term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:591
current_CAT_ID_HU:591

child cat ID:16
post ID:2335
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Tenisztábor

Teniszezz velünk a Funside Balaton nemzetközi táborban idén nyáron, a Balaton partján!

A Funside Balaton nemzetközi ottalvós táborunkban 5 héten át várjuk 8-17 éves táborozóinkat. Délelőtti programodhoz 27-féle foglalkozásból kettőt is választhatsz, a nap további részében mi készülünk sokszínű és izgalmas játékokkal, délutáni és esti programokkal. A Balaton-part és vidám hangulat egész nyáron adott, ne maradj le te sem róla!

Az oktatásról

Akár most fogsz először ütőt a kezedbe, akár te vagy a pálya királya, tarts velünk a Funside Balaton nyári táborba! Tenisztáborunk népszerűségének titka képzett edzőink sokéves tapasztalata, a kiscsoportos órák és a mindig vidám hangulat, amely a Balaton partján még számos további, élményekkel teli programmal párosul, mint például a Wibit Vízi Kalandpark vagy a Beach party. A Funside Egyesület – amely a Magyar Tenisz Szövetség tagja – 2007 óta szervez tenisztáborokat. Óráinkat tudásszint szerint bontott csoportban tartjuk, így minden héten indul kezdő csoport is. Foglalkozásainkhoz igény szerint teniszütőt is biztosítunk díjmentesen.

Hétfőtől péntekig, délelőttönként 2 órás aktív foglalkozással, jó hangulattal és kiváló oktatókkal várunk! A Funside egyedi kombinációs rendszerében a másik 2 órás idősávra választhatsz valami mást, mint például angol nyelvet vagy táncot, így heti 10-10 órában kétféle foglalkozást is kipróbálhatsz.

Fontos megjegyzés: tenisztáborunk óráit szőnyeges pályán tartjuk (a tábor által korábban használt környékbeli salakpályák 2018-ban sajnos bezártak). Amennyiben szőnyeges borításon nem annyira szívesen játszol, úgy inkább ajánljuk neked másik 26-féle foglalkozásunk, amelyeket lejjebb találsz.

Milyen foglalkozásokkal kombinálható?

Játékok és szabadidős programok

Részletes program és napirend

További információk

Foglalkozás nyelve

Magyar, Angol

Korhatár

8 - 17

Gyermek-tanár arány

5 táborozóra jut 1 tanár

Oktatás

4-7 fős csoportokban

Turnusok

1, 2, 3, 4, 5

Helyszín

Balatongyörök

Étkezés

Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető

Utalványok

SZÉP kártya felhasználható

Árak és határidők

A Balatoni tábor díja

220 000 Ft / fő / turnus -tól

EUR 599

A feltüntetett ár a tábor alapdíja, amely két alapdíjas foglalkozás kombinációját tartalmazza, emeltdíjas foglalkozás választása esetén, az emelt díj hozzá adódik az alapdíjhoz, részletekről itt olvashat. A Funside SZÉP Kártya elfogadóhely. Visszatérő kedvezményről és további részletekről az árak oldalon olvashat.

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

tabor@funside.hu +36 70 512 12 04