetőségnél forduljon jobbra. Haladjon tovább kb. 50 métert és már látni fogja csapatunk tagjait, akik segítenek majd a táborba való behajtással.

Keszthely irányából: hagyja el a várost a gyenesdiási körforgalom irányába, majd térjen rá a 71-es útra Balatonfüred irányába és haladjon tovább. Miután elhagyta a 95-ös km táblát, haladjon tovább és a Balatongyöröki Szépkilátó (táblák jelzik) után az első lehetőségnél forduljon jobbra. Haladjon tovább kb. 50 métert és már látni fogja csapatunk tagjait, akik segítenek majd a táborba való behajtással.

Balatonfüred irányából: hagyja el a várost a 71-es úton és haladjon Keszthely irányába. Közvetlenül a 94-es km tábla - illetve az Imperial Golf Club - után, az első lehetőségnél forduljon balra. Haladjon tovább kb. 50 métert és már látni fogja csapatunk tagjait, akik segítenek majd a táborba való behajtással.

Csoportos utazási lehetőségek: Funside külön busz!

Budapestről: lehetőség van Budapestről szervezett formában, tanári felügyelettel való leutazásra a táborba, amely 2024-ben is külön Funside busszal történik. A külön busz a Kelenföldi vasútállomásról induló különjárat, amely átszállás és megálló nélkül egészen a táborig hozza majd a csoportot, így rendkívül kényelmes leutazást biztosít táborozóink számára. A csoportos utazás előzetes jelentkezéshez kötött: amennyiben igénybe szeretnék buszos csoporttal való utazást, ezt kérjük jelöljék be a jelentkezési lapon! A csoportos utazásra jelentkezőket a táborba indulás előtt 2-3 héttel külön tájékoztatjuk a pontos tudnivalókról.

A buszos csoportos utazás költsége: (Előzetes foglaláshoz kötött, a szabad helyek függvényében.)

  • Egy útra (Csak oda Budapestről Balatongyörökre, csak vissza Balatongyörökről Budapestre) összesen 12000 Ft/fő.
  • Oda-vissza útra 24000 Ft/fő.

Figyelem: amennyiben a jelentkezési lapon nem jelölték buszos utazási szándékukat, azonban később mégis szeretnének jelentkezni, akkor vegyék fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén. (Szabad helyek függvényében)

Egyéni érkezés vonattal az állomásra:

Vonatállomás: Becehegy megálló, amely a tábortól gyalogosan megközelítve kb. 900 méterre található. Minden táborozónkat, aki egyénileg vonattal érkezik, az állomáson megvárja csapatunk egy tagja, és onnan bekíséri a táborba. Kérnénk szépen minden vonattal érkező táborozót, hogy legkésőbb a turnust megelőző hétfőn délig jelezze felénk a vonat érkezésének pontos idejét, hogy ki tudjunk menni az állomásra az érkező táborozónkért! Előre is köszönjük!

Egyénileg repülővel érkezőknek:

Amennyiben a táborozónk repülőgéppel érkezik a budapesti Liszt Ferenc (Budapest Airport), vagy a tábortól összesen 27 km-re található sármelléki Balaton-Hévíz reptérre, és szeretnék, hogy segítséget nyújtsunk a repülőtérről a táborba való eljutás megszervezésében, úgy kérjük ezt az igényt minél hamarabb jelezzék felénk! (Előzetes foglaláshoz kötött, a szabad helyek függvényében.)

Transzfer díjak 2023 - as árak (2024-es árak hamarosan)

Budapest Liszt Ferenc repülőtér - tábor egy irányba 24 000 Ft per fő (3 fős minimum létszámtól indul).
Budapest Liszt Ferenc repülőtér - tábor oda-vissza 48 000 Ft per fő (3 fős minimum létszámtól indul).

Extra nap

Az utazás időpontja miatt esedékes extra nap (turnusok közötti hétvégéken, a turnust megelőző vagy azt követő 1 nap, a szabad helyek függvényében) teljes ellátással 24 000 Ft per fő. (Előzetes foglaláshoz kötött, a szabad helyek függvényében.)

Hazaindulás

Időpont: szombat 10.00 órától 13.00 óráig

A tábor utolsó napján, szombaton egy nagy táborzáró nap lesz, ahol versenyek, rengeteg egyéb program, és egy ünnepélyes táborzárás lesz, ezért nem érdemes 10 óra előtt érkezni. Kérnénk szépen, hogyha van olyan, aki előre tudja, hogy más időpontban érkezik, akkor előre jelezze nekünk telefonon vagy email-en. Köszönjük.

Aki egymás után több turnusra is marad, annak a hazaindulás a megfelelő turnus utolsó napján ugyanebben az időpontban, ugyanazon a módon zajlik majd.

Térkép

Visszaugrás a navigációhoz