Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

English Movie Club beszédfejlesztő tréning

Angol nyelvű, tematikus filmklub 10-16 éveseknek

Izgalmas szófordulatok, sokatmondó kifejezések, utcai szlengek - értsd meg mindet!

Alapinformációk

10-16
A1 - B2
Angol
14-18 óráig (4 óra)
Funside Budapest Gellért térBővebben
max. 12 fő
Online
13 990,- Ft Funside School tanulóknak: 11 990,- Ft

English Movie Club beszédfejlesztő tréning

A workshop filmnézésre, a párbeszédek megértésére és a hallottakról való beszélgetésre épül. Ez a nyelvi készségfejlesztés különlegesen hatékony, egyben szórakoztató módszere: a résztvevők számukra izgalmas dologgal foglalkoznak, játszva, egymással együttműködve tanulnak. A tanmenet az élő nyelvi környezetben való boldoguláshoz ad eszközöket. A sokszor csak szóban jellemző kifejezések hallás utáni felismerése, jelentésük megértése és a gyakorlatban való használata kiváló motivációs eszköz a későbbi fejlődéshez.

🎄 Soron következő, december 8-i alkalmunkon a Karácsonyé lesz a főszerep – Miss Sarah vezetésével a gyermekek gondolatban körbejárják a világot és megismerik a különböző ünnepi szokásokat. A karácsonyi hangulathoz illő film alapján ünnepi dalokat tanulnak meg és énekelnek el, miközben tradicionális karácsonyi süteményeket sütnek és dekorálnak. Az ünnepléshez kapcsolódó szavakat és kifejezéseket karácsonyi játékokon és vidám beszélgetéseken keresztül ismerhetik meg a gyerekek. 🎄

Következő időpontok

Pillanatnyilag nincs workshop időpont meghirdetve, de hamarosan jönnek újabb témáink! Ha nem szeretne lemaradni a következő időpontokról, iratkozzon fel workshop hírlevelünkre itt:

* szükséges

Jelentkezés

Ár: 13 990,- Ft
Funside School tanulóknak: 11 990,- Ft
Testvérkedvezménnyel: 11 990,- Ft
Csoportkedvezménnyel: 10 990,- Ft (4 főtől, azonos befizető esetén)
(Maximálisan igénybe vehető kedvezmény: 3000 Ft/fő)

Visszaugrás a navigációhoz