BUD

Tenisz napközis nyári tábor

Csatlakozz Gellért téri sporttáborunkhoz és fejleszd tenisz tudásod nyáron is!

Kétféle foglalkozás egy hétre! Várunk Szent Gellért téri napközis táborunkba, ahol különböző sport, informatika, valamint angol nyelvi és az új sütimester órák közül választhatsz. A délelőtti foglalkozások után minden délután izgalmas külső programokon veszünk részt.

Az oktatásról

A Funside Egyesület – amely a Magyar Tenisz Szövetség tagja – 2007 óta szervez tenisztáborokat. A teniszórákhoz sportfelszerelés szükséges, de teniszütőt igény szerint díjmentesen tudunk biztosítani. Sporttáborunkban teljesen kezdő csoportot is indítunk minden héten. Minden turnust házi teniszversennyel zárunk, hogy tanulóink a gyakorlatban is kipróbálhassák a hét során tanultakat! A turnus folyamán leglelkesebben edző táborozóink külön díjban is részesülnek.

Táborozóinkkal a BME/BEAC (Bogdánfy úti sporttelep) teniszpályájára fogunk átmenni, a tenisz foglalkozások itt lesznek megtartva. Rossz idő esetén sem maradnak el óráink, ilyenkor a Villányi úti Padel teniszpályákat használjuk.

 

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Egy Funside napközis tábori turnus két foglalkozásból épül fel, az alábbiak közül hetente kettő foglalkozás választható (Pl. Tenisz + Angol foglalkozás).

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar

Korhatár

8 - 15

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

4-7 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Helyszín

Gellért tér/BudaPart

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Gellért téri tábor díja

89 900 Ft / fő / turnus

EUR 245

Részletfizetés lehetséges. Mindhárom fajta SZÉP kártya felhasználható! Testvérkedvezményről, további részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 45