SCH

Online angol gyerekeknek (3-10. évfolyamig)

Tanulj a saját otthonodból a Funside-dal!

A Funside School Magyarország első délutáni iskolája, ahol a nyelveket, az informatikát és más tárgyakat ugyanolyan magas színvonalon tanulhatják a gyerekek és fiatalok. Saját fejlesztésű tananyagokkal, a legmodernebb oktatási eszközökkel és felkészült tanári csapatunkkal várunk!

Az oktatásról

Online angol tanfolyamok

Funside minőség a te otthonodban, a te idődben, utazás nélkül, digitális tananyagokkal, kis csoportokkal és rengeteg beszéddel!

Online csoportjainkban ugyanazokkal a fiatal tanárokkal tanulhatsz, akikkel a Funside School helyszínein és nyári táborainkban is találkozhatsz!

Az online tanfolyamok esetében még kisebb csoportlétszámmal dolgozunk (3-6 fő),  hogy mindenkinek elég beszéd idő jusson. Élményalapú tananyagainkat, pedig kifejezetten az online térre adaptáltuk a legjobb élményért.

Bővebben a Funside nyelvi módszertanáról itt olvashatsz…

Most BOOKR Class előfizetéssel

Óráinkon számos különböző digitális tananyaggal dolgozunk, amelyek elősegítik a beszédkészség fejlődését, motiválnak a játékos tanulásra és fejlesztik az élő nyelv elsajátításához legfontosabb területeket.

Az egyik ilyen platform a magyar fejlesztésű BOOKR Class, amelyben tanulóink digitális olvasmányokat, szótanuló kártyákat és játékos feladatokat érhetnek el óráinkon és azokon kívül egyaránt.

Bővebben az applikációról itt olvashatsz…


Angol tanfolyamaink

Angol tanfolyam

Az alap tanfolyamok esetében kor és szint szerint bontott, kis létszámú csoportjaink (4-8 fő) hetente egyszer találkoznak, iskola utáni (hétköznap délután vagy szombat délelőtt) időpontokban, 90 perces játékos és beszédközpontú foglalkozásainkon. Az iskolai tanév menetét követve, egy félév során 16 alkalom van, amely során 4 nagy témakört dolgoznak fel tanulóink és 4 alkalommal vesznek részt rövid projektbemutatón. Egymásra épülő féléves moduljaink során szintenként összesen 4 félév alatt járják végig a legfontosabb nyelvvizsgákon elvárt 16 fő témakört, mielőtt a következő szintre lépnének.

Csoportos online angol tanfolyam

Online csoportjainkban ugyanazokkal a fiatal tanárokkal tanulhatsz, akikkel a Funside School helyszínein és nyári táborainkban is találkozhatsz, de az otthonod kényelméből! Az online tanfolyamok esetében még kisebb csoportlétszámmal dolgozunk (3-6 fő),  hogy mindenkinek elég beszéd idő jusson. Élményalapú tananyagainkat, pedig kifejezetten az online térre adaptáltuk a legjobb élményért. Online csoportjaink is heti egy alkalommal 90 percre találkoznak félévenként 16 alkalommal az iskolai tanév menetét követve.

Egyéni online angol tanfolyam

Egyéni online óráink a Funside School megszokott módszertanát és hangulatát hozzák, a szokásos tanári csapattal és digitális tananyagokkal, de helyszíntől függetlenül, és még inkább az egyénre szabva azoknak, akik így tudnak hatékonyabban tanulni. Egyéni online óráinkon a gyerekek tanárainkkal heti 2 alkalommal 30 percre találkoznak, 3 hónap alatt 24 alkalommal.

További információk

Helyszín

Online tanfolyamok

Foglalkozások

Heti 1x90 perc vagy 2x90 perc

Tanfolyam hossza

16 vagy 32 alkalom / félév

Életkor szerinti bontás

3-9. évf. (online csoportok)

Szintek

Starter - B2

Oktatás

3-6 fős csoportokban (online csoportok)

Oktatás nyelve

Angol

Jelentkezési időszak

Szeptember, február vagy becsatlakozás

Órarendek

A 2023/24-es tavaszi félév órarendje. Online csoportjaink a 2024. február 16-tól indulnak. A jelentkezés tart. Becsatlakozásra az indulást követően még néhány hétig van lehetőség, szabad helyek függvényében (adott tanfolyamtól és csoporttól is függ).

