BUD

Napközis táborok jelentkezés

A jelentkezés menete

1. Online jelentkezés

Budapesti napközis táborainkra az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni. Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre; a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott foglalkozásra és turnusra. Amikor egy foglalkozás vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg.

Fontos: a jelentkezési lapon a foglalkozások kiválasztásánál (egy adott héten belül) a foglalkozások sorrendje nem kötött – ha pl. angol és tenisz kombinációt szeretnének, mindegy, hogy melyiket írják elsőnek és melyiket másodiknak (az a végső sorrendet nem befolyásolja).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően azonnal érkezik egy automata email a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (ez még nem a visszaigazolás), majd néhány napon belül küldünk emailes visszaigazolót is (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi). A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd.

A jelentkezés dátumának függvényében – egyösszegű fizetés választása esetén – június 10. előtt leadott jelentkezés esetén a visszaigazolásától számított 21 napon belül, június 10-et követően leadott jelentkezés esetén a jelentkezés visszaigazolásától számított 14 napon belül kell teljesíteni a befizetést. (Kivéve: amennyiben a jelentkezés kevesebb, mint 2 héttel az adott turnus előtt történik, úgy a befizetési határidő 3 napra módosul.)

Részletfizetés: 2 vagy 3 havi részletfizetés választása esetén a választott részletnek megfelelően, havonta megküldött díjbekérők (2 vagy 3 db) kiállításától számított 8 napon belül kell teljesíteni a befizetést.

Általános szerződési feltételek (ÁSZF), Házirend és Adatkezelés

A jelentkezéshez kötelező az ÁSZF és a Házirend elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A Villányi úti és Gellért téri Házirend elolvasható itt, a Lupa Beach Házirendje pedig ide kattintva érhető el. Az ÁSZF elolvasható itt: Villányi út, Gellért tér, Lupa Beach. Adatkezelési tájékoztatónk elolvasható itt.

Részletfizetés, SZÉP kártya, devizában történő (Euró) fizetés

A tábor díját fizethetik banki átutalással Forintban vagy Euróban, bankszámlánkra történő közvetlen készpénzes befizetéssel és/vagy SZÉP kártyával (OTP SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, MBH SZÉP kártya). A tábor díját lehet megosztva is fizetni: egy részét banki utalással, egy részét SZÉP kártyával (a fizetési határidők ebben az esetben is változatlanok).

A jelentkezési lap alján a Fizetés mezőben lehetőségük lesz részletfizetést is választani. A választott részletekről (2 vagy 3) havonta külön díjbekérőt küldünk. 3 havi részletfizetést 2024. április 1-ig2 havi részletfizetést 2024. május 1-ig leadott jelentkezéshez tudnak választani a jelentkezési lapon. 2024. május 1-et követően csak egyösszegű befizetés lehetséges a 2024-es nyári szezonra. A bővebb információkat a jelentkezést követően, a visszaigazoló emailben küldjük el, illetve a díjbekérő(k)ön is fel lesz(nek) tüntetve.

Visszamondási feltételek

Amennyiben a visszamondás az adott turnus kezdete előtt két héttel megtörténik, akkor a turnus díjának 95%-os visszatérítésére van lehetőség (ez esetben egy 5%-os kezelési költség kerül levonásra a teljes tábordíjból). Bővebb tájékoztató a későbbi visszamondáskor alkalmazandó feltételekről az ÁSZF-ben (Villányi út, Gellért tér, Lupa Beach) olvasható.

 

Jelentkezési lap 2024

Ajánlott böngésző: Google Chrome vagy Mozilla Firefox

 

Visszaugrás a navigációhoz