Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Tábori állásjelentkezési lap

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Tábori állásjelentkezési lap

A felvételi folyamat menete

Mielőtt jelentkeznél, mindenképpen tájékozódj táborainkról weblapunkon (Funside Balaton, Funside Budapest: Villányi út; Gellért tér), hogy tudd mire és hova is jelentkezel. Ha kiválasztottad a pozíciót és helyszínt, ahova jelentkezni szeretnél, valamint meggyőződtél róla, hogy megfelelsz a feltételeknek, akkor nincs más hátra: töltsd ki az alábbi online jelentkezési lapot és nyomd meg az “Elküld” gombot a lap alján! Egyszerre több pozícióra is jelentkezhetsz! (Figyelem: ha az űrlap elküldését követően nem jelenik meg a “Köszönjük jelentkezésedet!” üzenet, vagy három héten belül nem kapsz választ, mindenképp érdeklődj nálunk, hogy megkaptuk-e a jelentkezésedet!)

 

Így vezet utad a Funside nyári táborok egyikébe

  • Gyakorlati nap

    A csoportos “játéknap” egy félnapos, oldott hangulatú csapatos alkalom, amely során a gyakorlati készségeid bizonyíthatod (március – június között szombati alkalmak)

  • Személyes beszélgetés

    A közösen töltött gyakorlati nap után a legjobb jelölteket egy személyes találkozóra hívjuk, ahol beszélgetünk a táborról, a feladatokról, és persze rólad!

  • Felkészülés

    Ha sikerrel vetted az első lépéseket, új csapattagként egy tréningen veszel majd részt (a Funside Balaton esetén ez egy egész felkészítő hétvége), ahol a többi csapattaggal együtt felkészülsz a nyárra!

 

Funside Balaton táboraink esetében: akik bekerülnek csapatunkba, részt vesznek majd egy kétnapos – csapatépítéssel egybekötött – tréningen, amelyet 2020. június 13-14-én tartunk.

Ha segítségre van szükséged, írhatsz nekünk emailben vagy Messengeren is. Adatkezelési tájékoztatónk elolvasható itt.

Sok sikert!

 

Jelentkezési lap 2020

Ha nem látod a lenti jelentkezési lapot, kattints ide!
A webform by Podio – click here to get yours


Visszaugrás a navigációhoz