term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:0
$parentcategory_ID:

current_CAT_ID:16
current_CAT_ID_HU:16

child cat ID:
post ID:6873
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Balatongyörök, Ifitábor

A Funside Balaton ottalvós tábor helyszíne

A Funside Balaton nemzetközi táborokat a Balaton nyugati csücskében, a Keszthelytől 10 km-re található Balatongyörökön rendezzük meg, a golfpálya mellett fekvő Györöki Ifitáborban.

A tábor mindössze 100 méterre fekszik a strandtól, így mind a Balaton, mind a sportpályák könnyen és kényelmesen elérhetőek számunkra. A teljes helyszínt mi foglaljuk el, így 5 héten keresztül csak a Funside Balaton tábor használja az egész tábor területét. Csoportos utazási lehetőségként buszjáratok indulnak Budapestről a táborba és vissza.

Kattints a nagyobb térképért!

A tábor nagy zöld területekkel, árnyas parkkal és hangulatos tűzrakóhelyekkel rendelkezik. Északról a balatongyöröki Szépkilátó határolja, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a magyar tengerre. A tábortól karnyújtásnyira található a balatongyöröki római forrás, a római kori romok pedig a tábor területére is beérnek. A tábor keleti szomszédja az Impreial Golf Club, délre pedig a sportpályák, a kemping és a Balaton-part található.

Elhelyezés

Szállásunk kizárólag kőépületekben, 3-6 ágyas szobákban található. Szobáink kényelmesek, minden ágy szimpla (nem emeletes). A tábor saját konyhával rendelkezik, itt készül a reggeli, ebéd és vacsora is (bővebben az étkezésről).

Főépület

4, 5 és 6 ágyas szobák, saját fürdőszobával, kétemeletes kőházban. Szobáink döntő része itt található. További fotók...

Napsugár szálló

A 2013 júniusában átadott kőház, 3, 4 és 5 ágyas szobákkal, külön fiú és lány szárnnyal. Itt közös fürdőszobák vannak, amelyek a nemenként bontott szárnyakon belül, a szobák mellett találhatóak. Szobáink kisebb része található itt (12 db). További fotók...

Létesítmények

Sportpályák

A táborban műfüves, homokos és rekortán sportpályák állnak a táborozók rendelkezésére. A teniszoktatás a tábor műfüves pályáján zajlik majd, a golfórákat pedig Zalacsányban, a Zala Springs Golf Resort-ban tartjuk. Lovastáborunk óráit a közeli Nemesvitán, az Idrányi lovardában tartjuk, a szörfoktatást pedig a strandon.

Színházterem és más létesítmények

A fenti órákon kívül minden más oktatás a tábor területén belül található közösségi termekben és tantermekben zajlik majd. Nagy színháztermünk ad otthont tánctáborunknak is, de van még a tábornak egy hangulatos szabadtéri színpada is, amelyet elsősorban vetítésekre szoktunk használni. Kijárat a Balatonra a tábortól 100 méterre, a szomszédos kemping területén található. A strandoláson, és külső programhelyszíneinken kívül, minden délutáni és esti programot a tábor terültén belül rendezünk meg. Előre megadott időszakokban ingyenes laptop- és vezeték nélküli (WI-FI) internethasználatot is biztosítunk a Funside Balaton résztvevőinek.

Étkezés

A táborban napi háromszori étkezést biztosítunk (reggeli, ebéd, vacsora), illetve italokat és gyümölcsöket az egész nap folyamán. Az elmúlt években bevezettük a "Snack Pont"-ot, amely egy negyedik választható étkezést is biztosít táborozóink részére. Az érkezés napján (vasárnap) meleg ételt először vacsorára kapnak a táborozók, érkezéskor mindenkit finom szendvicsek, péksütemények várnak majd. A távozás napján (szombaton) reggelit és ebédnek szendvicseket kapnak táborozóink. Az első napi üdítőn, kis csokin túl nem javasoljuk a táborba élelmiszer hozatalát. A táborozók a büfét a nap folyamán megadott időpontokban igénybe vehetik.

Speciális menük

Minden olyan táborozónk, akinek egészségügyi okok miatt gluténmentes, tejfehérje-mentes vagy teljesen egyéni étrendre van szüksége, erre specializálódott külső beszállítótól kapja majd a meleg ételeket. Mindezt korlátozott mennyiségben, kizárólag orvosi igazolás megléte mellett, de a normál menüvel azonos áron tudjuk biztosítani. Figyelembe véve a beszállító kínálatát, az egyéni étrend teljesítése minden esetben külön elbírálás alá kell, hogy essen, ezért kérjük, érintettség esetén minél előbb vegyék fel velünk a kapcsolatot a emailben! Amennyiben nem egészségügyi probléma miatt szükséges a speciális diéta, úgy az „alap” menüket tudjuk biztosítani táborozóink részére, melyek a következők: normál, vegetáriánus, laktózmentes és sertéshúsmentes. A menü megváltoztatására legkésőbb az adott turnust megelőző hét hétfőjéig van lehetőség. A helyszínen való módosításra már nem lesz lehetőség.

 

Megközelítés, utazási lehetőségek a táborba

Útvonaltervezés Google Térképen

Visszaugrás a navigációhoz