Online Nyelvtanfolyamok
  • 17:00 - 18:30Új
Angol Starter szint
4 - 6. osztály
  • 17:00 - 18:30
  • 17:00 - 18:30
  • 17:00 - 18:30
  • 17:00 - 18:30
  • 17:00 - 18:30
  • 17:00 - 18:30Új
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport
Jelmagyarázat
Ez a csoport betelt
Új Újonnan induló csoport

Nyílt Órák

Dátum
Tanfolyam
Időpont
Ha szeretnék kipróbálni bármelyik tanfolyamot, akkor az adott csoport órájára jelentkezzenek be az ingyenes próbalehetőségért! Jelentkezés

Árak

Féléves hűségidővel, egyösszegű befizetéssel

19 990 Ft / hó

Féléves díj: 99 950 Ft (őszi félév)

Lehetséges a féléves tandíjat egy összegben is fizetni féléves hűségvállalással: ennek a díja 19 990 Ft-os, kedvezményes havi részletnek felel meg.

Egy félév 5 hónapból és 16 db 90 perces (tehát 32 tanórának megfelelő) alkalomból áll. Féléves tanfolyami díj: 5 x 19 990 Ft = 99 950 Ft. Regisztrációs díj (egyszeri díj új tanulók esetében): 5000 Ft.


Havi részletekben történő fizetés esetén (5 egyenlő részlet)

21 990 Ft / hó

Féléves díj: 114 950 Ft (őszi félév)

Az online nyelvtanfolyamok díja heti 1 x 90 perces foglalkozásokkal 21 990 Ft / fő / hó havi részletben fizetendő, függetlenül az adott hónapra eső alkalmak számától (ünnepnapok, iskolai szünetek).

Egy félév 5 hónapból és 16 db 90 perces (tehát 32 tanórának megfelelő) alkalomból áll. Féléves tanfolyami díj: 5 x 21 990 Ft = 114 950 Ft. Regisztrációs díj (egyszeri díj új tanulók esetében): 5000 Ft.


Egyéni online angol tanfolyamunk ára

3 hónapos hűségidővel, egyösszegű befizetéssel

149 990 Ft / 3 hónap

Egyéni online angoltanfolyamunk esetén a 3 havi tandíjat egy összegben lehet fizetni, 3 hónapos hűségvállalással.

A tanfolyam 3 hónapból és 24 db 30 perces (tehát heti 2) alkalomból áll. A Funside megszokott tanári csapatával. 3 havi tanfolyami díj: 149 990 Ft. Regisztrációs díj (egyszeri díj új tanulók esetében): 5000 Ft.

3 hónapos hűségidővel, egyösszegű befizetéssel

199 990 Ft / 3 hónap

Egyéni online anyanyelvi angoltanfolyamunk esetén a 3 havi tandíjat egy összegben lehet fizetni, 3 hónapos hűségvállalással.

A tanfolyam 3 hónapból és 24 db 30 perces (tehát heti 2) alkalomból áll. A Funside megszokott tanári csapatával. 3 havi tanfolyami díj: 199 990 Ft. Regisztrációs díj (egyszeri díj új tanulók esetében): 5000 Ft.


Bővebben az árakról és kedvezményekről...

GY.I.K

Mikor és hogyan lehet jelentkezni az online tanfolyamokra?

Online csoportjainkba az ország bármely területéről – vagy külföldről – is lehet jelentkezni. Jelentkezni online jelentkezési lapunkon lehet, ingyenes nyílt órák elérhetőek a félév előtt, ill. a félév közben is.

Hány éves kortól lehet jelentkezni az online csoportokba?

Általános iskola 3. osztályos kortól lehetséges a jelentkezés.

Milyen eszközök szükségesek az online órán való részvételhez?

Egy számítógépre, megfelelő internetelérésre, mikrofonra és webkamerára van szükség, hogy a Google Classroom Meet felületén csatlakozhassanak az órákra.

Funside School a gyermekek szemén keresztül

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

hello@funside.hu +36 70 512 12 24