Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Angol dráma tábor

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Angol dráma tábor

Legújabb táborunk haladó tanulóknak szól, akiket érdekel a színjátszás és szívesen fejlesztenék szóbeli angol nyelvtudásukat kreatív módon - és mindezt a Balaton partján, izgalmas programokkal és egy fantasztikus csapattal!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
1, 3, 4, 5, Bővebben
8-17 óráig (érkezés 8-9 óra között; a programok vége: 16-17 óra között)
Balatongyörök, IfitáborBővebben
12-17 Bővebben
5-10 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

Haladó angolos programunkban minden a beszéd körül forog: “hagyományos” órák helyett angol nyelvű drámapedagógiai feladatok, improvizáció és rövid színdarabok feldolgozásán keresztül, dráma tanárunk vezetésével gyakorolhatod a nyelvet. Ha elmúltál 12 éves és régóta tanulsz angolul, de szeretnéd továbbfejleszteni a beszédedet játékos módon, angol dráma táborunk pont neked való! Angol dráma során tanulóink végig angolul beszélnek az órákon, majd a turnus végén egy rövid színdarabot vagy improvizációs játékot is előadnak többi angolos csoportunk előtt. A foglalkozás célja a szóbeli nyelv gyakorlása és fejlesztése haladó tanulók számára (minimum szint: B1).

Az órákat hétfőtől péntekig tartjuk és 2018-tól már kombinált formában is elérhető ez a programunk: ha egy idősávban választod az angol drámát (napi 2 óra), akkor a másik idősávra egy másik foglalkozást is kipróbálhatsz! Ha duplán (napi 4 órában) jelentkezel angol drámára, akkor egy hét alatt 20 órányi angol nyelvű beszédfejlesztésben lehet részed, ami annyi, mint ha a suliban egy hétig napi 5 tanórában csak angolul beszélnél!

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Jelentkezés

A jelentkezés 2019. február 21-én indult. A még elérhető foglalkozások és turnusok listája itt látható!

Ár: 98 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz