Táborok és programok

Funside Balaton nemzetközi nyári táborok

További képek

Aktuális információk: a Funside Balaton tábor idén is meg lesz tartva!

Megelőző intézkedések: itt olvashatóak

Programváltozások: a járványügyi intézkedéseken túl további, a programokat is érintő változtatásokra is szükség volt ahhoz, hogy a tábort meg tudjuk tartani, ezért a hetek számát – csak idén – 4-re csökkentjük, így egy héttel később kezdjük majd meg a táborozást. Az 1. Hét (július 5-11.) nem lesz megtartva, az 1. Hét témája és programja („SIMS hét”) a 3. Hétre kerül át (július 19-25.); az „Olimpia hét” programja 2021-re kerül át (a részletes program itt olvasható). Az új foglalkozásaink közül kettő – a VR-videózás és a Start-up angol tábor – bevezetését 2021-re halasztottuk.

Foglalkozások aktuális telítettsége: itt olvasható

Jelentkezés a fennmaradó helyekre: online jelentkezési lap

Közlemény dátuma: 2020. június 03.

Funside Balaton nemzetközi tábor 2020

10 éves lett az ország legnagyobb nemzetközi nyári tábora: jubileumi évünket rengeteg újdonsággal ünnepeljük! 2020-ban 3 teljesen új foglalkozással is készülünk, de megújul egy meglévő óránk és visszatér egy korábbi kedvenc is. Az újdonságokkal 24-re nő a régióban egyedülálló választékunk, amelyből minden táborozónk hetente kettőt is választhat. Délutáni és esti szabadidős programjaink között is sok klasszikus új formában tér vissza, de 12 vadonatúj programmal, több új heti témával, és az első Campers' Choice héttel is készülünk 10. nyarunkra. Táborozóink idén is közel 30 országból látogatnak majd hozzánk Balatongyörökre július 5 és augusztus 8 között.

A Funside-nál büszkék vagyunk fiatal és képzett tanári csapatunkra, amelyet egy hosszú felvételi folyamat során állítunk össze és készítünk fel, hogy a lehető legszínvonalasabb és legbiztonságosabb tábori élményt nyújthassuk, amelyet kiemelkedő, 5 az 1-hez gyermek-felnőtt arányunk is biztosít. Balatoni táborunk kétnyelvű: hivatalos nyelveink a magyar és az angol. A Funside Balaton egy minden évben telt házzal működő tábor, amelyet felelősségbiztosítással rendelkező, professzionális szervezőcsapatunk hoz el neked idén is. Táborunkba az jelentkezhet, aki a tábor korhatárainak és a minimális nyelvi követelményeknek megfelel.

Miért a Funside Balaton?

Nemzetközi tábor

A Funside Balaton az ország legnagyobb nemzetközi tábora, amelyet nyaranta több mint 25 országból látogatnak!

24-féle foglalkozás

Magyarország legnagyobb választékából válogathatsz egy helyen, hetente többféle órát is!

Egyedi programválaszték

Heti témáink és délutáni programjaink széles választéka egyedülálló a hazai táborok között – és mindez a Balaton-parton!

Felkészült csapat

Tanárainkat sok száz jelentkezőből válogatjuk ki, hogy a lehető legjobb csapatot hozzuk el neked

Évtizedes tapasztalat

2007 óta összesen több mint 150 tábori turnussal és közel 10 000 táborozóval büszkélkedhetünk

Nyári táboraink 2020-ban

Egy hétre akár kétféle foglalkozást is választhatsz az alábbiak közül! Bővebben...

Nyelvtáborok

Angol

 • 8-17

Anyanyelvi angol

 • 8-17

Angol dráma

 • 12-17

Német

 • 8-17

Magyar

 • 8-17

Sporttáborok

Sport

 • 8-17
Új tartalom

Amerikai sportok

 • 12-17

Tenisz

 • 8-17

Jóga

 • 10-17

Golf

 • 9-17

Szörf

 • 9-17
Új

SUP (stand up paddle)

 • 9-17

Lovaglás

 • 8-17

Művészeti és előadóművészeti táborok

Kézműves

 • 8-12

Képzőművészet

 • 13-17

Tánc

 • 8-17
Újra

Zene

 • 10-17

DJ

 • 12-17

Informatika- és médiatáborok

Fotózás

 • 12-17

Programozás

 • 10-17

Robotika: LEGO Boost

 • 8-12

Robotika: LEGO Mindstorms

 • 12-17

Programok és napi bontás

Minden turnus vasárnap kezdődik és szombaton ér véget. Ha több hétre maradsz, úgy a köztes szombat éjszakák is a turnus részét képezik számodra. Bővebben…

A délutáni és esti programok minden tábor esetében ugyanazok, így ha egy barátod például angol és sport foglalkozásokat választ, te pedig a német-szörf kombinációra jelentkeztél, a délutáni és esti programok során akkor is találkoztok majd, valamint a szobabeosztásnál is kérhetitek azt, hogy egy szobában legyetek, ha az a tábori szabályokkal is összeegyeztethető.

