term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:591
current_CAT_ID_HU:591

child cat ID:16
post ID:17390
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Angol dráma tábor

Ha érdekel a színjátszás és szívesen fejlesztenéd szóbeli angol tudásod nálunk kreatív módon van erre lehetőség!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 26-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

Haladó angolos programunkban minden a beszéd körül forog: „hagyományos” órák helyett angol nyelvű drámapedagógiai feladatok, improvizáció és rövid színdarabok feldolgozásán keresztül, dráma tanárunk vezetésével gyakorolhatod a nyelvet. Ha elmúltál 12 éves és régóta tanulsz angolul, de szeretnéd továbbfejleszteni a beszédedet játékos módon, angol dráma táborunk pont neked való! Angol dráma során tanulóink végig angolul beszélnek az órákon, majd a turnus végén egy rövid színdarabot vagy improvizációs játékot is előadnak többi angolos csoportunk előtt. A foglalkozás célja a szóbeli nyelv gyakorlása és fejlesztése haladó tanulók számára (minimum szint: B1).

Az órákat hétfőtől péntekig tartjuk és kombinált formában is elérhető ez a programunk: ha egy idősávban választod az angol drámát (napi 2 óra), akkor a másik idősávra egy másik foglalkozást is kipróbálhatsz! Ha duplán (napi 4 órában) jelentkezel angol drámára, akkor egy hét alatt 20 órányi angol nyelvű beszédfejlesztésben lehet részed, ami annyi, mint ha a suliban egy hétig napi 5 tanórában csak angolul beszélnél!

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Egy Funside Balaton tábori turnus két foglalkozásból épül fel, az alábbiak közül hetente kettő foglalkozás választható (Pl. Angol dráma + Sport foglalkozás).

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Angol

Korhatár

12 - 17

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-10 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3, 4, 5,

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

199 900 Ft / fő / turnus

EUR 525

A feltűntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. Visszatérő kedvezményről és további részletekről az árak oldalon olvashat.

A(z) Angol dráma foglalkozás extra díja

+ 10 000 Ft / fő / turnus

+ EUR 27

Emeltdíjas foglalkozásainkat külső partnerünk szolgáltatja. A foglalkozáshoz minden szükséges eszközt, felszerelést biztosítunk.
Két emeltdíjas foglalkozás (SUP/ DJ) választása esetén mindkét foglalkozás felára fizetendő! Emeltdíjas foglalkozásainkról és további részletekről itt olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04