A legjobb nyári munka

Nyári munkalehetőségek a Funside táboraiban Balatonon és Budapesten

Jelentkezz Magyarország legnagyobb nemzetközi táborának csapatába!

Munkalehetőségek tanároknak, edzőknek, animátoroknak, fotósoknak, backoffice-munkatársaknak és további 20-féle csapattagnak 2022-es nyári táborainkban - a jelentkezés 2022 februárjában indul!

A Funside-dal egész nyáron válogatott csapatban, gyerekek között, Magyarország legjobb táboraiban dolgozhatsz! Utóbbi persze csak egy vélemény (de nem csak a miénk), úgyhogy lássuk a tényeket: balatoni táborunk az ország legnagyobb nemzetközi tábora, ahol nyaranta több mint 1200 gyermek táborozik és tanul 22-féle különböző tantárgyat (ami szintén egyedülálló hazánkban, sőt a régióban is), turnusaink pedig mindig jó előre betelnek. Büszkék vagyunk rá, hogy 14 éve szervezünk táborokat, ahova ma már több tucat országból érkeznek gyerekek és fiatalok.

Tanáraink és csoportvezetőink fiatal pedagógusok, animátori és szervezői háttércsapatunkban pedig több pozíciót egyetemistaként is be lehet tölteni! Budapesti napközis táboraink 2021-ban 2 helyszínen is elérhetőek (11. kerületek), így biztosan megtalálod a hozzád leginkább illő helyszínt! Ha kérdésed van, írj nekünk emailen vagy Messengeren, ha szeretnél elsőként értesülni a friss információkról, kövesd Facebook oldalunkat!

Kövesd be a Funside Team instagram oldalát is, ahol sok-sok információt találsz a csapatról és a nyitott pozícióinkról is! 

Miért csatlakozz hozzánk?

Jó cél

Sok száz gyermeknek mutatunk olyan utat, amelyet járva vidáman, sikeresen és magabiztosan élhet

Nemzetközi környezet itthon

Balatoni táborunkban gyakorolhatod az idegen nyelvet és nem is kell külföldre utaznod hozzá!

Hálás munka

Szerezz örömet sok-sok táborozó gyereknek ezen a nyáron!

Szakmai fejlődés

Tanulj az ország vezető táboros csapatától!

Közösség

Sok hozzád hasonló – magyar és külföldi – tanárral ismerkedhetsz meg nyári csapatunk tagjaként

Funside Balaton: állások 2021

Nyári munkalehetőségek ottalvós táborainkban, a Balatonon. Egyszerre több pozícióra is jelentkezhetsz!

Ezért csatlakozz balatoni táboros csapatunkhoz:

 • Nemzetközi környezet Magyarországon: gyakorolhatod az idegen nyelvet és nem is kell külföldre utaznod hozzá!
 • Feltöltődhetsz a nyáron: a gyerekek hálásak és felnéznek rád, ha jól végzed a munkádat
 • Élményeket szerezhetsz: a Balaton-part és fantasztikus programjaink csapatunknak is felejthetetlen élményeket adnak!
 • Közösség: rengeteg hozzád hasonló - magyar és külföldi - tanárral ismerkedhetsz meg
 • Szakmai fejlődés: komoly támogatást nyújtunk a szakmai fejlődéshez, tréningen vehetsz részt és hasznos gyakorlati tapasztalatokat szerezhetsz
 • Előrelépési lehetőség: visszatérő tanáraink évente emelkedő fizetési kategóriába lépnek, legjobb munkatársainkból idővel szakmai vezetők és középvezetők válnak
 • Versenyképes fizetés: dolgozz a szakmádban nyáron is, korrekt bérért, tisztességes munkahelyen!
 • Kihívás: ottalvós táborban dolgozni kemény munka, hosszú munkanapokkal és rengeteg programmal, de kiválóan megmutatja mire vagy képes!
 • Megmérettetés: ez nem az a munka, amit könnyű megszerezni, de ha bekerülsz a csapatba, az önmagában is elismerés! Ha meglátjuk benned a lehetőséget, mindenben segítünk, hogy felkészülten vágj neki velünk a kalandnak!

Időpontok: Funside Balaton turnusok 2021

Funside Budapest: állások 2021

Nyári munkalehetőségek budapesti napközis táborainkban, 3 helyszínen (XI. kerület és Lupa Beach)! Egyszerre több pozícióra is jelentkezhetsz!

Ezért csatlakozz budapesti táboros csapatunkhoz:

 • Tartalmas nyári munka Budapesten: dolgozz a szakmádban nyáron is, otthonodhoz közel!
 • Gyerekekkel foglalkozhatsz: szerezz örömet sok-sok táborozó gyereknek ezen a nyáron!
 • Referencia: ha már táborban dolgozol, miért ne tennéd azt nálunk, ahol több mint 10 éves múltunk, szakmai sikereink és mindig telt házas turnusaink igazolják a minőséget
 • Közösség: dolgozz jó csapatban, hozzád hasonló fiatal oktatókkal!
 • Versenyképes fizetés: tisztességes bérek, professzionális munka, jól felszerelt környezet, szakmai támogatás
 • Újabb lehetőségek: legjobb tanáraink egész éves munkalehetőséget is kaphatnak a Funside School budapesti iskolájában!

Időpontok: Funside Budapest turnusok 2021

Jelentkezés

Itt indul a jelentkezésed! Egy-egy pozícióra addig jelentkezhetsz, amíg a címe alatt meg nem jelenik, hogy "Betelt". Fontos, hogy a jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el az adott pozícióhoz tartozó információkat (részletekért kattints a pozíció képére)! Ezt követően már csak ki kell választanod a megfelelő jelentkezési lapot (ha nem fotós vagy videós vagy, illetve nem önkéntes pozícióink valamelyikére jelentkezel, akkor az "általános" jelentkezési lapot válaszd) és leadnod a jelentkezésed! Jelentkezni csak az adott pozícióhoz tartozó online jelentkezési lap kitöltésével lehet (e-mailen és személyesen nem tudunk jelentkezéseket fogadni). Ha kérdésed van, keresd bátran csapatunkat a hr@funside.hu címen vagy Messengeren!

Már betelt az általad kedvelt pozíció? Ha a jövőben is szeretnél értesülni a neked tetsző lehetőségekről, kövesd Facebook oldalunkat, vagy iratkozz fel e-mail értesítésre jövőbeli pozícióinkról itt!

Visszaugrás a navigációhoz