Lovastábor

Tanulj meg lovagolni a Funside Balaton lovastáborban és válassz a nyeregben töltött órák mellé egy másik foglalkozást is a további 24 különböző közül!

7300option_id42883 Helyszinszám:0

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
2, 3, 5, Bővebben
Balatongyörök, Ifitábor Bővebben
2-4 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online jelentkezési lapon keresztül Bővebben

Oktatás

Lovastáborunk táborozóival hétfőtől péntekig délelőttönként a közeli Nemesvitára utazunk, ahol az Idrányi Puszta és Szabadidő Parkban képzett oktatók tartanak számunkra lovasfoglalkozásokat. Mindenki a saját tudásának megfelelő oktatásban vehet részt, ami kezdők esetében alkalmanként kb. fél óra futószáras karámlovaglást, középhaladók számára pedig kb. egy óra futószár nélküli karám- vagy osztálylovaglást jelent. Terepen is rendszeresen lovagló és megfelelő terepbiztonsággal rendelkező haladó lovasok számára naponta egy-másfél órás tereplovaglásra is van lehetőség*. A lovaglás mellett a maradék időben megismerkedhetsz a lótartás legérdekesebb részleteivel is, valamint csoportvezetőink által szervezett játékok és programok is várnak rád. A lovardába kisbusszal és autóval megyünk a táborból (ez kb. 10-15 percet vesz igénybe) és időben visszaérünk, hogy a második 2 órás blokkban egy másik témát is választhass a Funside Balaton tábor foglalkozásai közül!

* Biztonsági megjegyzés: Táborozóink tudását a lovarda oktatói mérik fel és a biztonságot mindig szem előtt tartva, mindenkit a számára legmegfelelőbb csoportba osztanak be. A lovagláshoz kobakot (lovagló sisakot) és gerincvédőt térítésmentesen biztosítunk a helyszínen. Tereplovaglás esetén a terepbiztonságot szülői nyilatkozaton is szükséges igazolni. A tereplovaglás alsó korhatára nem 8, hanem 10 éves kor.

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Jelentkezés

A jelentkezés 2022. március 2-án indul. Az elérhető foglalkozások és turnusok listája itt látható!

Ár: 170 000 Ft. / EUR 490
SZÉP kártya felhasználható

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz