BAL

AI technikák tábor angolul

Használd profin az AI eszközöket angol nyelvi környezetben!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

Vadonatúj foglalkozásunk célja, hogy a mindennapokban használható, praktikus és szórakoztató technológiai tudást nyújtson, miközben az angolodat is fejleszti!  

Sokat hallottál mostanában a mesterséges intelligenciáról? Szeretnél a témában különféle eszközöket kipróbálni? Emellett szívesen fejlesztenéd nyelvi készségeidet is a nyár folyamán, kellemes környezetben? Akkor az AI technikák angolul órát neked találtuk ki!

A foglalkozás során tanulunk a képgenerálásról, szöveggenerálásról és videókészítésről is, valamint gyakoroljuk azt is, hogyan írjunk angol nyelven parancsokat a különböző AI-eszközöknek, hogy a kívánt eredményt érjük el. Emellett hangsúlyt fektetünk arra is, hogyan használjuk a rendelkezésünkre álló platformokat biztonságosan és etikus módon.

A hét végén a nyelvi projektbemutatókra készítünk el egy, a heti témához kapcsolódó videót. Amennyiben legalább A2-es szinten beszéled az angol nyelvet és elmúltál 11 éves, várunk téged szeretettel az AI technikák táborunkba! (Ha még nem vagy A2-es szinten, az alábbi gombra kattintva éred el többi nyelvi táborunkat!)

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Angol

Korhatár

12 - 17

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

5-12 fős csoportokban

Turnusok

2, 1, 4

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. További részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04