term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:14
$parentcategory_ID:14

current_CAT_ID:572
current_CAT_ID_HU:572

child cat ID:14
post ID:36541
prefixedcategory_
BUD
OptionID: 42881

Minecraft-programozás napközis nyári tábor

Játékos programozás a Minecraft világában!

Kétféle foglalkozás egy hétre! Várunk Szent Gellért téri napközis táborunkba, ahol az angol nyelv és számos informatikai foglalkozás mellett, idén 3 féle sport foglalkozással várjuk táborozóinkat! A délelőtti foglalkozások után minden délután izgalmas külső programokkal készülünk.

Az oktatásról

Sokan tudják, mégis kevesen tudatosítják magukban, hogy a digitális térben tulajdonképpen bármi létrehozható programkódolással, teremtményeinknek pedig csak a képzelet szabhat határt. A Funside Budapest nyári napközis táborában ráadásul a programozói kiteljesedés egyik legjobb platformján fejlődhetsz, hiszen fantázi ád kibontakoztatásához a szabadon szárnyaló kreativitás játékát használjuk eszközként! A mára világsikernek örvendő Minecraft-ban modulról-modulra alkothat a játékos bármi kedvére valót, ehhez azonban jól kell gazdálkodnia az idővel, az erőforrásokkal és figyelnie kell a környezet változásait is, így a végtelen tér biztosítása mellett a Minecraft türelemre, takarékosságra és hatékonyságra is tanít. Idén két teljesen új témával várunk titeket Minecraft táborunkban: Filmek és sorozatok/ Minigames.

Szint: kezdőtől középhaladóig (nem igényel előképzettséget).

Minecraft programozás: Filmek és sorozatok / Minigames

Minecraft programozás: Filmek és sorozatok
turnusok: 1. hét
(06.19-23.); 5. hét (07.17-21.); 9. hét (08.14-18.)

Harry Potter a Nevermore-ban kalandozik, vagy Wednesday Addams az Andor bolygóra látogat? Ebben a táborban életre keltheted és akár egybe is olvaszthatod kedvenc filmjeid vagy sorozataid világát, a már jól ismert és közkedvelt Minecraft-ban. Megtervezzük és megépítjük a szükséges díszleteket, majd programozás és redstone technika segítségével játszhatóvá varázsoljuk a történeted, amit a hétvégén felveszünk és el is küldünk neked.

Minecraft programozás: Minigames
turnusok: 3. hét
(07.03-07.); 7. hét (07.31-04.)

Parkour és szabadulós pályák; célbalövés és minigolf; rejtvények, kaland térképek és börtönök… ebben a táborunkban minden nap más-más típusú játékot építünk és programozunk. Emellett különleges belső világok által kipróbálhatod milyen méhecskeként repülni, jegesmedveként harcolni, vagy akár gyilkosbálnaként úszkálni a Minecraftban. 

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Egy Funside napközis tábori turnus két foglalkozásból épül fel, az alábbiak közül hetente kettő foglalkozás választható (Pl. Minecraft-programozás + Angol foglalkozás).

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar

Korhatár

9 - 14

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-12 fős csoportokban

Turnusok

Movies & TV Shows: 1, 5, 9,
Minigames: 3, 7,

Helyszín

Gellért tér/BudaPart

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Gellért téri tábor díja

79 900 Ft / fő / turnus

EUR 210

A táborunk díja: 79 900 Ft. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. Testvérkedvezményről, további részletekről az árak oldalon olvashat.

A(z) Minecraft-programozás foglalkozás extra díja

+ 0 Ft / fő / turnus

+ EUR 0

A táborunk díja: 79 900 Ft. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. Testvérkedvezményről, további részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 45