Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Tenisztábor

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Tenisztábor

Teniszezz velünk a Funside Balaton nemzetközi táborban idén nyáron, a Balaton partján!

A tenisztáborban kiscsoportos foglalkozások, kiváló hangulat és rengeteg jó program várja minden táborozónkat idén nyáron is!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
1, 2, 3, 4, 5, Bővebben
8-17 óráig (érkezés 8-9 óra között; a programok vége: 16-17 óra között)
Balatongyörök, IfitáborBővebben
8-17 Bővebben
4-7 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

Akár most fogsz először ütőt a kezedbe, akár te vagy a salak királya, tarts velünk a Funside Balaton nyári táborba! Tenisztáborunk népszerűségének titka képzett edzőink sokéves tapasztalata, a kiscsoportos órák és a mindig vidám hangulat, amely a Balaton partján még számos további, élményekkel teli programmal párosul, mint például az aquapark vagy a beach party. A Funside Egyesület – amely a Magyar Tenisz Szövetség tagja – 2007 óta szervez tenisztáborokat. Óráinkat tudásszint szerint bontott csoportban tartjuk, így minden héten indul kezdő csoport is. Foglalkozásainkhoz igény szerint teniszütőt is biztosítunk díjmentesen.

Hétfőtől péntekig, délelőttönként 120 perces aktív foglalkozással, jó hangulattal és kiváló oktatókkal várunk! A Funside egyedi kombinációs rendszerével az egyik 120 perces blokkot elcserélheted másra, ami lehet akár angol vagy német nyelv, szörf, tánc vagy akár lovaglás is, így heti 10-10 órában kétféle programot is kipróbálhatsz – a Funside Balaton táborban több mint 100-féle kombinációból válogathatsz (a lehetséges kombinációk teljes listáját lejjebb találod)! Ha hosszú turnusra jössz, összesen akár 4 különböző foglalkozást is választhatsz!

Fontos megjegyzés a tenisztáborral kapcsolatban

 

 

Mivel a korábbi években általunk is használt, a táborhelyszínünkkel szomszédos kemping területén található salakos teniszpályák előreláthatólag még idén nyáron sem fognak üzemelni, így táborunk számára is csak a Györöki Ifitábor egy darab saját, szőnyeg borítású pályája lesz elérhető (lásd jobb oldali kép). Ennek okán 2019-ben is – sajnos a 2018 előtt megszokotthoz képest – jóval kevesebb szabad helyünk lesz a tenisztáborra, amelyek felét visszatérő táborozóinknak tartjuk fenn, másik felét pedig jelentkezési sorrendben töltjük fel. Amennyiben a külső pályák még idén újra elérhetővé válnak, úgy ennek megfelelően fogjuk alakítani a tenisztábor befogadóképességét – addig is ajánljuk másik 21-féle foglalkozásunkat (lásd lejjebb), amelyeket ez a korlátozás nem érint!

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Jelentkezés

A jelentkezés 2019. február 21-én indult. A még elérhető foglalkozások és turnusok listája itt látható!

Ár: 94 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz