term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:14
$parentcategory_ID:14

current_CAT_ID:572
current_CAT_ID_HU:572

child cat ID:14
post ID:74868
prefixedcategory_
BUD
OptionID: 42881

AI-programozás napközis nyári tábor

Ismerkedj meg a mesterséges intelligencia biztonságos használatával!

Kétféle foglalkozás egy hétre! Várunk Szent Gellért téri napközis táborunkba, ahol különböző sport, informatika, valamint angol nyelvi és az új sütimester órák közül választhatsz. A délelőtti foglalkozások után minden délután izgalmas külső programokon veszünk részt.

Az oktatásról

Mi az AI és miért hódítja meg a világot? A mesterséges intelligencia (AI) kifejezést az elmúlt időben egyre többet használják, de vajon tudják a gyerekek, hogy mindennapjaik mekkora részében van jelen ez a technológia? Mi készen állunk arra, hogy segítsünk megbirkózni vele. A mai gyermekek a mesterséges intelligenciának még a felhasználói, de holnap már ők lesznek a megalkotói.

Mesterséges intelligencia segítségével nagyon egyszerű blokk-alapú programozási környezetben készítünk saját arcfiltereket, a gép tanításával elérjük, hogy az orroddal, a hangoddal, vagy akár egyedi kézjeleiddel tudj játékokat irányítani. Programozhatunk saját, a ChatGPT-hez hasonló chatbotot, vagy AI-vezetett nyomozós játékot is. Emellett hangsúlyt fektetünk arra is, hogyan használjuk a rendelkezésünkre álló platformokat biztonságosan és etikusan. Gyakoroljuk azt is, hogyan adjunk meg kéréseket úgy, hogy olyan szöveget, képeket vagy rövid videókat generáljon a program, amit kapni szeretnénk. 

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Egy Funside napközis tábori turnus két foglalkozásból épül fel, az alábbiak közül hetente kettő foglalkozás választható (Pl. AI-programozás + Angol foglalkozás).

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar

Korhatár

9 - 14

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-12 fős csoportokban

Turnusok

2, 4, 5, 7, 9

Helyszín

Gellért tér/BudaPart

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

Early Bird

A Gellért téri tábor díja

84 900 Ft / fő / turnus -tól

EUR 230

A táborunk Early Bird ára: 84 900 Ft. Részletfizetés lehetséges. Mindhárom fajta SZÉP kártya felhasználható! Testvérkedvezményről, további részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 45