BUD42881

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Táborok és programok: Gellért tér

Visszaugrás a navigációra
a Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Táborok és programok: Gellért tér

Funside Budapest programozó és robotika nyári táborok

Programozó táborok és robotika táborok Budapesten

Figyelem: ez az oldal még 2018-as információkat tartalmaz! A 2019-ben elérhető foglalkozások és programok, illetve a hozzájuk tartozó információk 2019 februárjától lesznek elérhetőek weblapunkon. Jelentkezés kezdete budapesti táboraink esetében: 2019. március 13., szerda dél. Ha nem szeretne lemaradni, iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy kövesse a Funside Facebook oldalát!

Kipróbálnád a programozást, vagy már régóta Scratch-ezel és továbbfejlesztenéd tudásodat? Érdekel a robotprogramozás vagy a haladó robotika? Szeretnél magad összerakni egy számítógépet és azon programozni? Vagy éppen a Minecraft-ot kódolnád újra? Esetleg saját LEGO-filmet forgatnál? Mindez lehetséges a Funside Budapest napközis tábor legújabb helyszínén, ahol a digitális készségeké a főszerep: 7-féle programozó és robotika tábor közül választhatsz idén! Szent Gellért téri táborainkba 8-13 éves korú gyermekeket várunk, akik hetente kettő, egyenként napi 90 perces foglalkozást is kipróbálhatnak. A délutánok a Funside hagyományaihoz hűen vidám programokkal telnek majd: strandolás a MOM Sport medencéiben, látogatás a Future Parkba jövő-kiállításra, izgalmas szakmai programok a Műszaki Egyetemen és még sok más (bővebben a részletekről és arról, hogy melyik program melyik turnusban érhető el, lejjebb)!

Csapatunk gondosan válogatott, felkészült informatika oktatókból, tanárokból és animátorokból áll, akik mindenkire kellő figyelmet fordítanak köszönhetően a kiemelkedő felügyeleti arányunknak, melyben 1 oktatóra maximum 5 gyermek jut, a színvonalas és biztonságos programokról pedig felelősségbiztosítással rendelkező szervezőcsapatunk gondoskodik. Mindemellett 2018 nyarát is tradicionális és közösségépítő Nyárzáró bulinkkal zárjuk augusztus 31-én, amely minden táborozónk számára ingyenes (részletek az eseményről augusztus elejétől a Facebook-on, hírlevélben és weblapunkon).

Funside Budapest tábor már két helyszínen!

Villányi úti helyszínünkön további 6-féle foglalkozás közül választhatsz! Bővebben...

Miért a Funside Budapest?

Széles választék

Helyszínenként legalább 6-féle foglalkozás közül választhatsz és hetente többet is kipróbálhatsz!

Játszva tanulás

Élményalapú, saját fejlesztésű tananyagainkat kifejezetten a gyerekek igényeire szabjuk

Válogatott csapat

Tanári csapatunkat gondosan válogatjuk és alaposan felkészítjük, hogy a legjobb tábori élményt nyújtsuk

Egész nyáron nyitva

Budapesti táboraink között a teljes nyári szünet alatt találhatsz magadnak tartalmas kikapcsolódást

Évtizedes tapasztalat

2007 óta összesen közel 150 tábori turnussal és több mint 8000 táborozóval büszkélkedhetünk

 

Napközis gyermektáboraink a Szent Gellért téren 2018-ban

Az alábbiak közül turnusonként 2 foglalkozás választható, pl. Scratch programozás (1,5 óra) és WeDo robotika (1,5 óra); így áll össze a napi 3 óra oktatás.

Programozás: Scratch

Új

Programozás: KANO

  • 8-13
Új

Programozás: EdBot

  • 8-13
Új

Programozás: Minecraft

Robotika: WeDo

Új

Robotika: Mindstorms

  • 8-13
Új

LEGO Movie Maker

  • 8-13

Programok és napirend

Minden turnus hétfőn kezdődik és pénteken ér véget. Táborunk júliusban és augusztusban, naponta reggel 8 és délután 5 óra között tart nyitva. Az oktatásra délelőttönként (kettő darab, egyenként másfél órás idősávban) kerül sor a Funside School modern és barátságos oktatótermeibenDélutánonként szabadtéri programokat, játékokat és versenyeket, valamint sportos programot rendezünk környékbeli helyszíneken. Ha az időjárás is engedi, minél több időt töltünk a szabadban, a közeli sportlétesítmények pedig biztosítják, hogy még esős időben is felhőtlen legyen a tábori hangulat! Bővebb információkért olvassa el cikkünket ezen a linken.

Az "A" hét programja (turnusok: 3, 5, 7, 9 - dátumok)

A "B" hét programja (turnusok: 4, 6, 8, 10 - dátumok)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

BUD42881

Játékok és szabadidős programok

Helyszín

BUD42881
Fotó CD
Étkezés

Visszaugrás a navigációhoz