SCH

Budapest School – Brezno informatika szakkörök

Robotika & programozás 1-4. évfolyamig

Funside School szakkörök a Budapest Schoolban

A Funside Schoolban saját fejlesztésű, játékosított tananyagunkkal, fiatal, de felkészült oktatókkal, gyerekközpontú környezetben és a legmodernebb oktatási eszközökkel várunk! A 2023/24-es tanévben az 1-4. osztályos tanulóinknak szóló Robotika & programozás kurzusunk már a Budapest School - Brezno tanulói számára is elérhető! Várható kezdés: szeptember 26.

Órarend

Robotika & programozás 1 (1-2. osztályok): keddenként 13:45-14:45 (60 perc)

Robotika & programozás 2 (3-4. osztályok): keddenként 15:00-16:30 (90 perc)

Modulok

Válassz az életkorodnak megfelelő egyéves modulok közül! A modul nevére kattintva megtudhatsz többet az órák tartalmáról.

Robotika & programozás 1

1-2. osztályosok számára 

A legkisebbeknek szánt modulunk játékos és gyerekbarát módon vezet be a programozás és az informatika világába. Már az első órákon saját játékokat programozunk, majd vegyesen építünk és kódolunk LEGO robotika eszközöket (mint a LEGO Education WeDo 2.0) és használunk játékos programozó platformokat (mint a Scratch Junior vagy a Microsoft Kodu). 

Fejlesztjük a programozáshoz szükséges matematikai logikát és tanulunk az algoritmizálásról, a robotika órákon pedig egyszerű, problémamegoldó robotokat építünk, amelyeket szín- és ábrakódos blokk-alapú parancsokkal keltünk életre.

*Az órák az adott helyszínen a helyszín adottságainak megfelelően lettek kialakítva, így egyes elemek eltérhetnek a központilag meghirdetett tananyagtól.

Robotika & programozás 2

2-3. osztályosok számára

Második modulunk tanulói az első félévben már összetettebb építési és programozási feladatokat oldanak meg a LEGO Education Wedo 2.0 készlet segítségével (kollaboráció fejlesztése), a második félévben pedig bevezetésre kerülnek a Lego Boost szett egyedi projektjei is, melyek a készlet méretéből adódóan is nagyobb építéstechnikai és programozási kihívásokat (mérnöki gondolkodás fejlesztése) fognak jelenteni.

Programozásból tanulóink az MIT Scratch platformon programozhatnak játékokat és animációkat, amellyel megtanulják a kódolás legfontosabb összefüggéseit, parancsait és matematikai hátterét, úgy, mint az egyszerű irányítást, a ciklusokat, az elágazásokat, a változókat és a koordinátákat. Emellett bevezetjük az internetbiztonsági és -használati alapokat is: netikett ismerete és adatvédelem. A modul végén a prezentációs készségek fejlesztésére a kedvenc projektekből tartunk bemutatót.

*Az órák az adott helyszínen a helyszín adottságainak megfelelően lettek kialakítva, így egyes elemek eltérhetnek a központilag meghirdetett tananyagtól.

Árak és határidők

Az szakkörök hetente egyszer, 60/90 perces alkalmakból állnak (a tantermekből tanáraink viszik át a gyermekeket a szakkör helyszínéül szolgáló informatika terembe, így a szülőknek aznap csak a szakkör végére kell érkezniük a gyermekért). A szakkört a tanév során minden héten megtartjuk, amikor van tanítás (és az iskola nem tiltja meg a szakkörök tartását iskolai rendezvény, tanítási szünet vagy más program miatt), a részletes tanév rendje naptárunk hamarosan itt lesz elérhető.

Az őszi félév tandíja 5 db havi részletre bomlik szeptembertől januárig, a tavaszi félév szintén 5 db havi részletre februártól júniusig. Lehetőség van féléves hűségidővel, egyösszegű befizetésre, amelynek díja kedvezményes. A helyeket jelentkezési sorrendben töltjük fel!

90 perces órák (3-4. osztály)

Havi részletekben történő fizetés esetén (őszi félév)

17 990 Ft / hó

Féléves díj: 89 950 Ft

A szakkörök díja heti 1 x 90 perces foglalkozásokkal – Budapest School kedvezménnyel – 17 990 Ft / fő / hó havi részletben fizetendő, függetlenül az adott hónapra eső alkalmak számától (ünnepnapok, iskolai szünetek).

A 2023/24-es őszi félév 5 hónap alatt (szeptember vége – február eleje) 16 db 90 perces alkalomból áll (rendkívüli iskolai szünet vagy program miatt esetlegesen elmaradó órát a tanév utolsó hetében pótoljuk).


Féléves hűségidővel, egyösszegű befizetéssel (őszi félév)

15 990 Ft / hó

Féléves díj: 79 950 Ft

Lehetőség van a féléves tandíjat egy összegben is fizetni féléves hűségvállalással: ennek a díja 15 990 Ft-os, kedvezményes havi részletnek felel meg.

A 2023/24-es őszi félév 5 hónap alatt (szeptember vége – február eleje) 16 db 90 perces alkalomból áll (rendkívüli iskolai szünet vagy program miatt esetlegesen elmaradó órát a tanév utolsó hetében pótoljuk).


 

Visszaugrás a navigációhoz