Tábori állásjelentkezési lap

A felvételi folyamat menete

Mielőtt jelentkeznél, mindenképpen tájékozódj táborainkról weblapunkon (Funside Balaton, Funside Budapest: Villányi út; Gellért tér; Lupa Beach) hogy tudd mire és hova is jelentkezel. Ha kiválasztottad a pozíciót és helyszínt, ahova jelentkezni szeretnél, valamint meggyőződtél róla, hogy megfelelsz a feltételeknek, akkor nincs más hátra: töltsd ki az alábbi online jelentkezési lapot és nyomd meg az “Elküld” gombot a lap alján! Egyszerre több pozícióra is jelentkezhetsz! (Figyelem: ha az űrlap elküldését követően nem jelenik meg a “Köszönjük jelentkezésedet!” üzenet, vagy három héten belül nem kapsz választ, mindenképp érdeklődj nálunk, hogy megkaptuk-e a jelentkezésedet!)

 

Így vezet utad a Funside nyári táborok egyikébe

  • Videóinterjú

    A jelentkezési lapod leadása után arra kérünk majd, hogy egy rövid videóinterjú formájában válaszolj néhány előre feltett kérdésünkre, melyet egy applikáció segítségével tudsz majd megtenni (Instnt). Ennek célja, hogy minél hamarabb személyesen is megismerhessünk, és szóban is megoszthasd velünk tapasztalataidat, élményeidet és gondolataidat.

  • Gyakorlati nap

    Miután a jelentkezési lapod és a videóinterjúd alapján kiválasztottunk téged csapatunk új tagjai közé, egy fél napos személyes találkozóra hívunk majd a többi új csapattaggal együtt, ahol megismerkedünk, közösséget építünk és beszélgetünk a táborról, a feladatokról, és persze rólad!

  • Felkészülés

    Ha sikerrel vetted az előző lépéseket, új csapattagként egy egész napos csapatépítő tréningen veszel majd részt, ahol az összes többi csapattaggal együtt, akik 2022-ben részt vesznek a táborban felkészülsz az idei nyárra!

Funside Budapest táboraink esetében: akik bekerülnek csapatunkba, részt vesznek majd egy egynapos – csapatépítéssel egybekötött – tréningen.

Funside Balaton táboraink esetében: akik bekerülnek csapatunkba, részt vesznek majd egy másfél napos – csapatépítéssel egybekötött – tréningen.

Ha segítségre van szükséged, írhatsz nekünk emailben vagy Messengeren is. Adatkezelési tájékoztatónk elolvasható itt.

Sok sikert!

 

Jelentkezési lap 2022

Ha nem látod a lenti jelentkezési lapot, kattints ide!A webform by Podio – click here to get yours

Visszaugrás a navigációhoz