Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Étkezés

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Étkezés

A táborban napi háromszori étkezést biztosítunk (reggeli, ebéd, vacsora), illetve italokat és gyümölcsöket az egész nap folyamán. Az érkezés napján (vasárnap) meleg ételt először vacsorára kapnak a táborozók, érkezéskor mindenkit finom szendvicsek, péksütemények várnak majd. A távozás napján (szombaton) reggelit és ebédnek szendvicseket kapnak táborozóink. Az első napi üdítőn, kis csokin túl nem javasoljuk a táborba élelmiszer hozatalát. A táborozók a büfét a nap folyamán megadott időpontokban igénybe vehetik.

Speciális menük

Egyéni étkezési igényeket (glutén- vagy laktózmentes, illetve vegetáriánus ételek) is ki tudunk elégíteni. Amennyiben speciális menüt kíván rendelni, kérjük, jelölje meg a tábori jelentkezési lapon. Speciális menü rendelésére legkésőbb a turnus kezdete előtt két héttel van mód, későbbi jelentkezés esetében mindenképpen keresse a táborvezetőt.

Amennyiben a gyermek ételérzékenységgel rendelkezik, úgy azt a jelentkezési lapon jelezze és töltse ki a speciális étkezésről szóló részt, hogy mi is a legnagyobb elővigyázatossággal járhassunk el.
További információért forduljon hozzánk bizalommal.

Visszaugrás a navigációhoz