Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Balatongyörök, Ifitábor

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Balatongyörök, Ifitábor

A Funside Balaton ottalvós tábor helyszíne

A Funside Balaton nemzetközi táborokat a Balaton nyugati csücskében, a Keszthelytől 10 km-re található Balatongyörökön rendezzük meg, a golfpálya mellett fekvő Györöki Ifitáborban.

A tábor mindössze 100 méterre fekszik a strandtól, így mind a Balaton, mind a sportpályák könnyen és kényelmesen elérhetőek számunkra. A teljes helyszínt mi foglaljuk el, így 5 héten keresztül csak a Funside Balaton tábor használja az egész tábor területét. Csoportos utazási lehetőségként buszjáratok indulnak Budapestről a táborba és vissza.

Kattints a nagyobb térképért!

A tábor nagy zöld területekkel, árnyas parkkal és hangulatos tűzrakóhelyekkel rendelkezik. Északról a balatongyöröki Szépkilátó határolja, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a magyar tengerre. A tábortól karnyújtásnyira található a balatongyöröki római forrás, a római kori romok pedig a tábor területére is beérnek. A tábor keleti szomszédja az Impreial Golf Club, délre pedig a sportpályák, a kemping és a Balaton-part található.

Elhelyezés

Szállásunk kizárólag kőépületekben, 3, 4, 5 és 6 ágyas szobákban található. Szobáink kényelmesek, minden ágy szimpla (nem emeletes). A tábor saját konyhával rendelkezik, itt készül a reggeli, ebéd és vacsora is (bővebben az étkezésről).

Főépület

3, 4, 5 és 6 ágyas szobák, saját fürdőszobával, kétemeletes kőházban. Szobáink döntő része itt található. További fotók...

Új épület

A 2013 júniusában átadott kőház, 3 és 4 ágyas szobákkal, külön fiú és lány szárnnyal. Itt közös fürdőszobák vannak, amelyek a nemenként bontott szárnyakon belül, a szobák mellett találhatóak. Szobáink kisebb része található itt (12 db). További fotók...

Létesítmények

Sportpályák

A táborban műfüves, homokos és rekortán sportpályák állnak a táborozók rendelkezésére. A teniszoktatás a szomszédos kemping salakos teniszpályáin és a tábor műfüves pályáján zajlik majd, a golfórák pedig a tábor mellett fekvő Imperial Golf Club-ban. Lovastáborunk óráit a közeli Nemesvitán, az Idrányi lovardában tartjuk, a szörfoktatást pedig a strandon.

Színházterem és más létesítmények

A fenti órákon kívül minden más oktatás a tábor területén belül található közösségi termekben és tantermekben zajlik majd. Nagy színháztermünk ad otthont tánctáborunknak is, de van még a tábornak egy hangulatos szabadtéri színpada is, amelyet elsősorban vetítésekre szoktunk használni. Kijárat a Balatonra a tábortól 100 méterre, a szomszédos kemping területén található. A strandoláson, az auqaparkon és a kalandparkon kívül, minden délutáni és esti programot is a tábor terültén belül rendezünk meg. Előre megadott időszakokban ingyenes laptop- és vezeték nélküli (WI-FI) internethasználatot is biztosítunk a Funside Balaton résztvevőinek.

Megközelítés, utazási lehetőségek a táborba

Útvonaltervezés Google Térképen

Videó

Helyszínünk környezete és elhelyezkedése jól látszik 2015-ös "Don't worry" című Lip Dub videóklipünkben is

Visszaugrás a navigációhoz