term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:591
current_CAT_ID_HU:591

child cat ID:16
post ID:69710
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Főzőtábor

Sajátítsd el a konyhai mesterség alapjait a Funside nagysikerű Főzés foglalkozásán!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

Érdekel a főzés világa? Szeretnéd meglepni családodat és barátaidat valami finomsággal? A Funside nagysikerű Főzés foglalkozásán elsajátíthatod a konyhai mesterség alapjait. Megismertetünk az eszközök használatával, alap praktikákkal és technológiákkal, amik segítenek kényelmesen mozogni a konyhában! A héten fontos szerepet kap a szezonalitás, hogy hogyan használjuk fel hatékonyan a környezetünkben termő alapanyagokat; a könnyen, rövid idő alatt elkészíthető finomságok. A turnus során elkészítünk egy teljes menüsort: izgalmas előétel, gőzölgő- esetleg hideg gyümölcsös leves, gazdag főétel és a kihagyhatatlan desszert. A közös főzés mindig öröm, főleg, ha a barátaiddal együtt vetitek bele magatokat és kóstoljátok végig egymás kreatív alkotásait! Várunk kezdő és haladó kiskuktákat is, hiszen a jó szakács holtig tanul!

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

12 - 17

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

4-8 fős csoportokban

Turnusok

2, 3, 4, 5, 1

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. Visszatérő kedvezményről és további részletekről az árak oldalon olvashat.

A(z) Főzés foglalkozás extra díja

+ 22 000 Ft / fő / turnus

+ EUR 60

Emeltdíjas foglalkozásainkat külső partnerünk szolgáltatja. A foglalkozáshoz minden szükséges eszközt, felszerelést biztosítunk.
Két emeltdíjas foglalkozás (pl. SUP/DJ) választása esetén mindkét foglalkozás felára fizetendő! Emeltdíjas foglalkozásainkról és további részletekről itt olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04