SUP napközis nyári tábor

Evezz velünk a Lupa Beach-en a Funside napközis táborában

57070option_id42881 Lupa Beach 57165 igen igen igen igen igen igen igen igen igen igen nem 111900 315 8 16 Helyszinszám:1

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
8-17 óráig
Lupa Beach Bővebben
8-16
7-10 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Próbáld ki az elmúlt évek egyik legpihentetőbb trendjét a Funside Budapest Lupa Beach nyári táborban! Legyél a víz ura a lehető legnyugisabb módon: SUP-táborunkban a korábbi években egyre népszerűbb álló evezést próbálhatod ki, amely nem csak vízi kikapcsolódást és feltöltődést jelent, hiszen egyensúlyérzékedet is nagyszerűen fejleszti. Szakképzett oktatóink napi 1,5 órában mindent megtesznek, hogy magabiztos legyél a deszkán és igazi SUPersztár legyél, mire hazaérsz! Ha nem először csinálod, akkor se aggódj: mindenki a szintjének megfelelő odafigyelést és feladatokat kapja óráinkon.

Az oktatás során kötelező a mentőmellény viselete (mi biztosítjuk), valamint a SUP-órákra csak mélyvíz-biztos úszástudással rendelkező táborozók jelentkezését tudjuk fogadni.

Játékok és szabadidős programok

Milyen táborokkal kombinálható?

Az alábbiak közül turnusonként 2 tantárgy választható, pl. angol (1,5 óra) és vízisportok (1,5 óra); így áll össze a napi 3 óra oktatás.

Jelentkezés

Ár: 111 900 Ft.
SZÉP kártya felhasználható

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz