Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Funside Budapest jelentkezés

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Funside Budapest jelentkezés

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet. Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre; a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott foglalkozásra és turnusra. Amikor egy foglalkozás vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg. A jelentkezéshez a következő adatokat érdemes előkészíteni: szülők vagy kapcsolattartók elérhetőségei, táborozó adatai (pl. TAJ-szám), számlázási cím, választott turnusok és foglalkozások.

Fontos: a jelentkezési lapon a foglalkozások kiválasztásánál (egy adott héten belül) a foglalkozások sorrendje nem kötött – ha pl. angol és tenisz kombinációt szeretnének, mindegy, hogy melyiket írják elsőnek és melyiket másodiknak (az a végső sorrendet nem befolyásolja).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően 2 munkanapon belül küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi). A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk két hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet az online jelentkezési lap visszaigazolását követően, ez idő alatt – de legkésőbb az első választott turnust megelőzően egy héttel (amelyik előbb esedékes) – kell a tábor díját vagy annak első részletét befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy továbbra is fenntartsuk a helyet.

Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat

A jelentkezéshez kötelező a Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A Házirend elolvasható itt, a Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elolvasható itt: Villányi út, Gellért tér. Adatkezelési tájékoztatónk elolvasható itt.
 

Funside Budapest jelentkezés 2020

A kitöltéshez ajánlott böngésző: Google Chrome vagy Mozilla Firefox

 

Aktuális információk (frissítve: 2020. 03. 25.)

Bízva a koronavírus járvány mielőbbi elmúltában, továbbra is a megszokott módon készülünk a tábor megtartására és dolgozunk annak előkészítésén. A jelenlegi bizonytalan helyzetben azonban – amíg a nyári szünet pontos kezdete nem ismert – a jelentkezés kezdetét egyelőre elhalasztjuk.

Amint tudunk friss információkkal szolgálni a jelentkezés kezdetéről, emailben fogunk értesíteni mindenkit, aki itt feliratkozott! Ha addig is kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Visszaugrás a navigációhoz