term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:77
$parentcategory_ID:77

current_CAT_ID:425
current_CAT_ID_HU:425

child cat ID:
post ID:41064
prefixedcategory_

OptionID:

Irodai állások a Funside-nál

Dolgozz velünk egész évben!

Dolgozz a Funside-nál!

A Funside 2007-ben indult, kis csapattal, de nagy tervekkel, hiszen nem kisebb célt állítottunk magunk elé, minthogy a lehető legkreatívabb és legizgalmasabb gyermekprogramokat hozzuk létre az országban. Mára balatoni nemzetközi táborunk hazánkban a legnagyobb – évről-évre több tucat országból látogatják gyermekek és fiatalok, akiknek már több mint 20-féle tábort és rengeteg olyan különleges programot szervezünk, amelyekkel máshol nem találkozhatnak.

Budapesti és Balaton-parti nyári táboraink mellett 2017-ben elindítottuk egyedülálló délutáni iskolánkat, a Funside School-t, amely a 21. század igényeire szabva működik: élményalapú, játékosított, sajátfejlesztésű tanmenetekkel, kiemelkedő felszereltséggel, modern környezetben, felkészült, fiatal és minduntalan vidám tanárokkal. Ha szeretnél többet tudni, olvasd el mit írt rólunk az Index, a 24.hu vagy a Forbes!

Céljaink elérése érdekében csapatunk időről-időre bővül, alább láthatod, hogy jelenleg milyen csapattagokra van szükségünk. Ha találsz köztük olyat, amelyik illik hozzád, jelentkezz még ma!

Miért csatlakozz hozzánk?

Nyitott pozícióink

Jelentkezz csapatunkba!

A jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el az adott pozícióhoz tartozó információkat (részletekért kattints a pozíció képére)! Jelentkezni csak az adott pozícióhoz tartozó online jelentkezési lap kitöltésével lehet (e-mailen és személyesen nem tudunk jelentkezéseket fogadni).

Ha kérdésed van, keresd bátran csapatunkat a hr@funside.hu e-mail címen vagy Messengeren! Ha nem szeretnél lemaradni újabb jövőbeli álláslehetőségeinkről, kövess minket a Facebook-on vagy a LinkedIn-en! Ha a nyári munkalehetőségeinket keresed, kattints ide!

 

Videók

További Funside-os videókért kattints ide! Facebook oldalunkat itt találod.

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

hr@funside.hu +36 70 330 09 38