BUD

Padel tenisz napközis nyári tábor

Sportolj velünk nyáron is!

Kétféle foglalkozás egy hétre! Nemzetközi napközis táborunk a Feneketlen-tónál várja legkisebb táborozóinkat! A kicsiket (5-6 éves) a Funside Mini - angol és kézműves foglalkozással, a nagyobbakat (7-11 éves) sport, nyelv és informatika foglalkozásokkal várjuk kétnyelvű táborunkban az egész szünidő alatt!

Az oktatásról

A Funside Padel tenisztáborban naponta 2×1 óra (összesen 120 perc), képzett és kedves, angolul is beszélő Padel teniszedzőink által tartott aktív oktatás várja 7-11 éves táborozóinkat. A Padel tenisz egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte, így nagy örömünkre szolgál, hogy táborozóink számára is elérhetővé tehettük, a megszokott Funside-os tanáraink kíséretében.

Mi is az a Padel?

A Padel a tenisz és a fallabda legjobb tulajdonságait ötvözi. Kezdők és haladók részére is kifejezetten ajánljuk, hisz könnyebb elkezdeni, mint a teniszt, mégis nagy kihívást nyújt gyakorlottabb sportolók részére is. Szabályai hasonlóak a teniszéhez képest, de a különleges oldal és hátsó falaknak is szerepe van játék közben. Padel tenisztáborunkat a megszokott fedett csarnokban tartjuk majd, így eső vagy kánikula esetén sem lesz kifogás a játék ellen. 

Bővebben a Padelről itt olvashatnak. „Hagyományos” tenisztáborunk Gellért téri helyszínünkön érthető el (bővebben erről itt olvashatnak).

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Egy Funside napközis tábori turnus két foglalkozásból épül fel, az alábbiak közül hetente kettő foglalkozás választható (Pl. Padel tenisz + Angol foglalkozás).

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

7 - 11

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

4-8 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Helyszín

Villányi út

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Villányi úti tábor díja

84 900 Ft / fő / turnus

EUR 230

Részletfizetés lehetséges. Mindhárom fajta SZÉP kártya felhasználható! Testvérkedvezményről, további részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 45