BUDLUPA

SUP napközis nyári tábor

Evezz velünk a víz felszínén, szórakoztató egyensúlyfejlesztő gyakorlatokkal!

Kétféle foglalkozás egy hétre! Budapest "tengerpartján" nyelv, sport és kreatív órákkal várjuk táborozóinkat, amelyekből kettőben is kipróbálhatják magukat a turnus alatt! Délutánonként a strandolásé és a szórakoztató, szabadtéri programoké a főszerep. Ingyenes különbuszos utazást biztosítunk a belvárosból.

Az oktatásról

Lupa Beach

Próbáld ki az elmúlt évek egyik legpihentetőbb trendjét a Funside Budapest Lupa Beach nyári táborban! Szakképzett oktatóink napi 1,5 órában mindent megtesznek, hogy magabiztos legyél a deszkán és igazi SUPersztár legyél, mire hazaérsz! Ha nem először csinálod, akkor se aggódj: mindenki a szintjének megfelelő odafigyelést és feladatokat kapja óráinkon.

Az oktatás során kötelező a mentőmellény viselete (mi biztosítjuk), valamint a SUP-órákra csak mélyvíz-biztos úszástudással rendelkező táborozók jelentkezését tudjuk fogadni.

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Egy Funside napközis tábori turnus két foglalkozásból épül fel, az alábbiak közül hetente kettő foglalkozás választható (Pl. SUP + Anyanyelvi Angol foglalkozás).

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

8 - 16

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

7-10 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3, 4, 7

Helyszín

Lupa Beach

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Lupa Beach tábor díja

119 900 Ft / fő / turnus

EUR 315

Részletfizetés lehetséges. Mindhárom fajta SZÉP kártya felhasználható! Testvérkedvezményről, további részletekről az árak oldalon olvashat.

A(z) SUP foglalkozás extra díja

+ 35 000 Ft / fő / turnus

+ EUR 95

Feláras foglalkozásainkat külső szolgáltatónk biztosítja számunkra. A foglalkozáshoz minden szükséges eszközt, felszerelést biztosítunk. Két emeltdíjas foglalkozás (SUP/ Wakeboard) választása esetén mindkét foglalkozás felára fizetendő!

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 45