Az 1. hét programja (2020. július 5-11.) - programváltozás

A járványügyi intézkedéseken túl további, a programokat is érintő változtatásokra is szükség volt ahhoz, hogy a tábort meg tudjuk tartani, ezért a hetek számát – csak idén – 4-re csökkentjük, így egy héttel később kezdjük majd meg a táborozást. Az 1. Hét (július 5-11.) nem lesz megtartva, az 1. Hét témája és programja („SIMS hét”) a 3. Hétre kerül át (július 19-25.); az „Olimpia hét” programja 2021-re kerül át.

A 2. hét programja (2020. július 12-18.)

Az I. és II. Blokk a foglalkozások idejét jelzi. Kattints a táblázatra nagyobb felbontásért!

Programok

Vízi kalandpark

Harry Potter nap

Tőzsdecápák

Mystery Game

A 3. hét programja (2020. július 19-25.)

Az I. és II. Blokk a foglalkozások idejét jelzi. Kattints a táblázatra nagyobb felbontásért!

Programok

Airpark

Sims Nap

Camp’s Got Talent

Pictionary est

A 4. hét programja (2020. július 26. – augusztus 01.)

Az I. és II. Blokk a foglalkozások idejét jelzi. Kattints a táblázatra nagyobb felbontásért!

Programok

Vízi kalandpark

Color Run

Mystery Game

Tőzsdecápák

Az 5. hét programja (2020. augusztus 02-08.)

Az I. és II. Blokk a foglalkozások idejét jelzi. Kattints a táblázatra nagyobb felbontásért!

Programok

Aquapark

Csapatok viadala

Bubble Run

Rekordkísérlet

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! Az egyes hetek részletes programja a fenti táblázatokban található! A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

2020 az "Unplugged" programok éve

A Funside-nál nem a tiltásban, hanem a meggyőzésben hiszünk, mert akkor tud belsővé válni a motiváció, ha megértjük az okokat és azonosulni tudunk a célokkal. Mi soha nem tiltottuk, hogy táborozóink mobilt és más digitális eszközöket hozzanak a táborba, és ezt ezután sem fogjuk tiltani. A technológia része mindennapi életünknek, tábori környezetben eszköze lehet a szülő és gyermeke közti kommunikációnak, és tudjuk, hogy ez fontos. Hiszünk abban is, hogy a technológiának fontos szerepe van az oktatásban is - nap mint nap élvezzük ennek előnyeit, akár képzéseinkben, akár táborainkban.

De fontos az is, hogy meg tudjuk élni a pillanatot. A közös táborokból a velünk zajló események maradnak meg bennünk legjobban: szobatársunk viccei, barátunk nevetése, csoportvezetőnk támogató biztatása, a programok izgalma és minden, amit együtt, közösségben megélünk. Ahhoz, hogy legjobban tudjuk megélni ezeket a pillanatokat, jelen kell lennünk, és észre kell vennünk azt is, amikor ebben akadályoz minket valami.

Ezért - a 2019-es Környezettudatosság éve után - 2020 az Unplugged programok éve lesz a Funside Balaton táborban: ha csak az adott program teljesítése nem kívánja azt, hagyd magad mögött a mobilt a délutáni és esti programok alkalmával idén, és éld meg 100%-on a pillanatot velünk! #együttunplugged #socialmission

Környezettudatos tábor program

2019 a Környezettudatosság éve volt a táborban, 2020-ban pedig ott folytatjuk ahol abbahagytuk!

A környezettudatosság idén is fontos küldetésünk, hiszen gondoskodnunk kell arról, hogy a nálunk táborozók változatlanul élvezhessék a természet lehetőségeit a jövőben is. A tavalyi évben megváltunk az egyszer használatos műanyageszközöktől (mint a lufiktól, a szívószálaktól és az eldobható poharaktól), bevezettük a szelektív szemétgyűjtést, a helyszín napelemeinek köszönhetően részben megújuló energiával működtünk és digitalizáltuk nyelvi szintfelmérőinket, amivel sok száz oldal kinyomtatását spóroltuk meg! Idén tábori adminisztráción a sor: 2020-ban további folyamatokat tervezünk digitalizálni, amellyel még több nyomtatás takarítható meg - de ez még nem minden!

Számítunk rád is!

Idén várjuk táborozóink ötleteit is akár Messenger vagy Instagram csatornáinkon, akár a tábor közben személyesen! Azok az ötletek közül, amelyeket a táborban valóban meg tudunk valósítani és érezhető módon hozzájárulnak a tábor fenntarthatóságához, ki fogjuk választani a legjobbat és díjazni is fogjuk! A győztes - az érdemen túl - a 2020-as kollekcióval kibővült Funside Shopból választhat majd egy bármilyen ajándékcsomagot!

Helyszín

Táborozóink és szüleik mondták

Tábori Fotók

Videók: nézd meg hogy telt a tábor a korábbi években!

További videókért kattints ide!

Visszaugrás a navigációhoz