Amerikai sportok tábora

Játssz velünk amerikai futballt, baseballt és más tengerentúli sportokat a Funside Balaton nemzetközi nyári táborban!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
1, 2, 3, 4, 5, Bővebben
Balatongyörök, Ifitábor Bővebben
8-20 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Magyarországon és táborainkban egyaránt egyre népszerűbbek az amerikai sportok, ezért 2013 óta külön tábort is szentelünk a tengerentúli csapatsportokat kedvelő táborozóinak. A hétfői, szerdai és pénteki foglalkozások az amerikai futballról szólnak: tanulunk dobótechnikát, gyakorlunk különböző stratégiákat és sokat meccsezünk! A keddi és csütörtöki órákon minden héten másik amerikai sportot lehet kipróbálni, köztük baseballt, kickballt és ultimate frisbee-t. Az amerikai sportok esetében kontaktot nem alkalmazunk, ezért védőfelszerelés sem szükséges, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát sportolás közben! Kezdőket is szívesen látunk és minden sporteszközt mi biztosítunk.

Az órák hétfőtől péntekig délelőttönként 1 db 120 perces (összesen heti 20 óra) aktív foglalkozásból állnak. A Funside egyedi kombinációs rendszerével a másik 120 perces idősávra választhatsz valami mást, mint például angol nyelvet, sportot vagy táncot, így heti 10-10 órában kétféle programot is kipróbálhatsz – a Funside Balaton táborban összesen több mint 100-féle kombinációból válogathatsz (a lehetséges kombinációk teljes listáját lejjebb találod). Ha kéthetes hosszú turnusra jössz, összesen akár 4 különböző órát is kipróbálhatsz! A foglalkozásokon kívül, minden délután és este valamilyen izgalmas szabadidős program is vár rád, a választék hatalmas (bővebben lejjebb)!

Oktatás

Új sportággal bővültünk 2020-ban: Lacrosse

2020-as jubileumi évünkre megújítottuk amerikai sport táborunkat, és a nagy népszerűségre való tekintettel 2021-ben sem maradunk Lacrosse nélkül: akik délelőtt ezt az órát választják, a jól bevált amerikai futball, baseball és ultimate frisbee sportokon kívül kipróbálhatják az amerikai fiatalok körében az egyik legnépszerűbb játékot, a lacrosse-t, ahol kézről kézre, hálóról hálóra kell juttatni a labdát, hogy végül gólt szerezzünk! Ahhoz, hogy megismerkedjünk a sportág alapjaival, segítségünkre lesz a Magyar Lacrosse szövetség, akiknek eszközeinket is köszönhetjük. A hét végére már bátran passzolgathatsz csapattársaiddal és betekintést kaphatsz egy különleges és egyre népszerűbb sportágba!

Bővebben a hazai Lacrosse-ról

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Jelentkezés

A jelentkezés 2022. március 2-án indul. Az elérhető foglalkozások és turnusok listája itt látható!

Ár 135 000 Ft. / EUR 390
SZÉP kártya felhasználható

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz