Minecraft Education programozó napközis nyári tábor

Játékos programozás foglalkozások a Minecraft világából

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
8-17 óráig
Funside napközis tábor a Gellért téren Bővebben
9-14
5-12 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Sokan tudják, mégis kevesen tudatosítják magukban, hogy a digitális térben tulajdonképpen bármi létrehozható programkódolással, teremtményeinknek pedig csak a képzelet szabhat határt. A Funside Budapest nyári napközis táborában ráadásul a programozói kiteljesedés egyik legjobb platformján fejlődhetsz, hiszen fantáziád kibontakoztatásához a szabadon szárnyaló kreativitás játékát használjuk eszközként! A mára világsikernek örvendő Minecraft-ban modulról-modulra alkothat a játékos bármi kedvére valót, ehhez azonban jól kell gazdálkodnia az idővel, az erőforrásokkal és figyelnie kell a környezet változásait is, így a végtelen tér biztosítása mellett a Minecraft türelemre, takarékosságra és hatékonyságra is tanít.

Szint: kezdőtől középhaladóig (nem igényel előképzettséget).

Visszatérő táborozóinknak: a Minecraft-programozó táborban 2021-ben is teljesen új tanterv vár. Több építési kihívással, redstone technikával, új programozási feladatokkal bővítettük a tanmenetet, így ha tavaly részt vettél már ebben a táborban, idén akkor is új projektekkel fogsz találkozni a hét folyamán!

Ez a foglalkozás mellé még egy foglalkozás választható, amelyet helyszínenként különböző lehetőségek közül lehet kiválasztani!

Játékok és szabadidős programok

Jelentkezés

Ár 64 900 Ft.
SZÉP kártya felhasználható

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz