term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:0
$parentcategory_ID:

current_CAT_ID:14
current_CAT_ID_HU:14

child cat ID:
post ID:1448
prefixedcategory_
BUD
OptionID: 42881

Napközis táborok jelentkezés

A jelentkezés menete

1. Online jelentkezés

Budapesti napközis táborainkra az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre; a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott foglalkozásra és turnusra. Amikor egy foglalkozás vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg.

Fontos: a jelentkezési lapon a foglalkozások kiválasztásánál (egy adott héten belül) a foglalkozások sorrendje nem kötött – ha pl. angol és tenisz kombinációt szeretnének, mindegy, hogy melyiket írják elsőnek és melyiket másodiknak (az a végső sorrendet nem befolyásolja).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően néhány napon belül küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi). A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk a visszaigazolástól számítva három hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet az online jelentkezési lap visszaigazolását követően, ez idő alatt – de legkésőbb az első választott turnust megelőzően egy héttel (amelyik előbb esedékes) – kell a tábor díját befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy továbbra is fenntartsuk a helyet.

Általános szerződési feltételek (ÁSZF), Házirend és Adatkezelés

A jelentkezéshez kötelező az ÁSZF és a Házirend elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A Villányi úti és Gellért téri Házirend elolvasható itt, a Lupa Beach Házirendje pedig ide kattintva érhető el. Az ÁSZF elolvasható itt: Villányi út, Gellért tér, Lupa Beach. Adatkezelési tájékoztatónk elolvasható itt.

SZÉP kártya, részletfizetés

Amennyiben a tábor díját részben vagy egészében SZÉP kártyával szeretnék fizetni, kérjük, a jelentkezési lap alján a Fizetés módja mezőben jelöljék be a SZÉP Kártyát. Amennyiben a tábor díját maximum 3 havi díjmentes részletfizetéssel szeretnék fizetni (2 egyenlő részlet az Újbuda táborook esetében vagy 3 egyenlő részlet a Lupa tábor esetében), úgy kérjük, hogy a jelentkezési lap legalján, a Megjegyzés rovatba írják be, hogy részletfizetés. Köszönjük.

Visszamondási feltételek

Amennyiben a visszamondás az adott turnus kezdete előtt két héttel megtörténik, akkor a turnus díjának 95%-os visszatérítésére van lehetőség (ez esetben egy 5%-os kezelési költség kerül levonásra a teljes tábordíjból). Bővebb tájékoztató a későbbi visszamondáskor alkalmazandó feltételekről az ÁSZF-ben, valamint a Házirendben olvasható.

Járványügyi megelőző intézkedések

Az előző három nyári Funside táborokban sikeresen bevezetett megelőző intézkedések az idei nyáron is alkalmazásra és betartásra kerülnek, ezután is táborozóink biztonságát fogjuk elsőként szem előtt tartani.

Táborozáshoz jelen pillanatban nem szükséges a COVID-19 elleni oltás.
A Táborszervezők minden résztvevőt saját, ill. a többi táborozó gyermek és felnőtt egészsége érdekében a koronavírus elleni oltások felvételére biztatják, de egyúttal kijelentik azt, hogy saját hatáskörben – ilyen irányú jogszabályi rendelkezés hiányában – a 2023-es tábori szezonban nem fogják a 18 év alatti táborozók esetében a Táborban való részvételt kötelező jelleggel a koronavírus elleni oltás vagy oltási igazolvány meglétéhez kötni.

Higiénia, takarítás és általános megelőző intézkedések (a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott szabályokon és ajánlásokon túl) melyeket a Táboraink területén továbbra is betartunk:

 • Intenzívebb takarítás, fertőtlenítés a turnusok alatt és között.
 • Több kézfertőtlenítő állomás elhelyezése a tábor területén.
 • A személyes higiénia, kézmosás, szellőztetés fontosságára felhívó mindennapos kommunikáció erősítése.
 • Minden táborozónkat kérjük, hogy saját – névvel ellátott – zárható kulacsot hozzanak magukkal a táborba idén is.
 • Betegen a táborozást megkezdeni tilos.

