BUD42881

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Táborok és programok: Gellért tér

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Táborok és programok: Gellért tér

Funside Budapest napközis nyári táborok

Angol, programozás (Minecraft és Harry Potter), LEGO Boost robotika és LEGO Movie Maker

Programozó, robotika és angol táborok Budapesten

Funside Budapest napközis tábor Gellért téri helyszínén 2019-ben angol nyelv és 4-féle technológiai téma közül választhatsz, hetente 2 témát is! Délelőttönként a Funside School helyszínén 2x másfél óra oktatás várja 7-13 évestáborozóinkat, köztük angol nyelv a Funside School egyedi módszerével, LEGO-filmkészítés a Movie Maker táborban, robotprogramozás a LEGO Boost robotika táborban, programozás a Minecraft-programozó táborban, vagy - Magyarországon elsőként - játékos programozás a hivatalos KANO Harry Potter programozható varázspálcával! Délutánonként a szórakoztató, szabadtéri és ismeretterjesztő programoké a főszerep: lesz strandolás a MOM Sport medencéiben, látogatás olyan izgalmas helyekre, mint a PlayVR Centrum, amely Budapest legnagyobb virtuális valóság központja, vagy a CyberJump Parkba, amely Európa egyik legnagyobb trambulinparkja! Ezen kívül minden héten lesznek témába vágó szakmai programok a Műszaki Egyetem tanszékeivel és technológiai cégekkel együttműködve, és még több más izgalmas szabadidős program is (bővebben a részletekről és arról, hogy melyik program melyik turnusban érhető el, lejjebb)!

Csapatunk gondosan válogatott, felkészült informatika oktatókból, tanárokból és animátorokból áll, akik mindenkire kellő figyelmet fordítanak köszönhetően a kiemelkedő felügyeleti arányunknak, melyben 1 oktatóra maximum 5 gyermek jut, a színvonalas és biztonságos programokról pedig felelősségbiztosítással rendelkező szervezőcsapatunk gondoskodik. Mindemellett 2019 nyarát is tradicionális és közösségépítő Nyárzáró bulinkkal zárjuk augusztus 30-án, amely minden táborozónk számára ingyenes (részletek az eseményről augusztus elejétől a Facebook-on, hírlevélben és weblapunkon).

* Alsó korhatár: általános iskola 1. osztályt befejezte. (Fiatalabb táborozóinknak ajánljuk Villányi úti helyszínünket.)

Funside Budapest tábor már három helyszínen!

Villányi úti helyszínünkön további 7-féle foglalkozás közül választhatsz (bővebben), újonnan induló, harmadik budapesti helyszínünkön pedig még további nagy választék vár majd (erről bővebben hamarosan)! 

Jelentkezés és szabad helyek

A jelentkezés budapesti táborainkra 2019. március 13-án indult.
A még elérhető foglalkozások és turnusok listája itt látható.

Miért a Funside Budapest?

Kiemelkedő figyelem

Táborainkban 1 oktatóra maximum 5 gyermek jut, így biztosítva a kellő odafigyelést.

Széles választék

Helyszínenként legalább 5-féle foglalkozás közül választhatsz és hetente többet is kipróbálhatsz!

Játszva tanulás

Élményalapú, saját fejlesztésű tananyagainkat kifejezetten a gyerekek igényeire szabjuk

Válogatott csapat

Tanári csapatunkat gondosan válogatjuk és alaposan felkészítjük, hogy a legjobb tábori élményt nyújtsuk

Egész nyáron nyitva

Budapesti táboraink között a teljes nyári szünet alatt találhatsz magadnak tartalmas kikapcsolódást

 

Napközis gyermektáboraink a Szent Gellért téren 2019-ben

Az alábbiak közül turnusonként 2 foglalkozás választható, pl. angol nyelv (1,5 óra) és LEGO Boost robotika (1,5 óra); így áll össze a napi 3 óra oktatás.

Új

Angol

LEGO Movie Maker

Új

Robotika: LEGO Boost

  • 7-13
Új

Programozás: Harry Potter

  • 8-13

Programozás: Minecraft

  • 7-13

BUD42881

Játékok és szabadidős programok

Napirend

Minden turnus hétfőn kezdődik és pénteken ér véget. Táborunk júliusban és augusztusban, naponta reggel 8 és délután 5 óra között tart nyitva. Az oktatásra délelőttönként (kettő darab, egyenként másfél órás idősávban) kerül sor a Funside School modern és barátságos oktatótermeibenDélutánonként szabadtéri programokat, játékokat és versenyeket, valamint sportos programot rendezünk környékbeli helyszíneken. Ha az időjárás is engedi, minél több időt töltünk a szabadban, a közeli sportlétesítmények pedig biztosítják, hogy még esős időben is felhőtlen legyen a tábori hangulat!

Az "A" hét programja (turnusok: 2, 4, 6, 8, 10 - dátumok)

A "B" hét programja (turnusok: 3, 5, 7, 9 - dátumok)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Helyszín

BUD42881
Fotó CD
Étkezés

Visszaugrás a navigációhoz