BAL

Lovastábor

Tanulj meg lovagolni a Funside Balaton lovastáborban!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

Lovastáborunk táborozóival hétfőtől péntekig délelőttönként a közeli Nemesvitára utazunk, ahol az Idrányi Puszta és Szabadidő Parkban képzett oktatók tartanak számunkra lovasfoglalkozásokat. Mindenki a saját tudásának megfelelő oktatásban vehet részt, ami kezdők esetében alkalmanként kb. fél óra futószáras karámlovaglást, középhaladók számára pedig kb. egy óra futószár nélküli karám- vagy osztálylovaglást jelent. Terepen is rendszeresen lovagló és megfelelő terepbiztonsággal rendelkező haladó lovasok számára naponta egy-másfél órás tereplovaglásra is van lehetőség*. A lovaglás mellett a maradék időben megismerkedhetsz a lótartás legérdekesebb részleteivel is, valamint csoportvezetőink által szervezett játékok és programok is várnak rád. A lovardába kisbusszal és autóval megyünk a táborból (ez kb. 10-15 percet vesz igénybe) és időben visszaérünk, hogy a második 2 órás blokkban egy másik témát is választhass a Funside Balaton tábor foglalkozásai közül!

* Biztonsági megjegyzés: Táborozóink tudását a lovarda oktatói mérik fel és a biztonságot mindig szem előtt tartva, mindenkit a számára legmegfelelőbb csoportba osztanak be. A lovagláshoz kobakot (lovagló sisakot) és gerincvédőt térítésmentesen biztosítunk a helyszínen. Tereplovaglás esetén a terepbiztonságot szülői nyilatkozaton is szükséges igazolni. A tereplovaglás alsó korhatára nem 8, hanem 10 éves kor.

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

8 - 17

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

2-4 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3, 4

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. További részletekről az árak oldalon olvashat.

A(z) Lovaglás foglalkozás extra díja

+ 49 000 Ft / fő / turnus

+ EUR 132

Emeltdíjas foglalkozásainkat külső partnerünk szolgáltatja. A foglalkozáshoz minden szükséges eszközt, felszerelést biztosítunk.
Két emeltdíjas foglalkozás (pl. SUP/DJ) választása esetén mindkét foglalkozás felára fizetendő! Emeltdíjas foglalkozásainkról és további részletekről itt olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04