BAL42883

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

DJ-tábor

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

DJ-tábor

Szereted a zenét és nyáron is szeretnél a hobbiddal foglalkozni?

Töltsd velünk a szünidőt a Funside Balaton DJ-táborban, ahol megtanulhatod, hogyan kevernek zenét a profik és rengeteg más izgalmas programban is részed lehet a Balaton partján!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
1, 2, 3, 4, 5, Bővebben
Balatongyörök, IfitáborBővebben
12-17 Bővebben
3-5 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

A DJ-táborban napi 2 óra zenés oktatást tartunk, amelyben először az elméleti szakaszban megismerkedünk a keverés rövid történetével és a legfontosabb stílusokkal, majd találkozunk a munkánkhoz használt professzionális eszközökkel: a keverőpulttal, a lejátszókkal, az erősítővel és a hangfalakkal – mindennel, ami egy igazi DJ eszköztárából nélkülözhetetlen. A gyakorlati szakaszban megtanuljuk, hogyan kell mindezt használni, hogyan kell dalokat összeilleszteni, átkeverni, tempóra keverni, cue pontot kijelölni vagy loopolni. A hét második felében a sok gyakorlás közben rálátást kapsz arra is, hogyan kell dallistát összeállítani, egy teljes szettet felépíteni és előadás közben a közönségeddel kommunikálni.

A délutáni programok során tanulóinknak lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a többi táborozó előtt is bemutathassák mit tanultak! A foglalkozásokat szuperkicsi – összesen 3-5 fős – csoportokban tartjuk, így mindenkire sok figyelem és játékidő jut! A foglalkozásokat hétfőtől péntekig 120 perces órákon tartjuk. A délelőtt második 120 perces blokkjára választhatsz a DJ-órák mellé egy második foglalkozást is a többi Funside Balaton tábor közül: igény szerint napi 2 óra angol, német, sport, tenisz vagy tánc is jár a DJ-foglalkozások mellé (a teljes lista lásd lejjebb). Délután pedig rengeteg izgalmas szabadidős programon vehetsz részt… olvass tovább és miden kiderül!

BAL42883

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Jelentkezés

A jelentkezés 2019. február 21-én indult. A még elérhető foglalkozások és turnusok listája itt látható!

Ár: 104 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz