term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:14
$parentcategory_ID:14

current_CAT_ID:572
current_CAT_ID_HU:572

child cat ID:14
post ID:61022
prefixedcategory_
BUD
OptionID: 42881

3D dizájn és nyomtatás napközis tábor

Tervezd meg és nyomtasd ki megálmodott figuráid!

Kétféle foglalkozás egy hétre! Várunk Szent Gellért téri napközis táborunkba, ahol az angol nyelv és számos informatikai foglalkozás mellett, idén 3 féle sport foglalkozással várjuk táborozóinkat! A délelőtti foglalkozások után minden délután izgalmas külső programokkal készülünk.

Az oktatásról

Gellért téri táborunkban 9-14 évesek számára idén is elérhető új köntösbe bújtatva 3D dizájn és nyomtatás foglalkozásunk. A hét elején táborozóink megismerkednek a 3D nyomtató sajátosságaival, használatával, majd megtervezik a megálmodott figuráikat, amiket a hét végéig kinyomtatunk és ki is festünk. Az egyedi alkotások hazavihetők, így egy örök emlék marad minden gyermek számára. Idén a Relikviák és Voxel art alkotásoké a főszerep, ezek a témák hetente váltják majd egymást, így bátran jelentkezz több hétre!

3D dizájn és nyomtatás: Relikviák / Voxel art

3D dizájn és nyomtatás: Relikviák
turnusok: 3. hét (07.03-07.); 8. hét (08.07-11.)

Ismerkedj meg a 3D tervezés és nyomtatás világával a Funside nyári táborában! A hét elején a térbeli tervezés alapjainak elsajátítására helyezzük a hangsúlyt, majd a kreativitásé lesz a főszerep. Tervezz meg egy kedvenc filmed, sorozatod által inspirálta kelléket, amit a hétvégén haza is vihetsz magaddal, legyen az Thor-kalapácsa, vagy Weasley-ék repülő autója a Harry Potter világából!

3D dizájn és nyomtatás: Voxel art
turnusok:
2. hét (06.26-30.); 5. hét (07.17-21.)

Mindig is vonzott a Minecraft világának megjelenése, vagy szeretsz építőkockák segítségével új dolgokat alkotni? Legújabb 3D dizájn és nyomtatás táborunkban a térbeli modellezést apró kockák, voxelek segítségével valósítjuk meg; így a jól ismert, hétköznapi tárgyak egy új, kockásított kinézetet kapnak. Használd a kreativitásodat, mert az alapok megtanulása után, a hétvégén haza is viheted a saját tervezésű-kinyomtatott 3D-modelledet!

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Egy Funside napközis tábori turnus két foglalkozásból épül fel, az alábbiak közül hetente kettő foglalkozás választható (Pl. 3D dizájn és nyomtatás + Angol foglalkozás).

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar

Korhatár

9 - 14

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-12 fős csoportokban

Turnusok

Relikviák: 3, 8,
Voxel art: 2, 5,

Helyszín

Gellért tér/BudaPart

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Gellért téri tábor díja

79 900 Ft / fő / turnus

EUR 210

A táborunk díja: 79 900 Ft. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. Testvérkedvezményről, további részletekről az árak oldalon olvashat.

A(z) 3D dizájn és nyomtatás foglalkozás extra díja

+ 0 Ft / fő / turnus

+ EUR 0

A táborunk díja: 79 900 Ft. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. Testvérkedvezményről, további részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 45