Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Táborok és programok: Gellért tér

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Táborok és programok: Gellért tér

Funside Budapest napközis nyári táborok

Angol, programozó és robotika táborok a Funside Schoolnál

A Funside Budapest napközis tábor Gellért téri helyszínén délelőttönként a Funside School Újbuda helyszínén 2x másfél óra oktatás várja 7-13 évestáborozóinkat, köztük angol nyelv a Funside School egyedi módszerével, LEGO-filmkészítés a Movie Maker táborban, robotprogramozás a LEGO Boost robotika táborban, programozás a Minecraft-programozó táborban, vagy - Magyarországon elsőként - játékos programozás a hivatalos KANO Harry Potter programozható varázspálcával! Ezek közül hettőt is választhatsz minden hétre!

Délutánonként a szórakoztató, szabadtéri és ismeretterjesztő programoké a főszerep: lesz strandolás a MOM Sport medencéiben és ellátogatunk olyan izgalmas helyekre, mint a PlayVR Centrum, amely Budapest legnagyobb virtuális valóság központja! Ezen kívül minden héten lesznek témába vágó technológiai ismeretterjesztő programok a BME tanszékeivel és tech cégekkel együttműködve, és még több más izgalmas szabadidős program is (bővebben lejjebb)!

Aktuális információk (frissítve: 2020. 03. 25.)

Bízva a koronavírus járvány mielőbbi elmúltában, továbbra is a megszokott módon készülünk a tábor megtartására és dolgozunk annak előkészítésén. A jelenlegi bizonytalan helyzetben azonban - amíg a nyári szünet pontos kezdete nem ismert - a jelentkezés kezdetét egyelőre elhalasztjuk.

Amint tudunk friss információkkal szolgálni a jelentkezés kezdetéről, emailben fogunk értesíteni mindenkit, aki itt feliratkozott! Ha addig is kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Napközis gyermektáboraink a Szent Gellért téren 2019-ben

Az alábbiak közül turnusonként 2 foglalkozás választható, pl. angol nyelv (1,5 óra) és LEGO Boost robotika (1,5 óra); így áll össze a napi 3 óra oktatás.

Új

Angol

LEGO Movie Maker

Új

Robotika: LEGO Boost

  • 7-13
Új

Programozás: Harry Potter

  • 8-13

Programozás: Minecraft

  • 7-13

Játékok és szabadidős programok

.

Napirend

Minden turnus hétfőn kezdődik és pénteken ér véget. Táborunk júliusban és augusztusban, naponta reggel 8 és délután 5 óra között tart nyitva. Az oktatásra délelőttönként (kettő darab, egyenként másfél órás idősávban) kerül sor a Funside School modern és barátságos oktatótermeibenDélutánonként szabadtéri programokat, játékokat és versenyeket, valamint sportos programot rendezünk környékbeli helyszíneken. Ha az időjárás is engedi, minél több időt töltünk a szabadban, a közeli sportlétesítmények pedig biztosítják, hogy még esős időben is felhőtlen legyen a tábori hangulat!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Miért a Funside Budapest?

Kiemelkedő figyelem

Táborainkban 1 oktatóra maximum 5 gyermek jut, így biztosítva a kellő odafigyelést.

Széles választék

Helyszínenként legalább 5-féle foglalkozás közül választhatsz és hetente többet is kipróbálhatsz!

Játszva tanulás

Élményalapú, saját fejlesztésű tananyagainkat kifejezetten a gyerekek igényeire szabjuk

Válogatott csapat

Tanári csapatunkat gondosan válogatjuk és alaposan felkészítjük, hogy a legjobb tábori élményt nyújtsuk

Egész nyáron nyitva

Budapesti táboraink között a teljes nyári szünet alatt találhatsz magadnak tartalmas kikapcsolódást

Helyszín

Étkezés

Visszaugrás a navigációhoz