Minecraft Education programozó napközis nyári tábor

Játékos programozás foglalkozások a Minecraft világából

36541option_id42881 Funside napközis tábor a Gellért téren 36318 nem igen nem betelt nem betelt nem igen nem nem nem 64900 185 9 14 Helyszinszám:1

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
8-17 óráig
Funside napközis tábor a Gellért téren Bővebben
9-14
5-12 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Sokan tudják, mégis kevesen tudatosítják magukban, hogy a digitális térben tulajdonképpen bármi létrehozható programkódolással, teremtményeinknek pedig csak a képzelet szabhat határt. A Funside Budapest nyári napközis táborában ráadásul a programozói kiteljesedés egyik legjobb platformján fejlődhetsz, hiszen fantáziád kibontakoztatásához a szabadon szárnyaló kreativitás játékát használjuk eszközként! A mára világsikernek örvendő Minecraft-ban modulról-modulra alkothat a játékos bármi kedvére valót, ehhez azonban jól kell gazdálkodnia az idővel, az erőforrásokkal és figyelnie kell a környezet változásait is, így a végtelen tér biztosítása mellett a Minecraft türelemre, takarékosságra és hatékonyságra is tanít.

Szint: kezdőtől középhaladóig (nem igényel előképzettséget).

Visszatérő táborozóinknak: a Minecraft-programozó táborban 2021-ben is teljesen új tanterv vár. Több építési kihívással, redstone technikával, új programozási feladatokkal bővítettük a tanmenetet, így ha tavaly részt vettél már ebben a táborban, idén akkor is új projektekkel fogsz találkozni a hét folyamán!

Ez a foglalkozás mellé még egy foglalkozás választható, amelyet helyszínenként különböző lehetőségek közül lehet kiválasztani!

Játékok és szabadidős programok

Jelentkezés

Ár: 64 900 Ft.
SZÉP kártya felhasználható

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz