Irodai állások a Funside-nál

Dolgozz velünk egész évben!

Dolgozz a Funside-nál!

A Funside 2007-ben indult, kis csapattal, de nagy tervekkel, hiszen nem kisebb célt állítottunk magunk elé, minthogy a lehető legkreatívabb és legizgalmasabb gyermekprogramokat hozzuk létre az országban. Mára balatoni nemzetközi táborunk hazánkban a legnagyobb – évről-évre több tucat országból látogatják gyermekek és fiatalok, akiknek már több mint 20-féle tábort és rengeteg olyan különleges programot szervezünk, amelyekkel máshol nem találkozhatnak.

Budapesti és Balaton-parti nyári táboraink mellett 2017-ben elindítottuk egyedülálló délutáni iskolánkat, a Funside School-t, amely a 21. század igényeire szabva működik: élményalapú, játékosított, sajátfejlesztésű tanmenetekkel, kiemelkedő felszereltséggel, modern környezetben, felkészült, fiatal és minduntalan vidám tanárokkal. Ha szeretnél többet tudni, olvasd el mit írt rólunk az Index, a 24.hu vagy a Forbes!

Céljaink elérése érdekében csapatunk időről-időre bővül, alább láthatod, hogy jelenleg milyen csapattagokra van szükségünk. Ha találsz köztük olyat, amelyik illik hozzád, jelentkezz még ma!

Miért csatlakozz hozzánk?

Jó cél

Sok száz gyermeknek mutatunk olyan utat, amelyet járva vidáman, sikeresen és magabiztosan élhet

Sikerünk kulcsa a fejlődés

A Funside 2007-es fennállása óta nagy utat járt be, melyet szakmai sikerek, egyre bővülő csapat és termékpaletta szegélyez

Kiváló csapat

Tanult fiatalok alkotta csapatunk nem csak törődő és vidám, de céljait is egymást segítve éri el

Barátságos és modern környezet

Gellért téri központunk könnyen megközelíthető, jól felszerelt, világos, egész nap szól a zene és a kávé is finom!

Terápiás négylábúak

Állandó a kutyajelenlét, hiszen Totó és Franky személyében két barátságos foxi is velünk tölti a mindennapokat

Nyitott pozícióink

Jelentkezz csapatunkba!

A jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el az adott pozícióhoz tartozó információkat (részletekért kattints a pozíció képére)! Jelentkezni csak az adott pozícióhoz tartozó online jelentkezési lap kitöltésével lehet (e-mailen és személyesen nem tudunk jelentkezéseket fogadni).

Ha kérdésed van, keresd bátran csapatunkat a hr@funside.hu e-mail címen vagy Messengeren! Ha nem szeretnél lemaradni újabb jövőbeli álláslehetőségeinkről, kövess minket a Facebook-on vagy a LinkedIn-en! Ha a nyári munkalehetőségeinket keresed, kattints ide!

 

Videók

További Funside-os videókért kattints ide! Facebook oldalunkat itt találod.

Visszaugrás a navigációhoz