BUD

Sport napközis nyári tábor

Sporttábor a szabadban egész nyáron!

Kétféle foglalkozás egy hétre! Várunk Szent Gellért téri napközis táborunkba, ahol különböző sport, informatika, valamint angol nyelvi és az új sütimester órák közül választhatsz. A délelőtti foglalkozások után minden délután izgalmas külső programokon veszünk részt.

Az oktatásról

Mindig is imádtál mozogni és csapatban játszani? Nálunk minden nap új sportágban próbálhatod ki magad a hét folyamán! Játszunk streetballt, focit, strandröpit, ultimate frizbit, igény esetén pingpongozni vagy tollasni is fogunk, pénteken meg a csapat kívánsága szerinti sportággal zárjuk a hetet. A sporttábor célja, hogy a lehető legváltozatosabban mozgassa meg a táborozókat, megtanítva a különböző sportok szabályait egy mégis élvezetes élmény nyújtásával. Ezt a foglalkozást a BME és BEAC Sportpályáin tartjuk, ahová Gellért téri központunkból a sporttanárok kíséretében mennek át a táborozók.

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

+

Egy Funside napközis tábori turnus két foglalkozásból épül fel, az alábbiak közül hetente kettő foglalkozás választható (Pl. Sportok + Angol foglalkozás).

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar

Korhatár

8 - 15

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

4-7 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Helyszín

Gellért tér/BudaPart

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Gellért téri tábor díja

89 900 Ft / fő / turnus

EUR 245

Részletfizetés lehetséges. Mindhárom fajta SZÉP kártya felhasználható! Testvérkedvezményről, további részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 45