term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:591
current_CAT_ID_HU:591

child cat ID:16
post ID:74492
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Zenei producer tábor

Szereted a zenét, és nyáron is szeretnél a hobbiddal foglalkozni? Vár a Funside új zenei tábora!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

Készíts saját zenét meglévő vagy általad létrehozott, új hangmintákból, egy zenei szoftver segítségével, a Funside Balaton újonnan induló Zenei producer foglalkozásán!

Kezdetben megismerheted a zenei program adottságait, majd ahogy haladunk előre a napokban lehetőség nyílik arra is, hogy saját alapot, dallamot, zenét hozhass létre. Ezen felül a foglalkozás során alapvető informatikai és média ismereteket sajátíthatsz el, úgy mint a hangsávok vágása, mozgatása, billentyűkombinációk használata, hangmagasság- és ritmusmódosítás. A hét végére nem lesz újdonság számodra a sampler, loop, midi, beat vagy bpm fogalma sem.

A foglalkozáshoz előképzettség nem szükséges, lépésről lépésre végigvezetünk a folyamaton, és segítünk abban, hogy olyan dalt hozhass létre, amely tükrözi kreativitásod. Ha már régóta zenélsz és szívesen elhoznád saját hangszered a táborba, arra is van lehetőség, hogy az általad játszott hangmintát felvedd, majd ezeket szerkeszd és beépítsd a készülő dalodba. (Hangszer használata nem kötelező; a hozott hangszereket is csak rövid ideig – egy-egy hangminta rögzítésének erejéig – használjuk a foglalkozás során, majd a munkát mindenki egyénileg vagy kisebb csoportokban, a zenei szoftverben folytatja.)

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

12 - 17

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-12 fős csoportokban

Turnusok

3, 5

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. Visszatérő kedvezményről és további részletekről az árak oldalon olvashat.

A(z) Zenei producer foglalkozás extra díja

+ 22 000 Ft / fő / turnus

+ EUR 60

Emeltdíjas foglalkozásainkat külső partnerünk szolgáltatja. A foglalkozáshoz minden szükséges eszközt, felszerelést biztosítunk.
Két emeltdíjas foglalkozás (pl. SUP/DJ) választása esetén mindkét foglalkozás felára fizetendő! Emeltdíjas foglalkozásainkról és további részletekről itt olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04