Fontos megemlítenünk, hogy a  jelenlegi  járványügyi helyzet nem indokolja szigorúbb eljárásrend betartását, azonban a Tábor szervezői fenntartják a jogot, hogy a járványhelyzetnek és a jogszabályoknak megfelelően a biztonságos táborozáshoz szükséges szabályokat és a részvételhez szükséges előírásokat szigorítsák vagy gyengítsék.

Az alábbi intézkedéseket üzemorvosok bevonásával és a hatósági előírásokkal, ajánlásokkal összhangban alkottuk meg. A járványügyi intézkedéseket, szabályokat és a részvételhez szükséges előírásokat a Tábor szervezői az adott turnus kezdete előtti két hétig módosíthatják.

Amennyiben szükséges az alábbi intézkedések kerülnek bevezetésre:

Megérkezés, hazaindulás:

 • Kiemelt cél, hogy a táborozást csak olyan táborozók, ill. dolgozók kezdhessék meg, akik nem fertőző betegek, így megérkezéskor kibővített egészségügyi nyilatkozatot, ill. szükség esetén tünetellenőrzést alkalmazunk, tanári csapatunk tagjai pedig üzemorvosi vizsgálaton vesznek részt a táborozást megelőzően.  
 • Amennyiben szükséges a beltéri kontaktusszámok csökkentése érdekében a tábori épületekbe táborozóink és a tábor dolgozói léphetnek be, így a megérkezés és hazaindulás során sem lehet az épületeket látogatni; a be- és kijelentkezés – amennyiben az időjárás is engedi – kizárólag szabadtéren zajlik majd. 
 • Amennyiben szükséges kontaktusszámok csökkentése és a sorban állás elkerülése érdekében a megérkezés és bejelentkezés, ill. a kijelentkezés és hazaindulás kontrollált beengedés mellett fog történni és ebben az esetben kérjük, hogy lehetőség szerint táborozóinkat egy fő szülő (lehetőleg ne nagyszülő) kísérje a táborba.

Egészségügy:

 • Amennyiben egy táborozó betegség miatt nem kezdheti meg az adott turnust – vagy a megkezdett turnust betegség miatt hagyja el – úgy csak akkor térhet vissza, ha a betegség elmúltát és a fertőző állapot megszűnését orvos igazolja a tábor által megadott nyomtatványon, a tábor által kért adatok feltüntetése mellett.
 • Speciális esetek kezelése:kiemelten kezeljük a veszélyeztetett csoportba tartozó gyermekek és felnőttek védelmét. Olyan táborozó vagy tanár, aki a lehetséges szövődmények tekintetében nagyobb kockázati csoportba tartozik (pl. immunszupresszív vagy szteroidos kezelésben vesz részt, súlyosan allergiás vagy asztmás stb.), csak a kezelőorvosával történt konzultációt követően, a kezelőorvos beleegyezésével vehet részt a táborozásban, amelyet igazolnia is kell.

Utazás:

 • A külföldről érkező vagy a tábor előtti két hét folyamán külföldről visszaérkező gyermekek esetében az adott országból való beutazásra aktuálisan érvényes előírásokat (pl. karantén) nem szabad megszegni a táborozás kedvéért sem. (Ennek a betartását érkezéskor a szülőnek kell igazolni a tábor által biztosított nyilatkozat kitöltésével.)
 • A táborba közösségi közlekedési eszközzel érkező táborozóinknak kötelező az utazáskor hatályos egészségügyi szabályok betartása, azaz amennyiben az utazásakor az érvényes szabályok azt megkövetelik, úgy a szájmaszk viselése és a védőtávolság betartása az utazás során.

A mindenkori járványhelyzet és/vagy a jogszabályi változások nyomán a megelőző intézkedések még módosulhatnak, ezek nem adnak jogalapot a rendkívüli visszamondásra vagy elállásra.

 

Jelentkezési lap 2024

A 2024-es jelentkezés előreláthatólag február közepén indul, a jelentkezéssel kapcsolatos információk januártól válnak elérhetővé.

Visszaugrás a navigációhoz