A legjobb nyári munka

Nyári munkalehetőségek a Funside táboraiban Balatonon és Budapesten

Aktuális információk

A jelentkezés jövő évi pozícióinkra 2023 januárjában indul! Addig is, böngéssz tavalyi állásajánlataink között lejjebb, és kövess minket Facebook-on a legfrissebb hírekért!

Közlemény dátuma: 2022. november 17.

Jelentkezz Magyarország legnagyobb nemzetközi táborának csapatába!

Munkalehetőségek tanároknak, edzőknek, animátoroknak, fotósoknak, backoffice-munkatársaknak és további 20-féle csapattagnak 2022-es nyári táborainkban - a jelentkezés elindult!

A Funside-dal egész nyáron válogatott csapatban, gyerekek között, Magyarország legjobb táboraiban dolgozhatsz! Utóbbi persze csak egy vélemény (de nem csak a miénk), úgyhogy lássuk a tényeket: balatoni táborunk az ország legnagyobb nemzetközi tábora, ahol nyaranta több mint 1200 gyermek táborozik és tanul 22-féle különböző tantárgyat (ami szintén egyedülálló hazánkban, sőt a régióban is), turnusaink pedig mindig jó előre betelnek. Büszkék vagyunk rá, hogy 15 éve szervezünk táborokat, ahova ma már több tucat országból érkeznek gyerekek és fiatalok.

Tanáraink és csoportvezetőink fiatal pedagógusok, animátori és szervezői háttércsapatunkban pedig több pozíciót egyetemistaként is be lehet tölteni! Budapesti napközis táboraink 2022-ben 3 helyszínen is elérhetőek, így biztosan megtalálod a hozzád leginkább illő helyszínt! Ha kérdésed van, írj nekünk emailen vagy Messengeren, ha szeretnél elsőként értesülni a friss információkról, kövesd Facebook oldalunkat!

Kövesd be a Funside Team instagram oldalát is, ahol sok-sok információt találsz a csapatról és a nyitott pozícióinkról is! 

Miért csatlakozz hozzánk?

Jó cél

Sok száz gyermeknek mutatunk olyan utat, amelyet járva vidáman, sikeresen és magabiztosan élhet

Sikerünk kulcsa a fejlődés

A Funside 2007-es fennállása óta nagy utat járt be, melyet szakmai sikerek, egyre bővülő csapat és termékpaletta szegélyez

Kiváló csapat

Tanult fiatalok alkotta csapatunk nem csak törődő és vidám, de céljait is egymást segítve éri el

Barátságos és modern környezet

Gellért téri központunk könnyen megközelíthető, jól felszerelt, világos, egész nap szól a zene és a kávé is finom!

Terápiás négylábúak

Állandó a kutyajelenlét, hiszen Totó és Franky személyében két barátságos foxi is velünk tölti a mindennapokat

Funside Balaton: állások 2022

Nyári munkalehetőségek ottalvós táborainkban, a Balatonon. Egyszerre több pozícióra is jelentkezhetsz!

Ezért csatlakozz balatoni táboros csapatunkhoz:

 • Nemzetközi környezet Magyarországon: gyakorolhatod az idegen nyelvet és nem is kell külföldre utaznod hozzá!
 • Feltöltődhetsz a nyáron: a gyerekek hálásak és felnéznek rád, ha jól végzed a munkádat
 • Élményeket szerezhetsz: a Balaton-part és fantasztikus programjaink csapatunknak is felejthetetlen élményeket adnak!
 • Közösség: rengeteg hozzád hasonló - magyar és külföldi - tanárral ismerkedhetsz meg
 • Szakmai fejlődés: komoly támogatást nyújtunk a szakmai fejlődéshez, tréningen vehetsz részt és hasznos gyakorlati tapasztalatokat szerezhetsz
 • Előrelépési lehetőség: visszatérő tanáraink évente emelkedő fizetési kategóriába lépnek, legjobb munkatársainkból idővel szakmai vezetők és középvezetők válnak
 • Versenyképes fizetés: dolgozz a szakmádban nyáron is, korrekt bérért, tisztességes munkahelyen!
 • Kihívás: ottalvós táborban dolgozni kemény munka, hosszú munkanapokkal és rengeteg programmal, de kiválóan megmutatja mire vagy képes!
 • Megmérettetés: ez nem az a munka, amit könnyű megszerezni, de ha bekerülsz a csapatba, az önmagában is elismerés! Ha meglátjuk benned a lehetőséget, mindenben segítünk, hogy felkészülten vágj neki velünk a kalandnak!

Időpontok: Funside Balaton turnusok 2022

Funside Budapest: állások 2022

Nyári munkalehetőségek budapesti napközis táborainkban, 3 helyszínen (XI. kerület és Lupa Beach)! Egyszerre több pozícióra is jelentkezhetsz!

Ezért csatlakozz budapesti táboros csapatunkhoz:

 • Tartalmas nyári munka Budapesten: dolgozz a szakmádban nyáron is, otthonodhoz közel!
 • Gyerekekkel foglalkozhatsz: szerezz örömet sok-sok táborozó gyereknek ezen a nyáron!
 • Referencia: ha már táborban dolgozol, miért ne tennéd azt nálunk, ahol több mint 10 éves múltunk, szakmai sikereink és mindig telt házas turnusaink igazolják a minőséget
 • Közösség: dolgozz jó csapatban, hozzád hasonló fiatal oktatókkal!
 • Versenyképes fizetés: tisztességes bérek, professzionális munka, jól felszerelt környezet, szakmai támogatás
 • Újabb lehetőségek: legjobb tanáraink egész éves munkalehetőséget is kaphatnak a Funside School budapesti iskolájában!

Időpontok: Funside Budapest turnusok 2022

Jelentkezés

Itt indul a jelentkezésed! Egy-egy pozícióra addig jelentkezhetsz, amíg a címe alatt meg nem jelenik, hogy "Betelt". Fontos, hogy a jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el az adott pozícióhoz tartozó információkat (részletekért kattints a pozíció képére)! Ezt követően már csak ki kell választanod a megfelelő jelentkezési lapot (ha nem fotós vagy videós vagy, illetve nem önkéntes pozícióink valamelyikére jelentkezel, akkor az "általános" jelentkezési lapot válaszd) és leadnod a jelentkezésed! Jelentkezni csak az adott pozícióhoz tartozó online jelentkezési lap kitöltésével lehet (e-mailen és személyesen nem tudunk jelentkezéseket fogadni). Ha kérdésed van, keresd bátran csapatunkat a hr@funside.hu címen vagy Messengeren!

Már betelt az általad kedvelt pozíció? Ha a jövőben is szeretnél értesülni a neked tetsző lehetőségekről, kövesd Facebook oldalunkat, vagy iratkozz fel e-mail értesítésre jövőbeli pozícióinkról itt!

Visszaugrás a navigációhoz