Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Programozó napközis nyári tábor: Minecraft-programozás

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Programozó napközis nyári tábor: Minecraft-programozás

Játékos programozás foglalkozások a Minecraft világából

Kódold újra a Minecraftot legújabb programozó táborunkban, a Szent Gellért téren!

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
3, 5, 7, 9, Bővebben
8-17 óráig (érkezés 8-9 óra között; a programok vége: 16-17 óra között)
Funside Budapest Gellért térBővebben
7*-13 (* alsó korhatár: általános 1. osztályt befejezte)
5-12 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

Sokan tudják, mégis kevesen tudatosítják magukban, hogy a digitális térben tulajdonképpen bármi létrehozható programkódolással, teremtményeinknek pedig csak a képzelet szabhat határt. A Funside Budapest nyári napközis táborában ráadásul a programozói kiteljesedés egyik legjobb platformján fejlődhetsz, hiszen fantáziád kibontakoztatásához a szabadon szárnyaló kreativitás játékát használjuk eszközként! A mára világsikernek örvendő Minecraft-ban modulról-modulra alkothat a játékos bármi kedvére valót, ehhez azonban jól kell gazdálkodnia az idővel, az erőforrásokkal és figyelnie kell a környezet változásait is, így a végtelen tér biztosítása mellett a Minecraft türelemre, takarékosságra és hatékonyságra is tanít.

A Funside Budapest táborában a játékot kifejezetten egy, a programozás oktatására készült bővítményen keresztül használjuk, így lényegében programozást tanulunk játszva. Táborunkat ennek megfelelően leginkább olyanoknak ajánljuk, akik találkoztak már blokk-alapú programozással korábban, de szeretnék kiegészíteni tudásukat kreatív és izgalmas módon!

Szint: kezdőtől középhaladóig (nem igényel előképzettséget).

Visszatérő táborozóinknak: a Minecraft-programozó táborban 2019-ban is teljesen új tanterv vár, így ha tavaly részt vettél már ebben a táborban, idén akkor is új projektekkel fogsz találkozni a hét folyamán!

Így telt a 2018-as tábor

Játékok és szabadidős programok

.

Milyen táborokkal kombinálható?

Jelentkezés

Aktuális információk (frissítve: 2020. 03. 25.)

Bízva a koronavírus járvány mielőbbi elmúltában, továbbra is a megszokott módon készülünk a tábor megtartására és dolgozunk annak előkészítésén. A jelenlegi bizonytalan helyzetben azonban – amíg a nyári szünet pontos kezdete nem ismert – a jelentkezés kezdetét egyelőre elhalasztjuk. Amint tudunk friss információkkal szolgálni a jelentkezés kezdetéről, emailben fogunk értesíteni mindenkit, aki itt feliratkozottHa addig is kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Ár: 49 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz